RHONJ' Star Jennifer Aydin's relatiedetails met vreemdgaande echtgenoot, uitgelegd

Inhoudsopgave:

RHONJ' Star Jennifer Aydin's relatiedetails met vreemdgaande echtgenoot, uitgelegd
RHONJ' Star Jennifer Aydin's relatiedetails met vreemdgaande echtgenoot, uitgelegd
Anonim

De huwelijksproblemen van Jennifer en Bill Aydin zijn nu het meest besproken onderwerp van de Real Housewives of New Jersey geworden. Hoewel het gerucht ging dat de Aydins in het verleden met problemen in hun huwelijk werden geconfronteerd, leek de kwestie slechts een kwestie van speculatie en was het een beschuldiging tussen ruziënde huisvrouwen. Nu is het officieel een groot probleem geworden voor alle betrokkenen.

Dit begon allemaal toen Margaret Josephs Jennifer losliet tijdens een feest in de woning van Teresa Giudice, en onthulde dat ze op de hoogte was van het feit dat Bill Jennifer vele jaren geleden had bedrogen. Ze beschuldigde Jennifer van hypocrisie nadat ze anderen had veroordeeld die zich in soortgelijke situaties bevonden. Vanaf dat moment is niets meer hetzelfde geweest voor iedereen in de familie Aydin, en het drama dat zich afspeelt op de Real Housewivesheeft een heel nieuw niveau bereikt.

10 Jennifer Aydin is blij dat ze getrouwd is gebleven met Bill Aydin

De onthulling van de affaire van Bill Aydin heeft het leven van iedereen in de familie Aydin op zijn kop gezet. Het diepste, donkerste geheim dat ze elf jaar lang hadden bewaard, werd plotseling voor de pers gesleept, haalde de krantenkoppen en deed zijn ronde naar een publiek dat nooit bedoeld was om het geheim te ontdekken. Ondanks de tumultueuze ervaring die dit voor alle betrokkenen is geweest, stuurde Jennifer een lief briefje naar haar man, waarin ze hem vertelde dat ze blij is dat ze met hem getrouwd is gebleven. In alle opzichten lijkt het erop dat ze van plan zijn deze storm te doorstaan.

9 Jennifer Aydin hield de affaire geheim

Nu ze gedwongen is een zaak te bespreken die ze nooit van plan was te onthullen, beginnen veel details over het huwelijk van Bill en Jennifer Aydin naar de oppervlakte te komen. Jennifer Aydin geeft toe dat ze de geheime affaire van haar man geheim hield om haar familie te beschermen. Ze gaf prioriteit aan haar kinderen en wilde dat ze een kans zouden maken op een normale opvoeding zonder te hoeven omgaan met de rommelige details rond Bills ontrouw.

8 Bill Aydin's affaire was met een vrouw van zijn werkplek

Nu de ontrouw van Bill Aydin officieel aan het licht is gebracht, zijn de smerige details die ooit diep begraven waren, nu een kwestie van algemeen belang. De premier van Real Housewives of New Jersey werd gelanceerd met de explosieve onthulling dat zijn affaire was met een vrouw van zijn werkplek. Margaret ontmaskerde Bill door te zeggen dat hij een affaire had met de 'office manager', en Jennifer corrigeerde haar door te stellen dat de betrokken vrouw een farmaceutisch vertegenwoordiger was. "Haar huwelijk is niet zo perfect als ze zegt dat het is," zei Margaret, en nu weet de wereld er alles van.

7 Jennifer Aydin ging alleen door de affaire

Fans leren nu dat Jennifer de affaire van haar man echt heeft verwerkt zonder enige steun. Sinds het geheim van haar familie op de nationale televisie werd onthuld, is Jennifers isolement en afwijzende benadering van Bills affaire duidelijk geworden. Jennifer zegt: “Ik had geen idee. Ik dacht dat niemand er ooit achter zou komen. … Ik heb het nooit aan iemand verteld. Niemand kende - [niet] mijn moeder, mijn zus, mijn beste vriend, mijn neef. Zoals, toen ik zei dat ik het mee naar het graf nam, hield ik dat geheim binnen. En het was heel moeilijk voor mij om te doen, en ik was in staat om het te doen voor het grotere welzijn van mijn familie.'

6 Bill Aydin bedroog Jennifer Aydin terwijl ze zwanger was

Toen Margaret Bills affaire aan het licht bracht, was dit nog maar het begin van vele andere onthullingen die fans schokten. De timing van zijn affaire was bijzonder pijnlijk, en fans leren dat Bill Jennifer heeft bedrogen terwijl ze zwanger was van hun vierde kind, Christian.

In feite beweert Jennifer dat ze slechts 10 dagen voor de geboorte van Christian over de affaire vernomen heeft en heeft ze openhartig gedaan over het feit dat ze wanhopig wilde dat Bill in haar verloskamer was en bang was om hun respectieve families en onthullen de waarheid in deze gevoelige tijd.

5 Jennifer zegt dat Bill berouwvol en verontschuldigend was

Hoewel de affaire van Bill Aydin moeilijk te verwerken was voor Jennifer Aydin, heeft ze onthuld dat hij erg berouwvol was en genegenheid op haar schonk terwijl ze door de beproeving heen werkten. "Ik was niet gemeen tegen hem, en we speelden de rol van dit gelukkige gezinsleven - en natuurlijk had hij zo'n spijt en, weet je, hij aaide me altijd, probeerde me te kussen [en] voor [voor] te zorgen - na een tijdje had ik zoiets van: 'Weet je wat? Laten we net doen alsof dit nooit is gebeurd.' En dat is wat ik deed."

4 Het filmen van 'RHONJ' was 'pure doodsangst' voor Jennifer nadat de affaire was ontmaskerd

Bill en Jennifer Aydin hadden deze affaire begraven en voorbij gegaan, en nu worden ze gedwongen hun ergste momenten opnieuw te beleven. Nu de affaire van haar man op reality-tv is onthuld, is het op de set en filmen pijnlijk geweest voor Jennifer, die dit uitlegt als 'pure pijn."

"Alles leek alsof het zo lang duurde om te filmen", herinnert ze zich. "Het filmseizoen voelde alsof het lang was, elke dag voelde als een eeuwigheid, elke dag dat ik met deze meisjes vocht en geen gemeenschappelijke basis vond, was gewoon een absolute marteling. Ik wilde er zo graag mee klaar zijn." Het filmen van dit seizoen was moeilijk voor Jennifer, die toegeeft dat het zowel "traumatisch als kwetsend" was.

3 Hoe de affaire de Aydin-kinderen beïnvloedde

Toen Margaret Josephs Bill Aydins valsspelen blootlegde, nam ze per ongeluk een uithaal naar zijn hele familie, inclusief zijn kinderen. De Aydin-kinderen zijn zich nu bewust van het feit dat hun vader een affaire had - een geheim waartegen ze tot nu toe met succes waren afgeschermd.

De kinderen worden nu gedwongen om met deze situatie om te gaan en zijn anders getroffen. Olivia is pas 9 jaar oud en was in ontkenning toen ze dit hoorde op TikTok. Justin was zichtbaar overstuur en heeft dit onderwerp sindsdien gesloten, Gabriella was absoluut verpletterd en de twee jongere jongens hebben gezwegen over de zaak.

2 Jennifer Aydin houdt vol dat Bill Aydin 'geen slecht persoon' is

Natuurlijk is er veel hard werk dat moet worden gedaan om te genezen nadat dit enorme familiegeheim is onthuld. De Aydin-kinderen kunnen jarenlang getraumatiseerd worden, en het is niet te zeggen hoe ze zich voelen over deze situatie. Jennifer blijft haar man bijstaan en houdt vol dat, ondanks alle schade die deze affaire haar familie heeft aangericht, Bill "geen slecht persoon" is.

Ze vertelde een moment dat ze met haar kinderen deelde, waarin ze zei: "Luister, papa heeft iets slechts gedaan. Maar dat betekent niet dat hij een slecht persoon is. En als we van mensen houden, vergeven we ze als ze fouten maken. En ik heb hem vergeven en ik ben OK."

1 Is Bill Aydin een serieel bedrieger?

Nu de affaire van Bill Aydin is bevestigd, blijven de geruchten over het wankele huwelijk tussen Jennifer en Bill zich ontwikkelen. Er waren eerdere geruchten over vreemdgaan over het paar, en nu hebben niet-geïdentificeerde bronnen de pers beschuldigd dat Bill doorgaat met het onderzoeken van relaties buiten zijn huwelijk, en dat hij dat 'voortdurend' doet. Een andere bron meldde dat "Jennifer het weet, maar de andere kant opkijkt."

Aanbevolen: