Jada Pinkett Smith en Willow Smith zijn een stevige nee op Braziliaanse butt-lifts

Inhoudsopgave:

Jada Pinkett Smith en Willow Smith zijn een stevige nee op Braziliaanse butt-lifts
Jada Pinkett Smith en Willow Smith zijn een stevige nee op Braziliaanse butt-lifts
Anonim

Terwijl ze in een wereld van beroemdheden leven die consequent leunt op plastische chirurgieprocedures voor snelle resultaten, zijn deze twee vooraanstaande dames erin geslaagd om de lichaamsveranderende resultaten te verkrijgen die ze zochten op de goede ouderwetse manier - door te trainen!

Tijdens een onthullende aflevering van Red Table Talk sijpelde het moeder-dochterduo body-positieve berichten uit terwijl ze een openhartige en eerlijke discussie voerden over de wens om hun fysieke uiterlijk aan te passen.

Het natuurlijke, openhartige gesprek leidde de dames naar een pad van eerlijkheid, gedurende welke tijd ze allebei onthulden dat ze hadden gespeeld met het idee om een Brazilian Butt-Lift te krijgen, en uiteindelijk besloten de verleiding te weerstaan.

The Smith's Say No To Butt-Lifts

De meesten van ons zouden willen dat we het een en ander konden veranderen aan de manier waarop we eruitzien, en de verleiding om dingen gewoon snel gedaan te krijgen door middel van plastische chirurgieprocedures blijft maar al te reëel.

Jada Pinkett-Smith en Willow Smith hebben voor hetzelfde dilemma gestaan en zowel moeder als dochter geven toe dat ze allebei plastische chirurgie overwogen. Ze waren allebei geïnteresseerd in het toevoegen van een beetje oomph aan hun derrières, en ze hadden een moment van bezinning gedurende welke tijd een Braziliaanse Butt-Lift hun namen leek te roepen.

Uiteindelijk besloten ze dat de nadelen ruimschoots opwogen tegen de mogelijke voordelen, en beiden hebben zich afgemeld voor de chirurgische ingreep.

Dat veranderde niets aan het feit dat ze nog steeds de verbetering wilden, dus namen ze het heft in eigen handen en werkten hard om enkele resultaten te bereiken.

Het heft in eigen handen nemen

Jada Pinkett-Smith en Willow Smith wilden de zeer controversiële Braziliaanse Butt Lift-operatie niet voortzetten, maar de weigering om onder het mes te gaan veranderde niets aan het feit dat ze nog steeds een verandering in hun fysieke verschijning wensten.

In plaats van het voorbeeld te volgen en onder het mes te gaan zoals zoveel beroemdheden dat doen, onthulde Willow; "Ik overwoog om het kleinste beetje te krijgen, maar toen ging ik gewoon naar de sportschool en kreeg het toch."

Haar moeder bleek tijdens dit alles een fantastische hulpbron te zijn en vond uiteindelijk manieren voor zichzelf en haar dochter om hun lichaam te verfijnen door middel van lichaamsbeweging.

Jada verklaarde dat ze haar dochter trots hielp haar lichaam opnieuw vorm te geven door verschillende spieren te trainen, en wendde zich trots tot Willow om te zeggen; "En je hebt het zo opgebouwd dat mensen dachten dat je geopereerd was!"

De eerlijke discussie over schoonheidsidealen en de druk waarmee vrouwen worden geconfronteerd met betrekking tot hun uiterlijke imago was een echte eye-opener voor fans, waarbij velen een pagina uit dit verhaal namen en kozen voor chirurgie omwille van verkeerd uitgelijnde schoonheidsnormen.

Aanbevolen: