Marilyn Manson's huis wordt overvallen door L.A. County Sheriff wegens beschuldigingen van seksueel geweld

Inhoudsopgave:

Marilyn Manson's huis wordt overvallen door L.A. County Sheriff wegens beschuldigingen van seksueel geweld
Marilyn Manson's huis wordt overvallen door L.A. County Sheriff wegens beschuldigingen van seksueel geweld
Anonim

Marilyn Mansons imago is altijd een beeld geweest van de gevaarlijkere, donkere kant, en nu worden de dingen ook waarheid in zijn persoonlijke leven.

Manson heeft acht maanden te maken gehad met beschuldigingen van misbruik door verschillende vrouwen, die allemaal voortkwamen uit de beschuldigingen van geweld tegen hem van Evan Rachel Wood in februari van dit jaar. Deze situatie is nu geëscaleerd en de sheriff van Los Angeles County heeft het heft in eigen handen genomen.

Ze vielen maandagochtend het huis van Marilyn Manson binnen, toen de in ongenade gevallen ster niet thuis was, en hebben effectief een huiszoekingsbevel op zijn eigendom uitgevoerd.

Marilyn Manson's leven explodeert

Na acht lange maanden te zijn meegesleurd door de pers en geconfronteerd met ernstige beschuldigingen van gruwelijke misdaden door een aantal vrouwen, wordt Marilyn Manson nu gedwongen om de muziek onder ogen te zien in een zeer legale, mogelijk criminele zaak.

De beschuldigingen van gewelddadig seksueel misbruik, gedwongen opsluiting en een verscheidenheid aan andere gruwelijke misdaden tegen vrouwen staan nu centraal voor het Los Angeles County Sheriff's Department, terwijl ze de juistheid en legitimiteit van de zware beschuldigingen die worden zich opstapelen tegen de shock rock artiest.

Niet langer in staat om zich te verschuilen achter de make-up of de façade op het podium, het leven van Marilyn Manson brokkelt om hem heen af, en nu waadt de politie door zijn meest persoonlijke bezittingen.

Manson, wiens echte naam Brian Hugh Warner is, is 52 jaar oud en gaat een zeer sombere pensioenfase tegemoet als deze aantijgingen tegen hem waar blijken te zijn. Er zijn nu meer dan 15 vrouwen die zich hebben uitgesproken over misbruik door zijn handen, en de zaken escaleren duidelijk.

Politie doorzoekt zijn bezittingen

Toen het kantoor van de sheriff bij Mansons woning aankwam, was het duidelijk dat hij niet thuis was. Ze forceerden de toegang tot zijn huis, onder bescherming van een huiszoekingsbevel. In Mansons huis krioelde het van de politieagenten en Special Victims Unit Officers die daar waren om elk soort bewijs te verzamelen dat de beschuldigingen tegen hem zou ondersteunen.

In alle opzichten lijkt het erop dat de inspanningen van de politie en alle betrokken onderzoekers vruchten afwerpen.

Mediakanalen hebben gemeld dat de politie verschillende voorwerpen in beslag heeft genomen uit de woning van Manson in West Hollywood, waaronder enkele harde schijven en media-opslageenheden.

Op dit moment kan Manson op geen enkele manier betwisten of tussenbeide komen. De informatie die in zijn woning in beslag is genomen, zal worden geëvalueerd, bekeken en beoordeeld voordat deze wordt doorgegeven aan de officier van justitie van Los Angeles County, waar het lot van Manson zal liggen.

Aanbevolen: