Alles wat Tyler James Williams heeft gedaan sinds 'Everybody Hates Chris

Inhoudsopgave:

Alles wat Tyler James Williams heeft gedaan sinds 'Everybody Hates Chris
Alles wat Tyler James Williams heeft gedaan sinds 'Everybody Hates Chris
Anonim

De hoofdrol in een populaire tv-show kan een diepgaande invloed hebben op iemands carrière, en we hebben talloze artiesten vanuit het niets op de voorgrond zien komen dankzij hun deelname aan een hitserie. De echte truc is om stappen te maken nadat de show is afgelopen, iets waar sommige artiesten mee worstelen.

Tyler James Williams was geweldig in Everbody Hates Chris, en sinds zijn tijd in de show heeft hij vooruitgang geboekt en zijn indrukwekkende lijst met credits uitgebreid.

Laten we Tyler James Williams eens nader bekijken en zien wat hij heeft uitgespookt sinds de show eindigde!

Tyler James Williams speelde in 'Everybody Hates Chris'

Gedurende 4 seizoenen en bijna 90 afleveringen was Everybody Hates Chris een steunpilaar op het kleine scherm, en Tyler James Williams was een enorme reden waarom. De show had het niet beter kunnen doen en dankzij de casting van Williams vond de show een groot publiek.

Williams kon op jonge leeftijd een herkenbaar gezicht worden dankzij zijn tijd in de show, en dit stelt hem in staat zijn leven te leven op een manier die hij wil.

Zoals de acteur zelf zei: "Sinds ik 16 ben, kan ik niet meer naar buiten lopen en weet iemand niet wie ik was en niet doorgaan en zeggen: 'Je was mijn hele jeugd.' Door wat er met 'Chris' is gebeurd en hoe groot het zelfs in syndicatie is geworden, heeft het me de mogelijkheid geboden om te stoppen met het najagen van dingen die andere mensen diep in hun carrière najagen."

Het is een beetje gebruikelijk om acteurs te zien worstelen na het vinden van zo'n succesvolle rol, en deze strijd geldt vooral voor degenen die op jonge leeftijd doorbreken. Soms hebben deze jonge sterren echter een lange en succesvolle carrière. Als we kijken naar wat Williams heeft gedaan sinds zijn dagen op Everybody Hates Chris, wordt het vrij duidelijk dat hij geen gewone acteur is.

Hij is klaar met films als 'The United States vs Billie Holiday'

Tyler James Williams staat misschien niet bepaald bekend als een filmster, maar dit heeft hem er niet van weerhouden rollen te bemachtigen in verschillende films sinds zijn dagen bij Everybody Hates Chris. Vanwege zijn vermogen om in films te belanden, hebben fans een heel andere kant van de acteur te zien gekregen, wat altijd een goede zaak is.

Williams heeft films gemaakt als Let It Shine, Tyler Perry Presents Peeples, Dear White People, Detroit en The United States vs. Billie Holiday. Die laatste film kwam uit in 2021, en het leverde een hoop kijkers op die geïnteresseerd waren om wat meer te weten te komen over de zangeres en haar achtergrond.

Het was echt geweldig om Williams in filmprojecten te zien, maar uiteindelijk is tv de plek waar hij beroemd werd. Als zodanig is het even bevredigend om te zien hoe de voormalige Everybody Hates Chris-ster nog steeds golven maakt op het kleine scherm.

Hij is op shows geweest zoals 'Abbott Elementary'

Sinds zijn periode bij Everybody Hates Chris is Tyler James Williams in meer televisieprojecten verschenen dan sommige mensen zich misschien realiseren. Deze rollen varieerden in grootte en ze bewijzen dat de man serieus talent heeft.

Enkele van zijn meest opvallende projecten op het kleine scherm waren House, Key & Peele, The Walking Dead, Criminal Minds, Ballers en Dear White People. Dat is een fantastische lijst met credits, en het is allemaal gebaseerd op waar hij nu aan werkt.

Williams' meest recente tv-triomf was te zien op Abbott Elementary, dat onlangs in première ging. Williams speelt Gregory Eddie in de show en hij heeft de kans aangegrepen om iets anders aan het publiek te laten zien.

"Ik zag een kans in Gregory Eddie om zwarte mannelijke leraren te laten zien op een manier die we volgens mij nog niet eerder hebben gezien, met een enorm emotioneel spectrum, een diepe zorg voor zijn kinderen en meegezogen in deze gekke wereld dat het openbare schoolsysteem is - ongeacht of dit is wat hij van plan was voor zijn leven of niet, "zei Williams.

"Ik wil mijn gezicht en bekendheid uit het verleden kunnen gebruiken om stemmen te versterken die echt goed zijn. Dat was iets dat ik ook met Quinta wilde doen", vervolgde hij.

Alleen de tijd zal leren hoe de dingen uitpakken, maar Abbott Elementary lijkt ergens heen te gaan. Laat maar zien hoeveel talent Williams altijd is geweest.

Aanbevolen: