Alles wat James Lafferty heeft gedaan sinds 'One Tree Hill

Inhoudsopgave:

Alles wat James Lafferty heeft gedaan sinds 'One Tree Hill
Alles wat James Lafferty heeft gedaan sinds 'One Tree Hill
Anonim

Een ster zijn in een populaire tv-show is een geweldige manier voor iemand om veel mainstream aandacht te krijgen. Het is moeilijk om het voor elkaar te krijgen, maar de sterren die dit voor elkaar krijgen, openen een deur die hen naar onbeperkte mogelijkheden in de wereld van entertainment leidt.

Tijdens de jaren 2000 werd One Tree Hill een groot succes op het kleine scherm. Sterren als Chad Michael Murray en Sophia Bush lieten een blijvende indruk achter op de serie en ze zorgden ervoor dat ze elke aflevering de goederen afleverden. James Lafferty was een steunpilaar van de serie en sinds zijn tijd in de show is hij behoorlijk druk gebleven met andere projecten.

Laten we eens kijken naar wat James Lafferty heeft uitgespookt sinds One Tree Hill.

'One Tree Hill' zet James Lafferty op de kaart

Na een aantal jaren in Hollywood te hebben doorgebracht en fantastische ervaring op te doen, veranderde alles voor James Lafferty toen hij werd gecast als Nathan Scott op One Tree Hill. De serie, die zijn debuut maakte in 2003, was meteen een succes voor het netwerk en in een mum van tijd werd het een steunpilaar voor een klein scherm.

Met getalenteerde artiesten als James Lafferty, Chad Michael Murray, Sophia Bush en Hilarie Burton was One Tree Hill de perfecte mix van drama en intriges, met veel hilarische momenten erdoorheen. Het schuwde het nooit om zwaardere thema's aan te raken, en de uitzonderlijk getalenteerde cast heeft geweldig werk geleverd door de show elke week tot leven te brengen.

De show was een geweldig startpunt voor Lafferty, die er van 2003 tot 2012 in speelde. Het was echter niet zo eenvoudig toen de show voor het eerst eindigde.

"Ik dacht dat wanneer die show eindigde, het vrij gemakkelijk voor me zou zijn, dat het gemakkelijk zou zijn om weer op televisie te werken. Toen ik uit One Tree Hill kwam, denk ik dat het een echte realiteitscheck was. Het was een echte wake-up call over hoe ongelooflijk competitief het daar is. Ik had waarschijnlijk veel meer werk moeten doen eerder in mijn carrière toen ik One Tree Hill [in Wilmington, North Carolina] deed om een basis voor mezelf op te bouwen in Los Angeles, "zei Lafferty.

Ondanks wat strijd heeft de acteur in de loop der jaren genoeg werk gevonden, waaronder enkele projecten in de filmwereld.

Hij is klaar met films als 'Small Town Crime'

Hoewel James Lafferty in deze fase van zijn carrière geen grote filmster is, heeft hij toch kansen gegrepen om in sommige filmprojecten te verschijnen. Deze projecten zijn weliswaar zeldzaam, maar ze hebben hem toch waardevolle ervaring opgeleverd.

Toen hij nog op One Tree Hill was, verscheen de acteur wel in S. Darko en sindsdien heeft hij een paar andere projecten gedaan. Deze projecten omvatten Oculus, Waffle Street en Small Town Crime. Tot nu toe niets bijzonders, maar dit betekent niet dat Lafferty op een gegeven moment grotere filmprojecten niet zal najagen.

Hoe mooi het ook is om James Lafferty te zien gedijen in de filmwereld, de waarheid is dat het grootste deel van zijn acteerfocus op het kleine scherm blijft.

Hij is in shows geweest zoals 'The Haunting Of Hill House'

053AAF09-21C0-4FA3-9D0C-E0C734DDCE8F
053AAF09-21C0-4FA3-9D0C-E0C734DDCE8F

Het zou voor fans geen verrassing moeten zijn dat James Lafferty geweldig televisiewerk heeft gedaan sinds zijn tijd op One Tree Hill. Hoewel hij sinds zijn vorige hit geen grote hoofdrol heeft gespeeld, heeft hij een aantal opmerkelijke televisieoptredens gemaakt waar fans echt van hebben genoten.

Nadat hij de kans had gekregen om te verschijnen in shows als Crisis en Underground, maakte Lafferty een grote indruk toen hij te zien was in The Haunting of Hill House. Die serie was enorm populair toen het voor het eerst debuteerde, en tot op heden is het nog steeds een van Lafferty's meest opvallende acteercredits.

Meer recentelijk was de acteur te zien in The Right Stuff, en hij heeft ook een hoofdrol in Everyone is Doing Great. De laatste show is er een die enige aandacht heeft gekregen van de media, en het richt zich op enkele herkenbare ervaringen die Lafferty heeft gehad tijdens zijn tijd in entertainment.

Het is indrukwekkend dat Lafferty ook wat werk achter de camera heeft gedaan. Hij kreeg de kans om een paar afleveringen van One Tree Hill te regisseren, en recentere regie-optredens zijn onder meer The Royals en het eerder genoemde Everyone is Doing Great.

James Lafferty gebruikte One Tree Hill om zijn succesvolle tijd in Hollywood een kickstart te geven, en het is geweldig om te zien hoe druk hij het heeft gehad sinds hij een ster is geworden.

Aanbevolen: