Alles wat Chris Brown heeft gedaan sinds zijn laatste album

Inhoudsopgave:

Alles wat Chris Brown heeft gedaan sinds zijn laatste album
Alles wat Chris Brown heeft gedaan sinds zijn laatste album
Anonim

Chris Browns carrière was een controversiële rit, maar het v alt niet te ontkennen dat hij een manusje van alles is: hij kan zingen, dansen, produceren en hij is de definitie van de muziekindustrie. De kenmerkende crooning van Chris Brown, consequent geprezen als de "King of R&B", was een constante radiohit in de jaren 2000. Hij versterkte zijn status als een van de GOAT's in R&B in 2011 verder met F. A. M. E., en sindsdien heeft hij een lange weg afgelegd.

Dat gezegd hebbende, het is alweer een tijdje geleden dat de R&B-artiest zijn laatste album heeft uitgebracht. Zijn negende album, Indigo, kwam in 2019 op de markt met een nogal positief onthaal van zowel critici als fans. Het laat ons achter met één brandende vraag … wat biedt de toekomst voor de in ongenade gevallen R&B-hitmaker? Om het samen te vatten, hier is alles wat Chris Brown heeft gedaan sinds zijn laatste album, inclusief zijn recente beschuldiging van mishandeling in januari 2022.

6 Chris Brown uitverkochte arena's tijdens 'INDIGOAT Tour'

Chris Brown begon aan een Amerikaanse tournee van 38 steden om zijn album Indigo verder te ondersteunen. Met de titel 'INDIGOAT Tour' bezocht Chris Brown Portland, Denver, Nashville, Boston, Pittsburgh, Los Angeles, San Diego en meer. Tory Lanez, Ty Dolla $ign, Joyner Lucas en Yella Beezy zouden openen voor de R&B-ster. De tour begon op 20 augustus in Moda Center, Portland en eindigde op 19 oktober in de Arrowhead Pond van Anaheim, Californië. Indigo scoorde in de eerste week 108.000 album-equivalenten, waarmee het het derde nummer één-album van de zanger in de VS is.

5 Chris Brown was te zien op Drake's 'Dark Lane Demo Tapes'

Chris Brown was ook te zien in veel projecten, waaronder in het vierde nummer "Not You Too" op Drake's Dark Lane Demo Tapes-mixtape in 2020. De tape zelf was zwaar bezaaid met sterren en verzamelde functies van grote namen als Giveon, Future, Young Thug, Playboi Carti en Fivio Foreign. Het was niet de eerste keer dat de twee muziekzwaargewichten met elkaar in contact kwamen, aangezien ze eerder hadden samengewerkt voor "No Guidance" op het Indigo-album van Chris.

"Ik heb eerder een moment van aarzeling gehad, omdat ik niet wilde dat ze zich ooit niet gerespecteerd zou voelen door mij in contact te komen met (Brown), maar ik weet ook hoeveel nachten ze (Rihanna) dat weet ik en hij zijn allebei verteerd door deze kwestie, " verbrak Drake zijn stilzwijgen over zijn "controversiële" samenwerking met Chris Brown.

4 Chris Brown's Collab Mixtape met Young Thug

In hetzelfde jaar werkte Chris Brown samen met rapper Young Thug voor de gezamenlijke mixtape Slime & B. Met onder meer Major Nine, Gunna, Too Short, E-40 en Future piekte Slime & B op nummer 3 in de Billboard Hot 100 en stond het hele jaar in de hitparade.

Dat gezegd hebbende, het is niet de eerste keer dat Chris Brown samenwerkt met andere artiesten voor een gezamenlijke mixtape. Hij bracht de samenwerkingstape Fan of a Fan uit met Tyga in 2010 en zijn volledige album, Fan of a Fan: The Album, in 2015.

3 Chris Brown's tweede kind werd geboren

Over zijn persoonlijke leven gesproken, Chris verwelkomde een nieuwe babyjongen, Aeko Catori Brown, uit zijn relatie met ex Ammika Harris. Het paar verbond zich voor het eerst in 2015 te midden van het hoogtepunt van Chis Brown's aanvalscontroverse en wakkerde later hun romance opnieuw aan in 2019. Zijn eerste kind, Roy alty, werd in 2014 geboren uit ex Nia Guzman, die later een vervelende ruzie had met Chris over voogdij en kind ondersteuning van gevechten.

"Hij leert zo veel", vertelde een insider aan Hollywood Life over het hervonden vaderschap van Chris. “Hij offert alles en nog wat op om daar waar mogelijk voor Aeko en Ammika te zorgen. Aeko is zo'n zegen voor zijn leven geweest en Chris kan niet wachten om hem te zien opgroeien."

2 Chris Brown's nieuwste aanvalsbeschuldiging

Dit jaar kreeg Chris Brown opnieuw te maken met een rechtszaalgevecht toen een niet nader genoemde vrouw hem beschuldigt van het drogeren en verkrachten van haar op een jacht van Sean P. Diddy. Zoals oorspronkelijk gemeld door Rolling Stone, klaagde de niet-geïdentificeerde eiser hem aan voor $ 20 miljoen, waarin hij verklaarde dat hij "haar tips aanbood over het starten van een carrière in de muziekindustrie" voordat hij naar verluidt haar kopje vulde en haar in slaap bracht.

De zanger ging naar Instagram om zijn stilzwijgen over de aantijging te doorbreken en zei: "IK HOOP DAT JULLIE DIT PATROON VAN [liegen] ZIEN wanneer ik muziek of projecten uitbreng, 'ZE' proberen echte onzin uit te halen."

1 Wat volgt er voor de controversiële R&B-ster?

Dus, wat is de volgende stap voor Chris Brown in de laatste fase van zijn carrière? Over zijn muziekcarrière gesproken, hij maakt zich momenteel op voor een aankomend tiende studioalbum. Getiteld Breezy, ontleend aan zijn artiestennaam, zal het toneel vormen als opvolger van Indigo. Hij verklaarde eerder dat hij "echt vertederende muziek" wilde maken die "praat met de ziel van vrouwen" en dat het evenveel nummers zal bevatten als zijn titelloze debuutalbum uit 2005. De eerste single, "Iffy", werd uitgebracht op 14 januari van dit jaar.

Aanbevolen: