Waar is Cassadee Pope geweest sinds hij 'The Voice' in 2012 won?

Inhoudsopgave:

Waar is Cassadee Pope geweest sinds hij 'The Voice' in 2012 won?
Waar is Cassadee Pope geweest sinds hij 'The Voice' in 2012 won?
Anonim

Het lijkt een eeuwigheid geleden toen Cassadee Pope The Voice won tijdens seizoen drie van de populaire NBC-show. Pope was met vier stoelen aan de beurt en belandde in het team van Blake Shelton en nam het helemaal tot het einde. CeeLo Green, Adam Levine en Christina Aguilera vochten met hand en tand voor de pop-countryzanger, maar Shelton won haar met zijn zuidelijke charme.

Ze hadden een geweldige dynamiek en hij liet haar zelfs zijn ontroerende lied 'Over You' zingen, dat hij schreef met zijn ex-vrouw Miranda Lambert. Ze is een van de vele voormalige Voice-deelnemers die succes hebben geboekt in de muziekindustrie nadat ze in de show was geweest.

6 Cassadee Pope's carrière ging van start

Na het winnen van de reality-zangwedstrijd begon de carrière van Cassadee Pope. Het duurde niet lang voordat de countryartiest de hitparade bereikte en toerde met de groten. Pope tekende een deal met een groot platenlabel in Nashville en dat bracht haar muziekcarrière omhoog. Haar solohit in 2013, "Wasting All These Tears", zette The Voice-ster op de kaart. Velen hebben de mogelijkheid om een zangshow te winnen, maar niet veel kunnen succes behalen nadat de lichten en camera's zijn verdwenen. Cassadee Pope heeft de afgelopen negen jaar zeker naam gemaakt in de muziekindustrie.

5 Cassadee Pope verhuisd naar Nashville

Toen Cassadee Pope een platencontract tekende bij Big Machine Label Group, stapte ze op een vliegtuig en verhuisde naar Nashville, Tennessee. Dit is waar haar carrière echt van start ging en ze begon te transformeren in de artiest waar ze altijd van had gedroomd. Er kwamen kansen, maar Cassadee Pope had niet de gemakkelijkste rit naar het sterrendom.

4 Cassadee Pope nam “Think Of You” op met Chris Young

Ze toerde al vroeg met Rascal Flatts, Tim McGraw en meer recentelijk Chris Young. In 2016 bracht Pope een duet uit met de countryster genaamd "Think Of You". Young's duet tracked scoorde groot en steeg snel naar nummer 1 in de hitlijsten en ontving een Grammy-nominatie voor beste vocale prestatie van een countryduo/groep. Net toen het voor Cassadee beter ging, had ze nog steeds het gevoel dat haar stem niet werd gehoord op haar platenlabel. Pope verliet de Big Machine Label Group na stilistische meningsverschillen over haar volgende album.

3 Cassadee Pope werd een onafhankelijke artiest

Zo'n groot label verlaten en een onafhankelijke carrière zoeken is een riskante zet. Maar Pope had het gevoel dat ze de echte reden dat ze van zingen hield kwijt was en dat ze zichzelf weer moest vinden. In 2017 besloot Cassadee Pope om afscheid te nemen van haar label en een onafhankelijke artiest te worden.

"Plots stond ik er alleen voor", zei Pope, 29, tijdens een interview in Nashville. “Er was dat jaar veel zelfontdekking, veel ups en downs. Ik profiteerde van de downs en schreef er gewoon doorheen.” Cassadee leerde al snel hoeveel ze ervan genoot om volledige creatieve controle te hebben. "In het begin was het: 'Misschien zal ik wat nummers opnemen en ze beginnen te pitchen en mensen laten zien' en zeggen: 'Dit is het geluid. Doe je mee of ga je eruit?'” zei Pope. Maar voordat ze het wist, hadden zij en haar producer het hele album zelf af. "Het viel gewoon allemaal op zijn plaats."

2 Cassadee Pope's volgende muziektijdperk met "What The Stars See"

Cassadee Pope is verheugd om muziek te maken die voor haar het meest authentiek aanvoelt met Karen Fairchild van Little Big Town en songwriter Lindsay Ell. “Het was de beste ervaring ooit in de studio; het is het leukste dat ik ooit heb gehad, " gutst ze. “Ik was zo gefocust op authentiek blijven en doen wat me gelukkig maakt. Het heeft zeker al deze verschillende deuren in mijn brein geopend als het gaat om creativiteit en songwriting."

Cassadee Pope nam een paar jaar vrij van muziek en herontdekte haar talent tijdens de pandemie. Die gigantische pauze van de realiteit was voor Cassadee een manier om oude interne problemen opnieuw te bekijken die misschien nooit zijn opgedoken.

“Ik denk dat het project als geheel, zoals het vorm krijgt, een album is dat echt de confrontatie aangaat met dingen uit mijn verleden waar ik tot nu toe niet over heb geschreven en mezelf er verdrietig over heb laten voelen”, aldus Pope. geeft toe. De nummers die voortkwamen uit alleen die acceptatie … ik bedoel, het zijn de krachtigste nummers die ik ooit heb geschreven, dus ik denk dat de kern van het album is dat je jezelf gewoon laat voelen wat die gevoelens zijn en niet alleen overleven maar bloeien van die ervaringen.”

1 Cassadee Pope is aan het daten met Sam Palladio

Love heeft ook bij Cassadee Pope geklopt met niemand minder dan Nashville-ster, Sam Palladio. Het paar is al vier jaar aan het daten en Sam stond zelfs op het derde album van Cassadee. Hij zong in het televisiedrama en zong in haar lied 'California Dreaming'. De akoestische plaat van Pope, "Rise and Shine", is opgedragen aan haar liefhebbende vriend die er voor haar is geweest tijdens haar verlatingsproblemen.

"Ik ben er heel open over met mijn vriend", zegt ze. "Hij steunt me enorm en geeft me alles wat ik nodig heb om me veilig en tevreden te voelen. Je hebt dus ook een partner nodig die je daarbij helpt. Ik heb veel geluk dat ik dat heb."

Het stel is in november 2019 gaan samenwonen in een prachtige residentie in Nashville. Hopelijk komen er binnenkort trouwklokken en meer albums van deze popster!

Aanbevolen: