Twitter reageert op de emotionele aankondiging van Kim K over het einde van haar huwelijk

Twitter reageert op de emotionele aankondiging van Kim K over het einde van haar huwelijk
Twitter reageert op de emotionele aankondiging van Kim K over het einde van haar huwelijk
Anonim

Kim Kardashian huilende memes zijn weer trending op sociale media.

De realityster snikte in de voorlaatste aflevering van Keeping Up With The Kardashians toen ze toegaf dat haar huwelijk met Kanye West was geëindigd. Het laatste huilende gezicht van de moeder van vier kwam na een "groot gevecht" met haar vervreemde echtgenoot.

De Kardashians filmden hun laatste reis samen ter gelegenheid van het laatste seizoen van hun populaire realityshow. De KarJenners werden gezien in een luxe huis in Lake Tahoe, Californië. Dit seizoen markeert de laatste zeeën ooit

De SKIMS-zakenvrouw die eerder getrouwd was met Damon Thomas en Kris Humphries, zei door tranen:

"Ik voel me een verdomde mislukking dat het een derde verdomd huwelijk is. Ja, ik voel me een verdomde verliezer."

Maar ondanks dit stond Kim erop dat ze niet langer "vast kon zitten" aan Kanye.

In februari bevestigden Kim en Kanye, die ouders zijn van North, Seven, Saint, Five, Chicago, Three en Psalm, Two, dat ze uit elkaar zouden gaan en sindsdien door de wet zijn gegaan en de voogdij hebben geregeld.

Hoewel Kim terughoudend was om te praten over het einde van haar relatie op KUWTK, sprak ze er kort over in de laatste aflevering.

Kim stortte in elkaar terwijl haar zussen haar probeerden te troosten terwijl ze koekjes at en zei: "Ik wil gewoon naar mijn kamer en er nooit meer uitkomen."

In haar biechtstoel legde Khloé uit: "Kim worstelt privé achter de camera over haar relatie…"

"En het is moeilijk omdat Kim duidelijk zoveel van haar frustratie, verdriet en woede ombuigt, en weet je, soms reageer je gewoon op iets dat niets te maken heeft met wat je doormaakt. niet de cookies fout."

Khloé in een ruime woonkamer vroeg Kim toen hoe het met Kanye ging.

Kim zei: "Er wordt niet gevochten. Nu is het allemaal rustig. Ik ga er gewoon mee door."

Zwart-witbeelden lieten Kim huilen terwijl ze omringd werd door haar zussen, waaronder Kourtney, 42, Kendall Jenner, 25, en Kylie Jenner, 23 in de nasleep van de ruzie met Kanye.

"Ik kan dit echt niet meer doen", huilde Kim nadat ze had gezegd dat ze 'vast zat' terwijl Kanye elk jaar naar een 'andere staat' verhuist.

"Ik denk dat hij iemand verdient die hem bij elke stap kan ondersteunen. En ga hem overal volgen en naar Wyoming verhuizen. Dat kan ik niet doen…"

"Hij zou een vrouw moeten hebben die al zijn bewegingen ondersteunt en met hem reist en alles doet, en dat kan ik niet," zei Kim terwijl Kylie de tranen wegveegde.

Het einde van "Kimye" was het gesprek van de sociale media als reactie op de ondergang van het beroemde duo.

"Ik had echt medelijden met haar. Hoezeer we ze ook opjagen, ik zou me ook zo voelen. Kanye heeft veel om mee om te gaan. En ze lijkt haar best te hebben gedaan, "een persoon schreef.

"Weer een huilend meme-gezicht van Kim…." een tweede toegevoegd.

"Hoe lang duurt het voordat ze voor nummer 4 probeert?" een louche opmerking gelezen,

Aanbevolen: