Jon & Kate Plus 8: 15 dingen die de familie Gosselin zijn overkomen na roem

Inhoudsopgave:

Jon & Kate Plus 8: 15 dingen die de familie Gosselin zijn overkomen na roem
Jon & Kate Plus 8: 15 dingen die de familie Gosselin zijn overkomen na roem
Anonim

In 2005 werd de wereld verliefd op de tweeling Cara en Mady, en de zesling Alexis, Hannah, Aaden, Collin, Leah en Joel. De kinderen maakten hun televisiedebuut in de een uur durende special van Discovery He alth Channel, Surviving Sextuplets and Twins. Velen stemden af om het leven van de familie Gosselin te bekijken. Amerika's fascinatie voor multiples bleek lucratief, want twee jaar later landden de Gosselins hun eigen show op TLC genaamd Jon & Kate Plus Eight.

Ze zeggen dat geld en roem een persoon veranderen. Hoewel we de meest persoonlijke details van hun huwelijk niet kennen, was het leven niet hetzelfde na roem. Vervelende openbare vetes, elkaar uitlachen in talkshows en gewoon zorgen maken over het welzijn van hun kinderen. Jon en Kate zijn verwikkeld in een strijd om de voogdij voor wat wel een eeuwigheid lijkt. Jaren later is het paar nog steeds in de publieke belangstelling, en hier zijn 15 redenen waarom.

15 Afgezien van Hannah, hebben de rest van de kinderen Collin afgesneden

Volgens Jon: "Er is geen contact tussen Collin en zijn andere broers en zussen. Dus het probleem op dit moment is dat we oudervervreemding hebben en we hebben vervreemding van broers en zussen." Het is behoorlijk triest hoe de vervelende openbare en persoonlijke vete van Jon en Kate de kinderen heeft beïnvloed. De kloof tussen de kinderen is verschrikkelijk. De broers en zussen zouden op zijn minst een gemeenschappelijke basis moeten vinden.

14 Jon had een affaire… naar verluidt

Met 8 kinderen is het niet meer dan normaal om een oppas in te huren. Voor sommige mensen zijn ze bang dat een oppas problemen zou veroorzaken, zoals een affaire. Volgens ABC News kwam voormalig Gosselin-oppas Stephanie Santoro naar voren en beweerde dat ze een affaire had met Jon voor zijn scheiding met Kate. Jon ontkende het, maar het kwaad was geschied. De media namen de beweringen op en renden met hen mee.

13 De broer van Kate Gosselin klaagde haar aan omdat ze de kinderen op televisie had gebracht

Ben je ooit aangeklaagd? Het is geen leuke situatie. Dus stel je voor dat je rechtszaak over de media wordt verspreid. Dat is precies wat er gebeurde toen Kate's broer en zijn vrouw haar aanklaagden omdat ze de kinderen op televisie hadden gezet. Ze beweerden dat de Gosselins de kinderen uitbuitten en dat het hen psychologische schade toebracht, volgens Us Weekly.

12 Kate stopte haar zoon Collin in een instelling

Ja, je leest het goed. Volgens Jon in een interview met Dr. Oz: Kate heeft hem zonder diagnose geïnstitutionaliseerd en vervolgens een diagnose gesteld. Ik heb hem uit de instelling gehaald. Hij was ten onrechte geïnstitutionaliseerd. Dat hij een moeilijk kind was, betekende niet dat hij weggestuurd moest worden.” In een brief die vanuit Collin naar Jon werd gesmokkeld, schreef hij dat Kate hem misbruikte.

11 TLC plaatste een gekke 10-jarige gag-bestelling op Jon… maar niet Kate

Dus, TLC heeft hem 10 jaar lang een spreekverbod opgelegd, volgens Jon in een interview met Dr. Oz. Het is begrijpelijk als hij het kanaal links en rechts vernielde, maar dat was hij niet. Om het nog erger te maken, was Kate vrij om Jon alles te vernietigen wat ze wilde, wat ze deed. Ook bleven ze met haar samenwerken, en niet met de ouder die zijn kinderen uit de lucht wilde halen. Zeer schaduwrijk.

10 Jon kreeg volledige voogdij over Collin en Hannah

Er moet enige waarheid zijn geweest in Jons verhaal over de arme Collin die werd opgenomen in een instelling, want hij kreeg de volledige voogdij over hem. Blijkbaar zijn sommige zeslingen het niet eens met Kate's opvoeding, omdat Hannah 4 maanden eerder permanent bij hem is gaan wonen. Je vraagt je af of Jon ooit de volledige voogdij over meer kinderen zal krijgen.

9 Kate ging door met dansen met de sterren en verloor

Na haar scheiding en vertrek van Jon & Kate Plus Eight, besloot Kate zich bij Dancing With The Stars aan te sluiten. In 2010 probeerde ze zich een weg te banen in onze harten, slechts 3 maanden nadat haar scheiding was afgerond. Hé, alleen omdat een show stopte, betekent niet dat de rekeningen dat ook doen.

8 Die tijd zag Whoopi Goldberg dwars door Kate's onzin heen

Het begon allemaal toen Kate op The View ging. In een voogdijsituatie nam Kate Gosselin het op zich om zich te bemoeien met een voogdijovereenkomst. Haar redenering? Ze mocht de oppas die Jon had ingehuurd niet. Terwijl iedereen haar kuste, had Whoopi Goldberg het niet. "Als je met iemand een voogdijzaak hebt, heb je je specifieke tijd en hun specifieke tijd en het is niet de bedoeling dat je op [hun tijd] loopt." Nou, Whoopi was niet verkeerd.

7 Arme Hannah werd zo hard gerukt dat er een ambulance werd gebeld

In 2017 besloot Hannah Gosselin, volgens In Touch Weekly, met haar vader te vertrekken na een orthodontistbezoek in plaats van met haar moeder. Hannah weigerde haar vaders zijde te verlaten en bleef in de auto. Nou, Kate vond dit niet leuk, want terwijl ze schreeuwde, bleef ze Hannah zo hard rukken dat ze de arm van het arme kind pijn deed.

6 Kate kon niet wegblijven van reality-tv

Na de annulering van Jon & Kate Plus Eight besloot Kate dat reality-tv haar roeping was. Dancing With The Stars, Celebrity Wife Swap (wat nergens op slaat aangezien ze niet getrouwd was, maar ga maar door denk ik), Kate Plus Eight, Celebrity Apprentice en Kate Plus Date. Het lijkt alsof zij en de camera beste vrienden zijn geworden.

5 Kate klaagde Jon aan voor, wacht erop, hack haar

Kate heeft Jon aangeklaagd voor identiteitsdiefstal, afluisteren en inbreuk op de privacy. Ze beweerde dat hij haar e-mail en bankrekeningen doorzocht. Naar verluidt deed hij dat allemaal voor materiaal voor een allesomvattend boek. Nadat je 10 jaar met iemand getrouwd bent geweest, is het niet waarschijnlijk dat je ze hoeft te hacken voor vernietigende informatie.

4 De helft van de kinderen stopte met praten met Jon

Terwijl Jon de voogdij heeft over 2 van de 8 kinderen, praten 4 van hen niet met hem. Jon beweert: "De andere vier praten niet met mij, maar met Hannah." Je vraagt je af waarom sommige kinderen de kant van de ene ouder kiezen in plaats van de andere. Is de een milder dan de ander, of verpest de een de ander?

3 Kate was overduidelijk racistisch met haar Aziatische indruk

“Natuurlijk hield ik mijn ogen schuin om hem mijn beste Aziatische indruk te laten zien, waardoor hij [Jon] moest glimlachen. Ik ben getrouwd met een Aziaat. Ik heb acht biraciale kinderen en daarom ben ik de laatste persoon die racistisch genoemd kan worden.” Op basis van haar reactie op haar opzettelijke schuine blik, kun je niets anders doen dan je hoofd schudden.

2 Kate heeft de voogdijhoorzitting van haar eigen kind overgeslagen

De dag voor de hoorzitting vroeg Kate om uitstel. Uiteraard werd haar verzoek afgewezen. Wat deed ze als reactie? Ze besloot om hooky te spelen. Zij en haar advocaat kwamen niet eens opdagen bij de voogdijzitting van Collin. Jon, je weet wel, de ouder die voor zijn kind kwam opdagen, kreeg de volledige voogdij.

1 De tijd dat ze ervoor zorgde dat Tony Dovolani stopte met dansen met de sterren

Toen Kate zich bij Dancing With The Stars voegde, wist haar partner Tony Dovolani niet wat hem te wachten stond. Tijdens een verhitte uitwisseling stopte Dovolani de show tijdens de repetities. Ze was zo ondraaglijk dat hij letterlijk wegliep van de show. Uiteindelijk kwam hij terug, maar het was een behoorlijk dramatische scène om naar te kijken.

Aanbevolen: