Wie zijn Ella en Johnny uit '90 Day Fiance: Before The 90 Days'?

Inhoudsopgave:

Wie zijn Ella en Johnny uit '90 Day Fiance: Before The 90 Days'?
Wie zijn Ella en Johnny uit '90 Day Fiance: Before The 90 Days'?
Anonim

Fans van 90 Day Fiancé: Before The 90 Days kijken nu al uit naar seizoen 5 van de show. De koppels die te zien zijn, trekken al veel aandacht en opwinding, en in het geval van Ella en Johnny is er ook heel wat controverse. Dit stel trekt de aandacht met hun opmerkingen en kijk op liefde, en fans zijn benieuwd hoe hun toch al complexe relatie zal uitpakken.

Tussen hun onzekerheden, de zorgen van Ella's familie en de manier waarop ze de band benaderen die zich snel tussen hen ontwikkelt, willen fans alles weten over de aantrekkingskracht van Ella en Johnny op elkaar en zijn zich afvragend of ze echt hebben wat nodig is om een solide toekomst als koppel te behouden.

10 Ella is een rancher met Aziatische dromen

Ella is een 29-jarige die op een ranch in Idaho Falls, Idaho woont. Ze houdt van haar landelijke levensstijl en kijkt uit naar de toekomst, met grote dromen om met een Aziatische man te trouwen en een eigen gezin te stichten. Ze is een enorme liefhebber van alles wat met anime te maken heeft, en ze is een zelfverklaarde bewonderaar van de Aziatische cultuur als geheel. Bij het beschrijven van haar ideale man, beschrijft ze iemand met zeer vergelijkbare kwaliteiten en kenmerken als Johnny.

9 Johnny is Aziatisch, met westerse dromen

Johnny is een 34-jarige man uit Jinan, China die eerder getrouwd was. Hij is sindsdien gescheiden en heeft een 5-jarig kind uit die relatie. Johnny woont in Azië, maar droomt ervan een relatie aan te gaan met een westerse vrouw, en hij lijkt zijn match in Ella te hebben gevonden. Hij is ook op zoek naar een toekomstige soulmate om zijn leven mee te delen.

8 Ella en Johnny beschouwen zichzelf al als een stel

Door de pandemie hebben Ella en Johnny elkaar niet persoonlijk kunnen ontmoeten, maar ongeacht de beperkingen die hen in dit vroege stadium van hun datingleven worden opgelegd, beschouwen ze zichzelf allebei als een toegewijde relatie met elkaar. Ze hebben de termen 'vriendje' en 'vriendin' met betrekking tot elkaar gebruikt en binnen een zeer kort tijdsbestek van het deelnemen aan sociale media-chats hebben ze al "I love you's" uitgewisseld.

7 Ze videochatten en berichten elkaar dagelijks

De opwinding en chemie tussen Ella en Johnny blijft toenemen, ondanks de fysieke afstand tussen hen. Ze communiceren allebei regelmatig met elkaar via sms en berichten, en als ze nog een stap verder gaan, videochatten ze ook dagelijks. Elkaars gezicht op het scherm kunnen zien en een beeld kunnen krijgen van elkaars uitdrukkingen en reacties is een echte vorm van onderlinge band geworden.

6 Ella en Johnny's intieme leven is al verhit

Ella heeft onlangs onthuld dat zij en Johnny samen intiem zijn geweest…. op het scherm. Ze zegt dat ze de lat voor elkaar hebben opgevoerd door gewaagd gedrag voor de camera te vertonen, een gedrag dat ze nog nooit eerder heeft vertoond. Door fysieke afstand konden ze niet persoonlijk intiem zijn, maar de uitwisselingen op de camera waren ronduit stomend.

5 Johnny is bereid zijn zoon maandenlang te verlaten om Ella te bezoeken

De wens om elkaar persoonlijk te ontmoeten en samen tijd door te brengen is wederzijds. Ella staat te popelen om elkaar persoonlijk te ontmoeten en Johnny is bereid zijn 5-jarige kind een paar maanden achter te laten om tijd door te brengen met Ella. Dit toont duidelijk het sterke verlangen dat hij voelt om in de buurt van Ella te zijn, maar veel fans hebben zich aangesloten bij opmerkingen van Ella's familie, wat suggereert dat het achterlaten van zijn kind niet de meest nobele actie is.

4 Ella's vrienden en familie maken zich zorgen

Ella's vrienden en familie hebben hun aarzeling uitgesproken over deze relatie. Hoewel ze erg blij zijn dat Ella en Johnny een romance ontwikkelen, zijn ze er niet van overtuigd dat het puur en oprecht is. Er zijn groeiende zorgen dat Johnny Ella gebruikt om een groene kaart te krijgen, of dat hij haar gewicht niet accepteert als hij haar persoonlijk ziet. Ella wordt ook gewaarschuwd voor het gemak waarmee Johnny zijn kind achter kan laten en de aandacht vestigt op zijn opvoedingsfouten.

3 Ella en Johnny worden ervan beschuldigd elkaar te fetisjen

Interessant is dat zowel Ella als Johnny zijn beschuldigd van het fetisjen van elkaar, en dat blijkt geen van beiden positief te zijn. Terwijl Ella Johnny haar 'Aziatische prins' noemt, denken fans dat Ella Johnny fetisj maakt omdat hij Aziatisch is, terwijl hij ervan wordt beschuldigd haar te fetisjen omdat hij een blank meisje met een grotere maat is. De vinger wordt naar hen beiden gewezen, maar geen van beide beschuldigingen is acceptabel voor fans, die op het puntje van hun stoel proberen vast te stellen wat er daarna komt in deze interessante relatie.

2 Ella maakt zich zorgen dat haar gewicht persoonlijk een probleem kan zijn

Toegevoegd aan de toch al gecompliceerde relatie die bestaat tussen Ella en Johnny is het feit dat Ella zich ongelooflijk onzeker en nerveus voelt over haar fysieke verschijning. Ze is erg bezorgd dat ze zal worden beoordeeld vanwege overgewicht en is bang dat wanneer Johnny haar persoonlijk ziet, de aantrekkingskracht tussen hen misschien niet hetzelfde is of op de een of andere manier verandert. Teaservideo's laten zien dat Ella huilt en erg emotioneel wordt over haar angst rond haar lichaamsbeeld en hoe het door Johnny persoonlijk zal worden waargenomen.

1 Ella en Johnny hebben het gehad over kinderen krijgen

In een zeer korte tijd zijn Ella en Johnny er al in geslaagd om dagelijks te communiceren, regelmatig met elkaar te videochatten en liefde voor elkaar te belijden. Ze zijn op verschillende manieren hecht geworden, maar hebben elkaar nog niet persoonlijk ontmoet. Fans waren geschokt toen ze ontdekten dat ze niet echt in dezelfde kamer als elkaar hebben gezeten, maar ze zijn al begonnen met discussies over samen een gezin stichten.

Ella staat te popelen om moeder te worden, en Johnny heeft opgewonden verklaard dat hij kinderen met haar wil hebben. Wat betreft wat daarna komt, en wat de toekomst in petto heeft voor dit paar … nou …. fans zullen moeten afstemmen op seizoen 5 van 90 Day Fiancé: Before The 90 Days om erachter te komen.

Aanbevolen: