Future wordt geslagen door de moeder van zijn baby voor enorm ongepaste tekst aan hun zoon

Inhoudsopgave:

Future wordt geslagen door de moeder van zijn baby voor enorm ongepaste tekst aan hun zoon
Future wordt geslagen door de moeder van zijn baby voor enorm ongepaste tekst aan hun zoon
Anonim

De zwaargewicht van de muziekindustrie, Future, ligt onder vuur, na wat een hoogst ongepast sms-bericht lijkt te zijn. De moeder van zijn kind beweert dat hij hun 8-jarige kind een sms heeft gestuurd waarin hij haar een denigrerend woord noemde, en ze staat dit gedrag gewoon niet toe.

De artiest heeft een aantal kinderen. In totaal heeft Future 8 kinderen die zijn geboren uit 6 verschillende moeders, en misschien kan hij zijn invloed gebruiken om met anderen weg te komen met ongepast gedrag, maar Brittni heeft duidelijk gemaakt dat ze hier een eind aan maakt.

De verschrikkelijke tekst van de toekomst

Future, wiens echte naam Nayvadius DeMun Wilburn is, is vooral bekend om zijn ongelooflijke vaardigheden als rapper en muziekproducent, en levert al lang een bijdrage aan enkele van de meest impactvolle muziek in de rapscene.

Hij heeft een solide carrière opgebouwd en heeft meegewerkt aan muziek die goud of hoger is gecertificeerd. Zijn lijst met onderscheidingen is indrukwekkend, maar dat houdt Brittni Mealy niet voor de gek.

Ze heeft zojuist een kant van Future gezien die haar perspectief op hem volledig heeft verzuurd, en ze is niet van plan te zwijgen en hem ermee weg te laten komen.

Brittni beweert dat Future hem tijdens een sms-uitwisseling met hun 8-jarige zoon, Prince, heeft verteld; "vertel het je moeder…" en typte verder; "Je moeder is een he"

Brittni is woedend dat hij op die manier tegen zijn kind zou praten, en knipte terug met "Je bent een echte lafaard, hij is 8 jaar oud, dom", en sleepte vervolgens zijn naam in de pers, onthullen wat voor soort vader Future werkelijk is.

Sociale media ontstoken met commentaar op zijn grove gedrag, en hij begon al snel uit de gratie te vallen in de ogen van zijn anders aanbiddende fans.

De toekomst ligt bloot

Door de ware aard van Future en enorm ongepaste berichten te onthullen, krabbelde Brittni net aan de oppervlakte over andere opvoedingsproblemen waarmee ze lijkt te worden geconfronteerd.

Ze ging verder met het beschrijven van andere situaties waarin ze vindt dat Future zijn kind beledigt, en andere waarin hij ronduit nalatig lijkt te zijn.

Ondanks dat hij al meer dan 3 maanden in dezelfde staat als zijn zoon verkeert, zegt Brittni dat Future geen moeite deed om hem te zien. Dit wordt allemaal overschaduwd door beweringen dat hij ook niet voor zijn kind zorgt.

Future moet nog een verklaring geven of de beschuldigingen betwisten.

Aanbevolen: