Alles waar Wayne Brady mee bezig is sinds hij 'The Masked Singer' won

Inhoudsopgave:

Alles waar Wayne Brady mee bezig is sinds hij 'The Masked Singer' won
Alles waar Wayne Brady mee bezig is sinds hij 'The Masked Singer' won
Anonim

Wayne Brady verbaasde de wereld toen hij aan het einde van seizoen twee werd onthuld als de winnaar van The Masked Singer. Hoewel Brady's talent als muzikant goed bekend is bij zijn fans en dat al jaren is, heeft hij voortdurend te maken gehad met de bagage om het mikpunt te zijn van een aantal zeer wrede en vaak racistische grappen. Sommige van deze smakeloze grappen leidden ooit tot een vete met politiek komiek Bill Maher in 2013. Deze bagage heeft ervoor gezorgd dat Brady depressief is geworden en heeft sommige mensen ervan weerhouden hem serieus te nemen als artiest, ondanks het feit dat hij heeft gewerkt al vele, vele jaren in het muziektheater. Mensen vergeten ook vaak dat Brady tot nu toe twee Emmy's heeft gewonnen, een daarvan voor zijn optreden in de soapserie The Bold and the Beautiful. Maar Brady is eindelijk een superster geworden sinds hij zijn masker afzette.

Sinds zijn overwinning is Brady van televisiepresentator en komiek de superster geworden die hij echt verdient te zijn. Sinds Brady in 2019 werd onthuld als "The Fox", heeft hij hittracks opgenomen, zijn acteercarrière met succes voortgezet en cameo's gemaakt in verschillende hitprogramma's. Dit is wat de drievoudige dreiging heeft gedaan sinds zijn overwinning.

10 Wayne Brady nam een hit op met de titel 'Flirting With Forever'

In 2020 nam Wayne Brady het nummer "Flirting With Forever" op en hij nam ook een dansbare muziekvideo op. De single was meteen een succes. Het werd uitgebracht op dezelfde dag als de finale van The Masked Singer, waar Brady naar voren kwam als de overwinnaar. Brady nam het nummer ook samen op met artiest Cat Gray.

9 Wayne Brady is nu in twee CW-shows

Brady is nog steeds een ster van de improvisatiecomedyshow Whose Line Is It Anyway en is dat al sinds de show debuteerde op de Amerikaanse televisie in 1998. De show werd oorspronkelijk uitgezonden op ABC, maar werd in 2009 opnieuw opgestart op The CW. Dit is niet de enige show van Brady op de CW, hij is ook een vaste klant op Black Lighting, dat is gebaseerd op de gelijknamige DC-stripboeken, waar hij Tyson speelt Skyes, A. K. A Gravedigger.

8 Wayne Brady begon 'Wayne Brady's Comedy IQ' in 2020

Tijdens de pandemie organiseerde Brady een show voor Brigham Young University Television, waar hij jonge beginnende komieken en acteurs leerde en trainde in de technieken die nodig zijn voor stand-up en improvisatiecomedy.

7 Wayne Brady keerde kort terug naar ‘The Masked Singer’

Brady keerde terug naar de show als gastpanellid voor seizoen zes. Tijdens het laatste seizoen heeft Brady op zijn Twitter-pagina voor The Bull geworteld. Toen hij meedeed aan de show, geloofden de meeste juryleden dat het Jamie Foxx was onder het Fox-masker, niet Wayne Brady.

6 Wayne Brady stopte bij ‘Hell’s Kitchen’

Brady krijgt constant televisiewerk, maar al dat zingen en optreden moet een man hongerig maken. Zo snel nadat hij de zangwedstrijd had gewonnen, verscheen hij in Gordon Ramsey's Hell's Kitchen als een van de beroemde tafelgasten, een veel voorkomend verschijnsel in de show.

5 Wayne Brady was in 'Phineas and Ferb The Movie'

Brady heeft niet alleen een hemelse zangstem, maar hij werkt ook af en toe als stemacteur. In 2020 speelde hij Staplerfist in de filmversie van de populaire Disney-tekenfilm. Hij speelde hetzelfde personage in een eerdere aflevering. Hij was onlangs ook een stem in The Cuphead Show.

4 Wayne Brady verschijnt regelmatig in verschillende sitcoms

Brady is al jaren een vaste waarde in verschillende sitcoms. Net als Ryan Stiles en andere leden van de Whose Line-cast verscheen hij een paar keer in The Drew Carey Show, en onlangs, sinds hij The Masked Singer won, was hij te zien in The Neighborhood en Mixed-ish (het vervolg en spin-off van Black-ish).

3 Wayne Brady verscheen in het CBS-drama 'The Good Fight'

Naast zijn komische en stripboekrollen, doet Brady ook af en toe een dramatische serie. Hij is toegetreden tot seizoen vijf van The Good Fight met in de hoofdrol Christine Baranski. De show is het vervolg en de spin-off van het CBS-hitdrama The Good Wife.

2 ‘Ratatouille The Musical’

Brady heeft een uitgebreide carrière in het theater naast alles wat hij doet voor film en televisie. Nadat hij al in een paar Broadway-toneelstukken had gespeeld, speelde hij na het winnen van The Masked Singer Django in een eenmalige liefdadigheidspresentatie van een versie van Ratatouille. De show zamelde geld in voor The Actors Fund, dat acteurs helpt die worstelen om te werken tijdens de COVID-19-pandemie.

1 Wayne Brady host nog steeds 'Let's Make Deal' en doet 'Whose Line'

Brady is sinds 2009 de presentator van de klassieke spelshow. De show wordt om 22.00 uur uitgezonden op CBS. Brady is ook redelijk actief op sociale media, hij en zijn dochter plaatsen af en toe een dansvideo op TikTok en hij is begonnen de app te gebruiken om zich uit te spreken over zwarte kwesties. Hij is ook nog steeds een ster van de show Whose Line Is It Anyway, die nu in zijn 18e seizoen is. Tijdens de pandemie gebruikte Brady zijn YouTube-kanaal om wekelijkse zoomvergaderingen met zijn Whose Line-castmates te streamen om de show bekend te maken en mensen wat extra entertainment te bieden tijdens een isolerende tijd.

Aanbevolen: