Before The 90 Days: Alles wat leidde tot Big Ed's breuk met Rose

Inhoudsopgave:

Before The 90 Days: Alles wat leidde tot Big Ed's breuk met Rose
Before The 90 Days: Alles wat leidde tot Big Ed's breuk met Rose
Anonim

TLC's 90 Day Fiancé: Before the 90 Days stelt het publiek voor aan de koppels voordat ze de overstap naar Amerika maken. Hoewel de show altijd controversiële stellen en fanfavorieten heeft, heeft niemand dit seizoen zoveel aandacht getrokken als Big Ed en Rose.

Big Ed is een 54-jarige inwoner van San Diego die via internet een 23-jarige alleenstaande moeder, Rosemarie, heeft ontmoet die in de Filippijnen woont. De twee begonnen een relatie die volgens Ed al na vier weken behoorlijk serieus werd. Toen Ed eenmaal wist dat Rose degene was, kocht hij een verlovingsring en boekte een vlucht om haar te ontmoeten. Helaas vertaalde hun langeafstandschemie zich niet toen ze oog in oog stonden en ze uiteindelijk uit elkaar gingen.

Hier zijn slechts enkele van de problemen van Ed en Rose die hebben geleid tot hun onvermijdelijke breuk:

12 Ed Said Rose gebruikte hem als haar "ma altijdkaartje"

Big Ed en Rose op straatmarkt
Big Ed en Rose op straatmarkt

Zoals veel van de Amerikanen die in de TLC-realityshow te zien waren, begon Ed te vrezen dat Rose alleen bij hem was om een nieuw leven in Amerika te beginnen. Zijn angsten groeiden toen hij Rose's dorp bezocht en besefte dat ze echt uit het niets komt. Big Ed werd openhartig in een van zijn biechtstoelen en vroeg de producenten of hij "slechts haar ma altijdkaart en haar uitweg was?"

11 Rose ontsloeg terug en zei dat Ed haar nooit iets anders heeft gegeven dan lingerie

Rose en Big Ed 90 dagen verloofde
Rose en Big Ed 90 dagen verloofde

Terwijl Ed beweerde dat hij Rose meer dan $ 5.000 aan geschenken had gestuurd in de loop van hun relatie, ontkent Rose deze bewering. In plaats daarvan zei Rose dat de enige geschenken die ze ooit van Ed ontving lingerie-items waren. Misschien zijn Eds cadeaus kwijtgeraakt met de post? Hij zei immers dat hij nieuwe lakens had besteld voor zijn tijd in de Filippijnen, maar die zijn ook nooit aangekomen.

10 Ed vertelde Rose dat haar adem stinkt op de nationale televisie

Big Edts Rose tandpasta en een tandenborstel op 90 dagen verloofde
Big Edts Rose tandpasta en een tandenborstel op 90 dagen verloofde

Rose heeft misschien beweerd dat Ed haar lingerie alleen als cadeau heeft gegeven, maar ze lijkt te vergeten dat hij ook haar tandpasta, mondwater en een tandenborstel cadeau deed nadat ze haar had ontmoet. Fans waren meteen woedend nadat Ed Rose deze items had geschonken en haar vertelde dat haar adem stonk. Rose schaamde zich en gaf toe dat ze lijdt aan een maagzweer waardoor haar adem stinkt.

9 Ze waren niet op dezelfde pagina als het ging om het krijgen van kinderen

Big Ed 90 dagen verloofde eet diner aan het zwembad
Big Ed 90 dagen verloofde eet diner aan het zwembad

Ed en Rose's grootste probleem kwam toen het tijd was om hun toekomst te bespreken. Hoewel ze allebei kinderen hebben uit eerdere huwelijken, sprak Rose haar wens uit om in de toekomst meer kinderen te hebben met Ed als hun vader. Ed sloot dit snel af en kondigde aan dat hij een vasectomie overweegt omdat hij vindt dat hij te oud is om vader van een baby te zijn.

8 Ed vertelde de producenten dat hij met Rose sliep, ook al wilde ze niet dat ze het wisten

Big Ed in bed op 90 dagen verloofde
Big Ed in bed op 90 dagen verloofde

Nadat hij tijdens zijn reis in hetzelfde bed had geslapen, probeerden producenten snel de primeur te krijgen over wat er gebeurde nadat de camera's waren gestopt met filmen. Producers vroegen Rose wie weigerde commentaar te geven op de vraag of de twee seks hadden. Helaas kreeg Ed niet de memo dat Rose de zaken privé wilde houden, omdat hij in zijn biechtstoel met veel enthousiasme vertelde hoe ze de avond ervoor "de liefde hadden bedreven".

7 Rose's zus vroeg Ed om geld

Rose en haar zus Maria
Rose en haar zus Maria

Rose heeft Ed misschien niet expliciet om geld gevraagd, maar volgens Ed was haar zus Maria dat wel. Nadat hij aan de familie van Rose was voorgesteld, beweert Ed dat Maria hem om geld vroeg toen de camera's niet aan het filmen waren en hem vertelde dat hij het niet aan Rose mocht vertellen. Hoewel het onduidelijk is of deze uitwisseling plaatsvond of dat Rose het wist, hield ze vast aan haar wapens en ontkende elke betrokkenheid.

6 Ed vertelde Rose dat ze haar benen moest scheren

Big Ed vertelt Rose dat ze haar benen moet scheren
Big Ed vertelt Rose dat ze haar benen moet scheren

Een ander voorbeeld van Big Ed bodyshaming Rose komt wanneer hij haar vertelt dat ze beter voor haar uiterlijk moet zorgen en haar benen moet scheren omdat hij het niet leuk vindt. Toen hij zag dat Rose in de war was, deinsde Big Ed achteruit en vertelt haar dat ze zich kan scheren of dat ze hem kan kussen. Rose begreep dat en haastte zich snel weg om haar benen te scheren.

5 Ed stond sceptisch tegenover Rose's relaties met haar exen

Big Ed Biecht voor 90 dagen verloofde
Big Ed Biecht voor 90 dagen verloofde

Ed is gewoon een ander voorbeeld van de onzekere Amerikaanse mannen die op de show komen. In de Filippijnen confronteert Ed Rose met haar vroegere relaties met mannen. Het leek een klassiek geval van misverstand toen Rose zei dat ze met geen van haar exen op Facebook bevriend was, ondanks een eerdere bewering dat ze een van haar exen op Facebook had ontmoet.

4 Rose beweert dat Ed haar en de show heeft gebruikt om beroemd te worden

Big Ed en Rose van 90 dagen verloofde
Big Ed en Rose van 90 dagen verloofde

Na hun breuk ging Ed naar sociale media om slecht over Rose en hun relatie te praten. Rose was echter niet van plan om achterover te leunen en hem leugens te laten uitspugen. In plaats daarvan ging ze naar Instagram om een livevideo te plaatsen waarin ze hem uitriep voor zijn leugens en beweerde dat hij haar alleen opzocht zodat ze in de show konden zijn en hij beroemd zou worden.

3 Ed klaagde constant terwijl hij in de Filippijnen was

Rose helpt Big Ed met baden in de Filipijnen
Rose helpt Big Ed met baden in de Filipijnen

Op het moment dat Ed in de Filippijnen aankwam, zat hij vol klachten. Hij klaagde over de ondraaglijke hitte, het gebrek aan airconditioning in Rose's dorp, en hij haatte het feit dat ze geen sanitair hadden. Later klaagde hij omdat de luxe lakens die hij had besteld niet waren aangekomen, dus moest hij op haar matras slapen. Hij was ook niet blij dat hij onder een lekkend dak moest slapen.

2 Rose voelde dat Ed geen moeite deed om een band met haar zoon te krijgen

Rose en haar zoon prins
Rose en haar zoon prins

Rose heeft een zoon, Prince, uit een eerder huwelijk die in de show verscheen. Ondanks Ed's bewering dat hij van Prince hield en ernaar uitkeek om voor hem en Rose te zorgen, beweert Rose dat hij weer liegt. Rose ging opnieuw naar Instagram om haar fans te vertellen dat Ed "niet om mij of vooral mijn zoon gaf."

1 Ed wilde dat Rose een soa-test deed toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten

Big Ed en Rose in 90 dagen verloofde
Big Ed en Rose in 90 dagen verloofde

Een van de eerdere klappen voor hun relatie kwam nadat Ed, die net op de Filippijnen was aangekomen, Rose had gevraagd een soa-test te doen. Dit kwam op de hielen van het argument over haar exen, waarbij Ed compromitteerde dat hij haar verleden niet zou ter sprake brengen als ze een soa-test voor hem zou doen. Rose was hierdoor diep overstuur en boos en weigerde de test af te leggen.

Aanbevolen: