Wat heeft Jada Pinkett Smith gezegd over haar relatie met Will Smith?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Jada Pinkett Smith gezegd over haar relatie met Will Smith?
Wat heeft Jada Pinkett Smith gezegd over haar relatie met Will Smith?
Anonim

Jada Pinkett Smith is altijd heel open geweest over haar en de relatieproblemen van Will Smith, en ze had zelfs Will in haar show om grieven over hun huwelijk te uiten op de Red Table Talk. Die sessies waren in het bijzonder de oorsprong van de 'sad Will'-memes, en volgens fans liet hun hele huwelijk zien hoe manipulatief en giftig Jada altijd is geweest. Will en Jada leerden elkaar voor het eerst kennen toen de actrice auditie deed voor de rol van zijn vriendin in zijn show The Fresh Prince of Bel-Air, maar Jada kreeg de rol niet. Maar jaren later kwamen ze elkaar nog steeds tegen.

Will gaf toe dat hij zich zeer aangetrokken voelde tot Jada, ook al was hij al getrouwd met zijn eerste vrouw. Verrassend genoeg belde Will, een dag nadat Will was gescheiden, Jada op en vroeg of ze iemand zag. Toen ze nee zei, verklaarde Will: "Cool, je ziet me nu." Jada en Will trouwden terwijl ze zwanger was van hun zoon Jaden, hoewel de actrice aanvankelijk niet van het idee hield om hun relatie officieel op papier te zetten. Hier is alles wat Jada heeft gezegd over haar relatie met Will Smith.

Jada Pinkett Smith wilde nooit met Will Smith trouwen

In haar coververhaal van 2019 vertelde Jada aan People: "Ik heb nooit willen trouwen. Maar mijn moeder zei: 'Je moet trouwen' - ze is zo ouderwets - en Will wilde een gezin. Dus ik zei: 'Oké, misschien is het iets dat ik moet doen.'" Zou dat de oorsprong kunnen zijn van alle turbulentie in hun huwelijk? Omdat fans altijd hebben gezegd dat hun relatie giftig is en Jada manipulatief is. Blijkbaar bewees het incident bij de Oscars het. Volgens fans gaf Will's reactie nadat Chris Rock een grap maakte over Jada aan dat ze hem manipuleerde omdat hij in orde was en zelfs om de grap lachte. Maar nadat Jada met haar ogen had gerold, stond hij op en ging recht op Chris af.

Anderen wezen erop dat de manipulatie teruggaat tot 2011 toen berichten circuleerden dat Will en Jada op weg waren naar een echtscheiding nadat een gerucht opdook dat Jada een affaire had met Marc Anthony. Jada en Will hebben echter een gezamenlijke verklaring afgelegd waarin ze zeggen: "Hoewel we terughoudend zijn om te reageren op dit soort persberichten, zijn de geruchten die de ronde doen over onze relatie volledig onjuist. We zijn nog steeds samen en ons huwelijk is intact."

Will Smith en Jada Pinkett Smith's open relatie

Het is geen geheim dat Will en Jada een onconventioneel huwelijk hebben. De reden dat mensen dit weten, is omdat Jada al jaren de vuile was van haar en Will in haar talkshow heeft uitgezonden. Geruchten dat Will en Jada een open huwelijk hebben, doen al jaren de ronde. Hoewel ze het aanvankelijk ontkenden, kwam de waarheid aan het licht op 10 juli 2020, toen Jada Will als haar gast had op Red Table Talk en hem met een strak gezicht vertelde dat ze een verwikkeling had met R&B-zanger August Alsina.

Terwijl Jada er trots uitzag toen ze over haar relatie met August sprak en beweerde dat ze de zangeres probeerde te helpen met zijn verslaving en emotionele problemen, keek Will er diepbedroefd en vernederd uit. Desalniettemin probeerde Will later de hele situatie te verduidelijken, en hij en Jada maakten zelfs grapjes over de "treurige Will"-meme in een video die werd gedeeld op Will's YouTube-kanaal.

Toen, in september 2021, in een coververhaal-interview met GQ, probeerde Will opnieuw de hele verstrikkingssituatie te rechtvaardigen en beweerde hij dat Jada niet de enige was die andere mensen zag. Will vertelde GQ dat Jada nooit in een conventioneel huwelijk geloofde omdat ze opgroeide in een gezin waar veel mensen onconventionele relaties hadden. Hij zei ook dat hij en Jada voor monogamie kozen zonder te bedenken dat monogamie misschien niet, zoals hij het uitdrukte, "relationele perfectie" is.

Staan Will Smith en Jada Pinkett Smith op echtscheiding?

Na een nieuw opgedoken clip van Jada en Will die ruzie maken over sociale media en privacy, denken veel fans dat ze eindelijk gaan scheiden. De clip is opgenomen in 2019 en toont hoe Jada Will in een hinderlaag lokt terwijl hij een live Instagram filmde en hem vroeg of counseling met psychotherapeut Esther Perel gunstig was geweest voor hun relatie. Will zag er echter buitengewoon ongemakkelijk uit toen Jada hem filmde, en hij vertelde haar dat ze het hem eerst moest vragen voordat ze hem ter plekke kon plaatsen.

Maar het meest verontrustende deel van de clip is hoe Jada de gevoelens van Will verwerpt, en in plaats van zich te verontschuldigen, draait ze de camera naar zichzelf en klaagt over hoe ze altijd met Wills dwaasheid moet omgaan. Dan drukt ze opnieuw op Will om haar een antwoord te geven voordat de Men in Black-acteur haar uitroept om hem te gebruiken. Fans op Twitter hadden veel te zeggen over deze ongemakkelijke uitwisseling tussen Jada en Will, en de meesten van hen waren het erover eens dat Will er gebroken en bang uitziet.

Aanbevolen: