Tom Holland morst op het feit dat hij door atleten wordt geslagen

Inhoudsopgave:

Tom Holland morst op het feit dat hij door atleten wordt geslagen
Tom Holland morst op het feit dat hij door atleten wordt geslagen
Anonim

Spider-Man-ster Tom Holland is momenteel een van de grootste sterren in de filmindustrie. Zijn aankomende film, Spider-Man: No Way Home, domineerde het afgelopen jaar het gesprek over de popcultuur, en de acteur is druk bezig geweest met reizen over de hele wereld om de film te promoten. In een nieuw interview met Seth Meyers sprak Holland over zijn liefde voor golf en hoe hij een ster wordt als hij atleten ontmoet.

Tom Holland over golf en ontmoeting met atleten

Op Late Night met Seth Meyers vroeg de presentator Holland of Sony en Marvel Studios opgelucht waren over zijn liefde voor golf omdat het een relatief veilige sport was. Meyers vertelde dat door Covid-19 opgelegde beperkingen studio's in de hele industrie hadden getroffen. Maar als Tom Holland ooit geblesseerd zou raken tijdens een sport, zou dat even erg zijn voor de bemanning achter Spider-Man.

De 25-jarige acteur was het daarmee eens en zei dat hij dol was op het spel. "Golf is een geweldige manier om uit te schakelen. Het is een geweldige manier om competitief te blijven en tegelijkertijd veilig te blijven."

Dit jaar mocht Nederland naar het Masters Tournament - een van de vier grote kampioenschappen in professioneel golf. Tom vertelde over zijn ervaring en zei dat hij vanwege de pandemie een van de 3.000 mensen was die op de cursus mochten, wat hem hielp zijn hoofd naar beneden te houden en anoniem te blijven.

Holland voegde toe: "Dus voor mij was het de perfecte tijd om te gaan. Ik kwam steeds beroemdheden tegen."

De acteur deelde dat hij, omdat hij actief betrokken was bij de filmindustrie, voortdurend acteurs ontmoette en dat het geen indruk op hem maakte. Atleten ontmoeten is echter een ander verhaal.

"Maar als ik atleten tegenkom, maat, ik word er ondersteboven van." Hij ging verder en vertelde dat de ontmoeting met de Engelse professionele golfer Ian Poulter het "hoogtepunt" van zijn jaar was.

"We zijn op de 10e tee en kijken hoe Tony Finau afslaat, en Ian Poulter rockt gewoon op, gin-tonic in de hand, en eerlijk gezegd was het het hoogtepunt van mijn jaar."

"Gewoon alle sappige golfroddels halen", grapte de acteur.

Eerder december woonden Tom Holland en zijn Spider-Man co-ster Zendaya de Ballon d'Or-ceremonie bij in Parijs, waar de acteur de Argentijnse voetballer Lionel Messi ontmoette. Een video waarin Nederland de sportlegende de hand schudt, ging viraal op Twitter.

Tom lijkt zeker een ster te zijn toen hij hem ontmoette!

Aanbevolen: