Orphan'-ster Isabelle Fuhrman reageert op de grappen van Pete Davidson over haar filmpersonage

Inhoudsopgave:

Orphan'-ster Isabelle Fuhrman reageert op de grappen van Pete Davidson over haar filmpersonage
Orphan'-ster Isabelle Fuhrman reageert op de grappen van Pete Davidson over haar filmpersonage
Anonim

NBC's eerste jaarlijkse Miley's New Year's Eve Party werd door meer dan tien miljoen mensen thuis bekeken. Mede-presentator en komiek Pete Davidson gebruikte de hele nacht zijn grappende persoonlijkheid en besprak de horrorfilm Orphan uit 2009. De ster van de film, Isabelle Fuhrman, was een van de kijkers die afstemde en kon niet anders dan op zijn grappen reageren.

In tegenstelling tot de meeste van zijn komische gedrag, gebruikte de ster een deel van zijn tijd op het podium om over gedenkwaardige momenten te praten. Hij begon toen te praten over 2009, en zei tegen het publiek: "Jullie herinneren de Orphan nog? Die film was te gek! Dat kleine meisje was de hele tijd oud!" Fuhrman moest ook glimlachen terwijl hij de film ter sprake bracht, en gilde zelfs toen hij 'wees' zei."

Fugrman ging toen naar een video waarin hij zei: "Ik denk dat ik voor de eerste keer masturbeerde." Met dat in gedachten ondertitelde ze haar tweet: "In de hoop dat PeteDavidson die voor het eerst masturbeerde en naar ORPHAN in 2009 keek, GEEN gerelateerde gebeurtenissen waren. 2022 verras me! MileysNewYearsEveParty."

Isabelle Fuhrman's portret in Orphan was onvergetelijk en schoot haar carrière omhoog

Orphan vertelt het verhaal van een stel dat besluit een kind te adopteren na een miskraam. Ze ontmoeten Esther in een weeshuis en besluiten haar meteen te adopteren. Hoewel ze zich heeft aangepast aan het gezin, begint ze ongepast gedrag te vertonen voor een negenjarig meisje. Van verleiding, tot de dood, tot schokkende onthullingen, het gezin wordt in gevaar gebracht en de moeder doet er alles aan om Esther ervan te weerhouden iemand anders kwaad te doen.

De film eindigde met een non-cliffhanger, waardoor het voor filmmakers moeilijk was om een vervolg te maken. Vanwege de onthullingen die mogelijk meer achtergrondverhaal bevatten, was het gemakkelijk om een prequel te schrijven. Het kostte schrijvers echter bijna tien jaar om het eindelijk af te ronden.

Ondanks dat Orphan pas de tweede film van Fuhrman was, werd de actrice die de antagonistische Esther speelde geprezen door critici en werd ze een horroricoon. Sindsdien speelde ze in verschillende films, waaronder The Hunger Games en de alternatieve versie van Escape Room: Tournament of Champions. Ze speelde ook in tal van horrorfilms en werd bestempeld als een 'schreeuwkoningin'.

'Orphan' Prequel wordt binnenkort uitgebracht

Nadat Orphan uitgroeide tot een horrorcultklassieker, werd in 2020 een prequel aangekondigd met de titel Esther. Tegen het einde van 2020 werd bevestigd dat de film zou plaatsvinden en nu Orphan: First Kill zou heten. Vanaf deze publicatie heeft de film zijn belangrijkste fotografie voltooid en moet het filmen nog worden voltooid. Fuhrman zal haar rol als Esther opnieuw opnemen, en ook Julia Stiles en Rossif Sutherland.

Vanaf deze publicatie is er geen informatie over het specifieke plot en wanneer de film wordt uitgebracht. Dit is de enige aankomende film van Furhman en ze heeft geen hints gegeven over wat mensen kunnen verwachten in Orphan: First Kill. Orphan is te huur en te streamen op Apple TV en Amazon Prime Video.

Aanbevolen: