Waar zijn de koppels uit '90 Day Fiancé: The Other Way' in 2022?

Inhoudsopgave:

Waar zijn de koppels uit '90 Day Fiancé: The Other Way' in 2022?
Waar zijn de koppels uit '90 Day Fiancé: The Other Way' in 2022?
Anonim

De sterren op 90 Day Fiancé gaan echt door een aantal moeilijke obstakels tijdens de show. Het is geen wonder dat fans graag naar de show kijken om te zien welke koppels het kunnen halen en welke niet. Veel beroemdheden zijn fans van de serie, waaronder Joe Jonas en Sophie Turner, die de show begonnen te kijken terwijl ze in quarantaine zaten vanwege de Covid-19-pandemie. In veel datingshows wordt er altijd afgevraagd of de koppels waar we naar streven bij elkaar blijven of niet. Vandaag delen we uit waar de koppels van 90 Day Fiancé: The Other Way zijn en of ze vandaag nog steeds samen zijn in 2022.

12 Zijn Bretagne en Yazan nog steeds samen in 2022?

De relatie tussen Bretagne en Yazan bracht veel drama in hun verhaallijn. Het paar botste over hun taalbarrières en culturele verschillen. Dit leidde ertoe dat het paar een beslissing op leven of dood moest nemen over de vraag of een huwelijk tussen hen zou werken of niet. Ondanks alles zijn Bretagne en Yazan uiteindelijk uit elkaar gegaan en is het een van de meest rommelige in de franchisegeschiedenis.

11 Zijn Ellie en Victor nog steeds samen in 2022?

Ondanks hun ruzies en botsende toekomstplannen op de show, zijn Ellie en Victor nog steeds samen. Ellie is verhuisd van Seattle naar Providencia (een eiland in de Caribische Zee) om permanent bij Victor te zijn.

10 Zijn Tim en Melyza nog steeds samen in 2022?

Tim en Melyza hadden een zeer moeilijke relatie toen ze zich bij de cast van 90 Day Fiancé: The Other Way in seizoen 2 voegden. Tim gaf toe haar te hebben bedrogen met zijn collega en probeerde zijn toewijding aan Melyza te bewijzen. Alles kwam uiteindelijk goed, want het paar verloofde zich uiteindelijk.

9 Zijn Ariela en Biniyam nog steeds samen in 2022?

Ariela en Biniyam verwachtten hun eerste kind samen toen ze hun debuut maakten op The Other Way in seizoen 2. Ze kregen te maken met veel stress om zich aan te passen aan hun leven in Ethiopië sinds ze verhuisden uit New Jersey. Het echtpaar was ook bezig om hun woonruimte op tijd klaar te krijgen om hun zoon Aviel te verwelkomen. Het stel is nu gelukkig getrouwd en voedt hun zoon samen op.

8 Zijn Steven en Alina nog steeds samen in 2022?

Het koppel heeft misschien veel ups en downs meegemaakt in hun relatie, maar eindigde uiteindelijk in een verloving. Het stel is nog steeds samen en is onlangs getrouwd, ondanks dat kijkers hoopten dat ze uit elkaar zouden gaan. Tot op de dag van vandaag zijn Alina en Steven de meest giftige relatie die uit de show komt.

7 Zijn Deavan en Jihoon nog steeds samen in 2022?

Na zijn terugkeer voor een tweede seizoen van The Other Way in juni 2020 onthulde Jihoon dat hij en Deavan in augustus 2020 voorgoed uit elkaar zijn. Deavan is sindsdien verder gegaan en is onlangs verloofd met haar nieuwe man. Deavan en Jihoon zijn verwikkeld in een akelige strijd om de voogdij over hun zoon Taeyang te krijgen.

6 Zijn Kenneth en Armando nog steeds samen in 2022?

Kenny en Armando werden het tweede koppel van hetzelfde geslacht in de franchise en toonden een heel lief en emotioneel liefdesverhaal op The Other Way in seizoen 2. Het paar verhuisde naar Mexico om samen te leven en trouwde in mei 2021 en zijn nog steeds blij als altijd.

5 Zijn Tiffany en Ronald nog steeds samen in 2022?

Tiffany en Ronald, hoewel ze op papier technisch gezien nog steeds getrouwd zijn, zijn niet langer samen en zijn uit elkaar, maar blijven op goede voet staan. Volgens In Touch heeft Ronald de scheiding van Tiffany aangevraagd sinds hij in november 2021 zijn relatie met zijn nieuwe vriendin Instagram officieel maakte.

4 Zijn Laura en Aladin nog steeds samen in 2022

Laura en Aladin worstelden al met problemen binnen hun huwelijk tegen de tijd dat ze terugkeerden voor The Other Way seizoen 1 tell-all. Het stel is in 2019 uit elkaar gegaan en Laura heeft in oktober 2020 bevestigd dat haar scheiding van Aladin is afgerond.

3 Zijn Corey en Evelin nog steeds samen in 2022?

Evelin en Corey zijn gelukkig getrouwd, ook al gaan er geruchten dat ze zijn uitgekomen. Het paar is zeker niet perfect, maar ze zijn toegewijd aan elkaar en werken aan hun problemen om als koppel bij elkaar te blijven.

2 Zijn Karine en Paul nog steeds samen in 2022?

Karine en Paul verwelkomden hun zoon Pierre in maart 2019 en verwelkomden hun tweede kind Ethan in februari 2021. In juli 2020 kreeg het paar echter een moeilijke periode na een uitbarstingsgevecht. De ruzie leidde ertoe dat Karine een straatverbod kreeg tegen Paul wegens mishandeling en verwaarlozing. Pierre en Ethan wonen allebei bij Karine en het ziet er niet naar uit dat het paar ooit weer bij elkaar zal komen.

1 Zijn Jenny en Sumit nog steeds samen in 2022?

Jenny en Sumit waren het meest dramatische en intense koppel in seizoen 1 van The Other Way, aangezien Jenny erachter was gekomen dat Sumit met een andere vrouw getrouwd was. Sumit's scheiding met de andere vrouw werd wel afgerond, maar hij kreeg koude voeten toen hij besloot om met Jenny te trouwen. Na bijna 9 jaar samen hebben Sumit en Jenny alle obstakels overwonnen en zijn ze uiteindelijk getrouwd. Het stel is nog steeds samen en woont gelukkig samen in India.

Aanbevolen: