Fans grappen 'dat is hot' als Nicole Richie haar haar in brand steekt tijdens verjaardagsfeest

Fans grappen 'dat is hot' als Nicole Richie haar haar in brand steekt tijdens verjaardagsfeest
Fans grappen 'dat is hot' als Nicole Richie haar haar in brand steekt tijdens verjaardagsfeest
Anonim

De veelgeprezen Nicole Richie staat bekend als een multi-afbreekstreepje. De geadopteerde dochter van muzieklegende Lionel Richie heeft veel verschillende ondernemingen geprobeerd, van haar reality-tv-dagen op The Simple Life naast Paris Hilton tot haar huidige positie als oprichter en creatief directeur van het sieradenmerk House of Harlow 1960.

De ster heeft zeker veel in petto voor iemand die net 40 is geworden. Maar Richie's recente verjaardagsviering, die dinsdag werd gehouden, verliep niet zo soepel.

Richie - geboren Nicole Escovedo - plaatste de hele dag foto's van haar vrienden en familie die haar een gelukkige verjaardag wensten op haar Instagram-verhaal. Maar toen het erop aankwam om op haar sociale media-feed te posten, koos de ster er hilarisch voor om een video van haar vieringen te delen waarin ze over haar taart leunt om de kaarsen uit te blazen en per ongeluk de uiteinden van haar haar in de vlammen vangt.

De video toont op dramatische wijze Richie's haar in brand, en het gejuich van de mensen om haar heen verandert snel in geschreeuw als de ster probeert de vlammen te doven die naar haar gezicht springen. De clip stopt net op het moment dat ze wegduikt van de vonken die om haar heen schieten.

De jurylid van de reality-wedstrijdserie Making the Cut kon echter de humor in haar beproeving vinden. Ze ondertitelde de clip: "Nou … tot nu toe is 40 [vlamemoji]."

Fans van de ster op Twitter waren dol op haar documentatie van het dramatische moment. Een gebruiker schreef: "Nicole Richie die haar haar in brand steekt met haar 40e verjaardagstaart is het enige soort celebrity-content waar ik om geef." Terwijl een ander twitterde: "Als je me zoekt, ik zal hier de komende paar uur gewoon naar deze video kijken van het haar van Nicole Richie dat vlam vat op de kaarsen van haar 40e verjaardagstaart bij herhaling."

Een derde schreef: "Dit is het meest nicole richie-ding ooit, ik ben SCREAMINGSJJDJD", terwijl een ander de video omschreef als "beangstigend en hilarisch." En nog een andere fan maakte van de gelegenheid gebruik om Richie's The Simple Life mede-ster Paris Hilton te citeren, en schreef: "Dat is HOT".

Andere Twitter-gebruikers konden niet geloven dat de Great News-actrice al de grote 4-0 aan het maken was, met één die schreef: "Nicole Richie die 40 wordt, is verbijsterend." En een ander twitterde: "nicole richie is 40 jaar oud en het bezorgt me een existentiële crisis."

Onder Richie's vele verjaardagswensen op sociale media was ook een bericht van Hilton, tot grote vreugde van de fans. De zangeres van "Stars Are Blind" schreef: "Gelukkige verjaardag aan mijn OG, zoveel ongelooflijke herinneringen samen. We zijn vanaf het begin op elkaars reis geweest! Ik hou voor altijd van je."

Aanbevolen: