Alles wat Kim Kardashian al is overkomen in 2022

Inhoudsopgave:

Alles wat Kim Kardashian al is overkomen in 2022
Alles wat Kim Kardashian al is overkomen in 2022
Anonim

Kim Kardashian heeft een explosieve start van 2022 gehad en lijkt weer van start te gaan voor weer een druk jaar. Het is duidelijk dat er geen gebrek aan drama zal zijn in het leven van deze reality-tv-ster, aangezien veel van de controverse die in 2021 om haar heen wervelde, blijft toenemen en geen tekenen van vertraging vertoont.

Ondanks het feit dat 2022 nog maar een paar weken nieuw is, heeft Kim Kardashian te maken gehad met veel onrust en heeft ze een beetje moeten schakelen om ervoor te zorgen dat ze haar leven zo evenwichtig mogelijk houdt te midden van de chaos. Niets lijkt op dit moment eenvoudig in haar leven, maar ze lijkt absoluut de leiding te hebben over haar eigen zaken en gaat vooruit met de vasthoudendheid die haar fans hebben leren kennen en liefhebben.

10 Kim Kardashian gedeelde wijsheid en hoop voor 2022

Net als de rest van ons nam Kim Kardashian afscheid van 2021 en had hij hoge verwachtingen van een beter, gelukkiger en vrediger nieuwjaar. Toen ze in 2022 aanbelde, nam ze even de tijd om haar fans toe te spreken, terwijl ze onderweg wat wijsheid en positiviteit deelde. Op Instagram schreef ze: "Gelukkig nieuwjaar! Ik bid dat dit je beste jaar ooit wordt! Zet je intenties hoog! Accepteer alleen positiviteit en productiviteit! Moge dit jaar gevuld worden met liefde, vreugde, geluk en gezondheid! 2022"

9 Kim K op vakantie in de Bahama's met Pete Davidson

Kim Kardashian en Pete Davidson luidden samen het nieuwe jaar in en gaven fans een glimp van wat komen gaat in 2022. Duidelijk in een groef met elkaar en nu officieel romantisch verbonden, maakten de twee er geen geheim van dat ze wilden wat tijd doorbrengen met genieten van de zon en echt tijd alleen met elkaar doorbrengen. Ze werden gespot terwijl ze samen op vakantie waren op de Bahama's, toen het woord zich snel verspreidde dat ze net naar het volgende niveau in hun relatie waren gegaan. Natuurlijk deelde Kim Kardashian enkele van haar kenmerkende bikini-selfies online zodat fans ervan kunnen genieten.

8 Kim Kardashian maakt zich op voor Hulu's 'The Kardashians'

Het is maar goed dat Kim Kardashian het jaar begon met wat ontspanning aan het strand in de Bahama's, want ze zal zich waarschijnlijk zeer binnenkort inzetten voor een slopend opnameschema. De spin-off van Keeping Up With The Kardashians wordt binnenkort uitgezonden op Hulu en is simpelweg getiteld The Kardashians. Kim plaagt de nieuwe serie al op haar Instagram-account, en de verwachting is dat ze veel tijd zal moeten besteden aan het filmen en promoten van haar nieuwe show.

7 Kardashian heeft extra beveiliging ingehuurd om te voorkomen dat Kanye West haar huis binnenkomt

Kanye West blijkt een bron van moeilijkheden voor Kim te zijn, zelfs nadat ze de scheiding heeft aangevraagd en hem duidelijk heeft gemaakt dat hun relatie officieel voorbij is. Slechts een paar dagen in 2022 verhoogde Kim Kardashian de inzet van haar beveiligingsteam door een aantal nieuwe agenten in te huren om haar huis te bewaken en te voorkomen dat Kanye binnenkwam.

Het nieuwe beveiligingsteam zou Kim Kardashian een klein fortuin hebben gekost, terwijl ze deze gewaagde stap zet om zichzelf, haar kinderen en haar huis van $ 60 miljoen te beschermen. Kanye heeft een geschiedenis van frequente publieke uitbarstingen en Kim laat niets aan het toeval over.

6 Kim is het onderwerp van Kanye's voortdurende tirades

Ze was ooit zijn oogappel, maar nu lijkt het erop dat, ondanks het feit dat Kanye West Kim Kardashian terug wil, hij er niet tegen is om haar naam publiekelijk te slepen. Kim is veranderd van de vrouw die hij aanbidt, tot plotseling het onderwerp van zijn tirades, terwijl Kanye de openbare ruimte betreedt om zijn vuile was te luchten. De rommelige scheiding en de tumultueuze relatie tussen Kim en Kanye is op de spits gedreven, en Kanye is niet bang om de wereld te vertellen hoe hij zich echt voelt over de situatie terwijl deze zich ontvouwt.

5 Kim Kardashian wordt ervan beschuldigd Kanye West weg te houden van zijn kinderen

Kim en Kanye hebben het voor de pers uitgevochten en tot nu toe leken ze te weten hoe ze de zaken moesten afzwakken als het om hun kinderen ging. Veel media hadden bevestigd dat ze met succes co-ouderschap van de kinderen hadden, maar recente ontwikkelingen suggereren dat dit misschien niet het geval is.

2022 begon met gerommel dat Ye uit de buurt van zijn eigen kinderen werd gehouden. Chicago West werd op 15 januari 4 jaar en Kanye ging publiekelijk met beschuldigingen dat hem de toegang tot het verjaardagsfeestje van zijn kleine meisje was geweigerd. Later doken er beelden op waaruit bleek dat hij daar was, dus dat moeten ze hebben opgelost…

4 Kim K steunde Khloe Kardashian via Tristan Thompson's Baby Mama Drama

Kim Kardashian heeft niet alleen te maken met haar eigen familiedrama, ze probeert ook haar familie te ondersteunen tijdens hun beproevingen. Ze stond stevig aan de zijde van haar zus Khloe, terwijl ze zich door Tristan Thompson's baby-mama-drama heen vocht.

Onlangs werd bevestigd dat hij inderdaad de vader was van de baby die Maralee Nichols net had gekregen, en Kim heeft tijd en energie besteed om ervoor te zorgen dat haar zus weet dat ze haar terug heeft. Dit is niet de eerste keer dat Khloe te maken heeft gehad met ontrouw, en ze had alle steun nodig die ze kon krijgen van haar zus en de rest van de Kardashian-clan.

3 Kim Kardashian is beschuldigd van gaslighting van Kanye West

Tijdens een recent interview heeft Kanye West zware beschuldigingen geuit tegen de vrouw van wie hij beweert te houden en die hij terug wil. Hij tierde over de manier waarop hij door Kim wordt behandeld en verklaarde verder dat ze hem aan het gaslighten was. De beschuldiging met scherpe tong kwam nadat hij haar ervan beschuldigde verdeeldheid te creëren tussen hem en zijn kinderen, en hij maakte duidelijk dat hij bereid was haar naam te slepen en haar verantwoordelijk te houden voor haar daden.

2 Kim K heeft te maken met haar ex-man die haar huidige vriend bedreigt

Kanye West ergert zich niet alleen aan Kims gedrag jegens hem, hij is ook woedend over het feit dat ze met Pete Davidson aan het daten is. Op ware Ye-manier ging de muziekmagnaat de studio in om een aantal diss-teksten te maken die het karakter van Pete Davidson aanvielen.

Ye and Game's nieuwe nummer, 'Eazy', benadrukt het feit dat Kanye Pete Davidson in elkaar wil slaan en werpt licht op zijn huidige gemoedstoestand met betrekking tot Kims nieuwe relatie. Davidson is sindsdien naar voren gekomen om te verklaren dat hij dit diss-nummer "grappig" vindt, maar Kim is niet enthousiast over het feit dat ze midden in dit openbare touwtrekken wordt betrapt.

1 Kim Kardashian heeft Pete Davidson aan haar familie voorgesteld

Ondanks al het lawaai en het publieke bezwaar van Kanye West, gaan Kim Kardashian en Pete Davidson enorm vooruit met hun relatie. Afgezien van het samen genieten van een vakantie, heeft Kim Pete al aan haar familie voorgesteld, en naar verluidt krijgt hij moeiteloos een band met haar hele familie.

Als de Kardashian- en Jenner-clan hem hebben omarmd, is dat een zeker teken dat deze relatie een blijvende kracht kan hebben, of op zijn minst hopen fans Pete Davidson te zien verschijnen op The Kardashians, om de nieuwe serie te benadrukken.

Aanbevolen: