Alles wat Jada Pinkett Smith is overkomen in 2021

Inhoudsopgave:

Alles wat Jada Pinkett Smith is overkomen in 2021
Alles wat Jada Pinkett Smith is overkomen in 2021
Anonim

Jada Pinkett Smith is geen onbekende in de schijnwerpers en heeft een groot deel van haar leven in de schijnwerpers gestaan. 2021 was echter een bijzonder gewaagd jaar voor haar, en ze domineerde meer dan een paar keer de krantenkoppen met schokkende onthullingen en dramatische momenten die fans niet snel zullen vergeten.

Een groot deel van het drama dat zich ontvouwde, had betrekking op de details van haar huwelijk en persoonlijke leven, en fans keken toe hoe haar jaar zich ontvouwde met golven van controverse en heel veel open, eerlijke discussies. Als de vrouw van de veelgeprezen acteur Will Smith is Jada naar voren gekomen met haar eigen unieke manier om de aandacht van haar fans te trekken door middel van haar dagelijkse ervaringen.

10 Ze deed open over haar gezondheidstoestand

2021 was het jaar waarin Jada Pinkett Smith haar gezondheidsgegevens met de wereld begon te delen. Ze sprak openhartig de afschuw uit van het kijken hoe haar haar in bosjes in de palm van haar handen viel, en ze beschreef de pure angst of de vraag wat er met haar gezondheid en lichaam gebeurde. Later onthulde ze dat ze worstelde met alopecia, wat de oorzaak was van dit enge haarverlies, en deelde ze haar gezondheidsreis online zodat fans ze konden observeren.

9 Jada Pinkett Smith heeft zichzelf sterker gemaakt door haar hoofd te scheren

Kort nadat ze ontdekte dat ze leed aan alopecia, toonde Jada Pinkett Smith de wereld haar moed en haar vasthoudendheid, terwijl ze deze aandoening het hoofd bood en de leiding nam over de richting waarin haar gezondheid zich bewoog. Ze verbaasde fans met haar kracht en moed toen ze op sociale media haar kale hoofd debuteerde. Ze besloot het heft in eigen handen te nemen, en zij en haar dochter Willow schoren hun hoofd kaal, kwamen alopecia een stap voor en werden op haar eigen voorwaarden geconfronteerd met totale haaruitval.

8 Ze werd echt over haar affaire

Dit was een enorm jaar op het gebied van persoonlijke onthullingen voor Jada Pinkett Smith. Ze gebruikte haar forum op Red Table Talk om duidelijk te maken dat ze uit haar huwelijk met Will Smith was gestapt door een affaire te hebben met een andere man. Details begonnen naar voren te komen over haar buitenechtelijke affaire met R&B-zanger August Alsina, en ze bevond zich onmiddellijk aan de ontvangende kant van de reacties van haar critici. Nadat ze haar een 'verstrengeling' noemden, werden zij en Will echt over hoe dit verschillende aspecten van hun huwelijk beïnvloedde.

7 Jada Pinkett Smith uitte haar echtelijke grieven tijdens haar show

Naarmate de spanningen toenamen tussen Jada Pinkett Smith en haar man Will Smith, begonnen de dingen zich voor het oog van het publiek te ontvouwen en fans werden zich er snel van bewust dat dit stel al hun vuile was begon te luchten. Jada Pinkett Smith werd onmiddellijk online getrolld omdat ze te veel informatie over haar huwelijksproblemen spuwde en fans begonnen haar en Will Smith te vragen ermee op te houden, daarbij aanhalend dat ze het zat werden om te horen over al hun onrust op openbare platforms.

6 Jada Pinkett Smith In 'The Matrix Resurrections'

Te midden van de chaos en de realiteit van het feit dat haar persoonlijke leven schijnbaar uit de hand liep, stopte Jada Pinkett Smith met het filmen van The Matrix Resurrections. Ze wijdde haar tijd en energie aan het opnieuw opnemen van haar rol als Niobe en behield de integriteit van het bijwonen van alle bijbehorende evenementen en gala's die aan deze zeer grote rol verbonden waren. De film werd net voor Kerstmis uitgebracht, op 22 december 2021, en Jada wordt geprezen om haar briljante optreden.

5 Ze creëerde golven door haar intieme details te delen met Will Smith

2021 was het jaar waarin fans begonnen op te roepen tot de annulering van Jada Pinkett Smith. Hoewel veel van haar fans en volgers onder de indruk waren van haar openhartige benadering van het delen van haar persoonlijke leven, werd de meerderheid van hen steeds ongemakkelijker door haar mate van te veel delen. Jada veroorzaakte online golven toen ze (misschien te veel) opende over de intimiteit tussen haarzelf en Will Smith, en hoe het was om intimiteit te behouden na tientallen jaren huwelijk. Er was veel discussie over haar tevredenheid in de slaapkamer, en het bleek allemaal te veel voor fans die vonden dat haar slaapkamerpraat achter gesloten deuren had moeten blijven.

4 Jada Pinkett Smith rouwde om het verlies van een dierbare vriend, Biz Markie

16 juli 2021 markeerde een verwoestende dag in het leven van Jada Pinkett, toen ze gedwongen werd het verlies onder ogen te zien van een zeer dierbare vriend en een man die zwaar ondergedompeld was in de speciale momenten van haar familie. Ze ging naar Instagram om haar totale verwoesting te delen over het verlies van haar dierbare vriend, Biz Markie, en raakte de levens van haar fans met haar oprechte woorden over de speciale tijden die hij met haar en haar hele familie deelde. Ze deelde haar verdriet met fans door haar emoties op te schrijven en nam even de tijd om dankbaar te zijn voor de herinneringen die zouden voortleven.

3 Ze vierde een mijlpaalverjaardag

Op 18 september 2021 luidde Jada Pinkett Smith een heel speciale, mijlpaalverjaardag in. De ster zorgde ervoor dat ze 50 in stijl werd, terwijl ze een geel joggingpak en zwarte skates aantrok terwijl ze haar grote verjaardag vierde bij Roller Rink. Ze was omringd door dierbaren terwijl ze haar atletisch vermogen volledig tentoonspreidde, wat bewees dat leeftijd niets meer was dan een getal. Beroemde aanwezigen "waren onder meer Will Smith, Jaden Smith, Trey Smith, Jordyn Woods, Karl-Anthony Towns en Lauren London."

2 Ze steunde de polyamoreuze levensstijl van haar dochter

In 2021 trad de dochter van Jada Smith, Willow, in de voetsporen van haar moeder en deelde enkele van haar zeer persoonlijke details op Red Table Talk. De 21-jarige verklaarde aan de wereld dat ze toegewijd was aan het leven van een polyamoreuze levensstijl. Hoewel deze openbaring misschien niet was wat Jada Pinkett Smith voor ogen had voor het leven van haar dochter, stond ze volledig aan haar zijde en wierp haar volledige steun achter de wensen van Willow. De trotse moeder verklaarde dat ze alleen maar wilde dat haar dochter gelukkig zou zijn in het leven.

1 Jada Pinkett Smith heeft toegegeven te flirten met het idee van plastische chirurgie

De schijnwerpers delen met Willow is een normaal verschijnsel geworden voor Jada Pinkett Smith. Door veel aspecten van hun moeder-dochterrelatie voor het publiek te laten ontvouwen, kwamen de gesprekken tussen deze twee dames in een aantal zeer interessante richtingen en bestreken ze een verscheidenheid aan onderwerpen. 2021 was het jaar waarin zowel Willow als Jada Pinkett Smith toegaf dat ze een obsessie deelden die ze niet tot het einde doorzagen. Het blijkt dat ze allebei hebben overwogen om onder het mes te gaan voor een Braziliaanse butt-lift, maar uiteindelijk hebben ze er uiteindelijk allebei van afgezien.

Aanbevolen: