Waar is Shannon Purser geweest sinds hij werd vermoord door vreemdere dingen?

Inhoudsopgave:

Waar is Shannon Purser geweest sinds hij werd vermoord door vreemdere dingen?
Waar is Shannon Purser geweest sinds hij werd vermoord door vreemdere dingen?
Anonim

Shannon Purser maakte haar acteerdebuut in 2016 als Barbara "Barb" Holland in de Netflix sci-fi horror dramaserie Stranger Things. Zoals fans van de show weten, sterft haar personage in het eerste seizoen in Upside Down - iets waar veel fans nog steeds niet overheen kunnen komen.

Hoewel Shannon Purser geen terugkerend castlid meer is op Stranger Things (en sommigen geloven dat de show haar carrière heeft verpest), heeft de actrice zichzelf de afgelopen jaren bezig gehouden. Blijf scrollen om te zien aan welke projecten Shannon Purser heeft deelgenomen sinds ze afscheid nam van het sci-fi-drama. Spoiler alert - een flink aantal daarvan zijn ook Netflix-projecten!

9 Riverdale

De lijst wordt afgetrapt door het Netflix-tienerdrama Riverdale, dat in januari 2017 in première ging. Shannon Purser speelt Ethel Muggs, en ze schittert samen met KJ Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse en Madelaine Petsch. Riverdale is gebaseerd op de karakters van Archie Comics en heeft momenteel een 6,6 rating op IMDb. In maart 2022 werd het tienerdrama verlengd voor een zevende en laatste seizoen, dat in 2023 in première gaat.

8 Sierra Burgess is een loser

De volgende op de lijst is het Netflix-komedie-drama Sierra Burgess Is a Loser uit 2018, waarin Shannon Purser het titulaire personage speelt.

Naast Purser, spelen Kristine Froseth, RJ Cyler, Noah Centineo, Loretta Devine en Giorgia Whigham ook in de film. De film is een moderne bewerking van het toneelstuk Cyrano de Bergerac uit 1897 van Edmond Rostand en heeft momenteel een beoordeling van 5,8 op IMDb.

7 De First Lady

In 2022 was Shannon Purser te zien als Peg in een aflevering van het anthologiedrama The First Lady. De show met Viola Davis, Michelle Pfeiffer, Gillian Anderson, O. T. Fagbenle en Dakota Fanning - en het volgt de levens- en familiegebeurtenissen van drie First Ladies van de Verenigde Staten: Eleanor Roosevelt, Betty Ford en Michelle Obama. The First Lady ging in première op Showtime in april 2022 en heeft momenteel een beoordeling van 6,6 op IMDb.

6 Stijging

Laten we verder gaan met de muzikale dramashow Rise die in maart 2018 in première ging op NBC. Daarin speelt Shannon Purser Annabelle Bowman in alle 10 afleveringen van seizoen één. Naast Purser zijn er in de show ook Josh Radnor, Marley Shelton, Auliʻi Cravalho, Damon J. Gillespie en Shirley Rumierk te zien. Rise is geïnspireerd op het boek Drama High uit 2013 van Michael Sokolove en heeft momenteel een 6,7-rating op IMDb. Helaas werd de show in mei 2018 na slechts één seizoen geannuleerd.

5 Wens op

De bovennatuurlijke horrorfilm Wish Upon 2017 is de volgende. Daarin speelt Shannon Purser June Acosta en schittert ze samen met Joey King, Ki Hong Lee, Sydney Park, Elisabeth Rohm en Ryan Phillippe.

De film vertelt het verhaal van een tienermeisje dat een magische muziekdoos krijgt die zeven wensen geeft - maar elke wens doodt iemand die dicht bij haar staat. Wish Upon werd gemaakt met een budget van $ 12 miljoen, en het bracht uiteindelijk $ 23,5 miljoen op aan de kassa. De film heeft momenteel een 5.0 rating op IMDb.

4 Gelijk

De volgende op de lijst is de docuserie Equal uit 2020, die historische gebeurtenissen en leiders in de LGBTQ-geschiedenis laat zien - en het is een mix van archiefmateriaal en gescripte re-enactments. Daarin speelt Shannon Purser Del Martin en speelt ze samen met Samira Wiley, Jamie Clayton en Anthony Rapp. Gelijke première op HBO Max in oktober 2020, en het heeft momenteel een 6,6 rating op IMDb. De show bestaat uit vier afleveringen.

3 Kamer 104

Laten we verder gaan met de anthologieshow Room 104 die in juli 2017 in première ging op HBO. Shannon Purser portretteerde Megan in een aflevering van seizoen vier die in 2020 werd uitgezonden. Room 104 liep uiteindelijk vier seizoenen voordat het eindigde in oktober 2020. De show heeft momenteel een beoordeling van 6,1 op IMDb.

2 Shadow Kingdom: The Early Songs Of Bob Dylan

In 2021 was Shannon Purser te zien als Club Member in de concertfilm Shadow Kingdom: The Early Songs of Bob Dylan 2021. De film is begin 2021 in zeven dagen opgenomen op een soundstage in Santa Monica, Californië. Op het moment van schrijven heeft Shadow Kingdom: The Early Songs of Bob Dylan een beoordeling van 9,0 op IMDb.

1 Laatste spatie

En tot slot, de lijst wordt afgerond met het geanimeerde ruimteoperakomedie voor volwassenen, Final Space, dat in februari 2018 in première ging op TBS. In vier afleveringen van de show is Shannon Purser de stem achter Shannon Thunder. De rest van de stemmencast van de show bestaat uit Olan Rogers, David Tennant, Coty Galloway, Steven Yeun en Tom Kenny. In 2021 werd Final Space na drie seizoenen geannuleerd. Momenteel heeft de show een 8,2 rating op IMDb.

Wat alle aankomende projecten betreft, volgens het IMDb-profiel van Shannon Purser, heeft ze er op het moment van schrijven nog geen.

Aanbevolen: