James Franco geslagen door aanklagers wegens bagatellisering van wangedrag

Inhoudsopgave:

James Franco geslagen door aanklagers wegens bagatellisering van wangedrag
James Franco geslagen door aanklagers wegens bagatellisering van wangedrag
Anonim

Twee van de vrouwen die James Franco hebben beschuldigd van seksueel wangedrag, hebben de acteur in een recent artikel bekritiseerd. Ze zeiden dat hij 'de immense pijn en het lijden' dat hij hen had aangedaan bagatelliseerde.

Franco gaf deze week voor het eerst in vier jaar commentaar op de beschuldigingen tegen hem in The Jess Cagle Podcast en hoewel hij toegeeft dat hij iets verkeerd heeft gedaan, leek hij de schuld voor zijn daden te leggen bij zijn vermeende seksverslaving.

Beide vrouwen dienden een rechtszaak tegen seksueel wangedrag in tegen Franco

Franco's opmerkingen maakten twee voormalige studenten van zijn toneelschool, Sarah Tither-Kaplan en Toni Gaal, woedend. De twee hadden in 2019 een rechtszaak wegens seksueel wangedrag aangespannen tegen de in ongenade gevallen ster – een rechtszaak die onlangs werd ingetrokken na een $2. Een schikking van 2 miljoen werd overeengekomen door beide partijen.

Als reactie op Franco's vermeende blasé-uitspraken, sloeg een wettelijke vertegenwoordiger van de slachtoffers de acteur neer. Ze zeiden: "Behalve dat Franco blind is voor machtsdynamiek, is hij volledig ongevoelig voor, en geeft hij blijkbaar nog steeds niets om de immense pijn en het lijden dat hij zijn slachtoffers aanrichtte met deze schijnvertoning van een toneelschool."

In de verklaring stond verder: "Het is ongelooflijk dat hij, zelfs nadat hij akkoord is gegaan met een schikking, de ervaringen van de overlevenden blijft bagatelliseren en hun pijn negeert, ondanks het feit dat hij erkent dat hij überhaupt geen zaak had om zo'n school te beginnen. " Franco werd verder beschuldigd van het weigeren om "verantwoordelijkheid te nemen of "berouw te tonen" over zijn schadelijke acties.

Franco en zijn zakenpartners worden beschuldigd van 'seksualisering van hun macht als leraren'

In de nu geregelde rechtszaak werden Franco en zijn zakenpartners beschuldigd van "wijdverbreid ongepast en seksueel geladen gedrag jegens vrouwelijke studenten door hun macht als leraar en werkgever te seksualiseren door de kans op rollen in hun projecten."

Dergelijk gedrag zou hebben geleid tot "een omgeving van intimidatie en seksuele uitbuiting, zowel binnen als buiten de klas." Zelfs nadat Franco ermee instemde om de beschuldigingen te vernietigen door een groot bedrag ineens te betalen, bleef hij de beschuldigingen tot voor kort ontkennen.

Nu lijken Franco's woorden echter de verkeerde koorden te raken. Met het toegevoegde verhaal van zijn slachtoffers, hebben velen de acteur ervan beschuldigd alleen geïnteresseerd te zijn in hervorming, zodat hij zijn comeback in Hollywood kan plannen.

Aanbevolen: