Taylor Swift onthult naar verluidt relatiedetails van Jake Gyllenhaal in nieuwe release

Inhoudsopgave:

Taylor Swift onthult naar verluidt relatiedetails van Jake Gyllenhaal in nieuwe release
Taylor Swift onthult naar verluidt relatiedetails van Jake Gyllenhaal in nieuwe release
Anonim

Taylor Swift heeft Red (Taylor's Version) opnieuw uitgebracht in een poging de controle over haar muziek te beheersen en de meesters van haar eerste zes studioalbums terug te winnen. Hoewel de veelgeprezen singer-songwriter het nooit expliciet heeft gezegd, is Swift's album Red beroemd in verband gebracht met haar ex-vriend, Jake Gyllenhaal.

De releasedatum van het originele album was gevaarlijk dicht bij haar scheiding van Gyllenhaal, en fans vermoeden dat het grootste deel van de tracklijst gebaseerd is op hun relatie. Op het album, dat op 13 november werd uitgebracht, deelde Swift de originele versie van All Too Well, een nummer van 10 minuten dat ze moest kappen op het moment dat ze aan Red werkte.

Taylor Swift onthult naar verluidt de reden achter de splitsing

Nu Swift de controle over haar eigen muziek heeft herwonnen, heeft ze het originele nummer van 10 minuten beschikbaar gemaakt voor fans - en het bevat ongelooflijke nieuwe songteksten. Volgens fans heeft Taylor nieuwe details bekendgemaakt over haar splitsing in 2011 van de Spider-Man-ster.

In het nummer zingt Taylor: "Je zei dat als we qua leeftijd dichter bij elkaar waren geweest, het misschien goed zou zijn geweest / And that maakte me want to die", waarvan fans denken dat het verwijst naar de reden achter haar splitsing van Gyllenhaal.

"En ik was nooit goed in moppen vertellen, maar de clou luidt: ik word ouder, maar je geliefden blijven van mijn leeftijd", voegt ze er later aan toe. Swift's fans denken dat de teksten erop wijzen dat Gyllenhaal nog steeds met vrouwen van in de twintig gaat daten. Momenteel heeft de acteur een relatie met het 25-jarige model Jeanne Cadieu.

"Jake Gyllenhaal aanklagen voor emotionele schade namens mij en Taylor Swift, want hoe moet ik emotioneel herstellen van deze teksten???" vroeg een fan en deelde screenshots van de songtekst met All Too Well op Twitter.

Taylor Swift en Jake Gyllenhaal hadden drie maanden een relatie voordat hij naar verluidt het uitmaakte met de zanger. De singer-songwriter heeft de afgelopen jaren een relatie gehad met de Britse acteur Joe Alwyn. Het stel is privé over hun relatie en gaat zelden samen naar evenementen, maar ze zijn behoorlijk serieus over elkaar.

Alwyn zal hierna te zien zijn in Hulu's Conversation with Friends, een bewerking van Sally Rooney's gelijknamige roman.

Aanbevolen: