Adam Levine reageert op zijn reactie nadat een vrouw hem op het podium had vastgepakt

Inhoudsopgave:

Adam Levine reageert op zijn reactie nadat een vrouw hem op het podium had vastgepakt
Adam Levine reageert op zijn reactie nadat een vrouw hem op het podium had vastgepakt
Anonim

Terwijl hij de tekst van Sunday Morning uitzond, bestormde een overijverige vrouwelijke fan het podium en greep Levine's arm, en hij had er absoluut geen zin in.

Zijn gezichtsuitdrukking en reactie op de fan was er een van totale ontzetting en wordt zeer bekritiseerd door fans. Levine heeft zich zojuist uitgesproken om zijn reactie uit te leggen op een manier die hij hoopt dat fans zullen begrijpen en omarmen.

Deze fan is veel te enthousiast geworden

Natuurlijk is het altijd een spannend moment om onze favoriete artiesten live op het podium te zien optreden, vooral na de pandemie die live-evenementen zo lang heeft beperkt. Toen Adam Levine zich echter bij Maroon 5 op het podium voegde, nam een bepaalde fan haar liefde voor Levine veel te ver door.

In het midden van de voorstelling kwam een vrouwelijke fan op de een of andere manier het podium op en begon Levine's arm te grijpen, en terwijl duizenden toeschouwers toekeken, reageerde Levine met een zeer zure uitdrukking op zijn gezicht, en ging zich dramatisch van zich afschudden. Hij zag er vol afschuw en ontsteld uit, en fans zagen dit als een kans om zijn reactie zwaar te trollen op sociale media.

Fans overspoelden het internet met commentaar dat suggereerde dat Levine er veel te 'walgelijk' uitzag, alsof deze fan zo 'onder' hem stond, bewerend dat de artiest een air over hem had die totaal ongepast was.

Adam Levine reageert

Het trollen kwam zo vaak voor dat Levine de druk voelde en zojuist naar voren is gekomen om het record recht te zetten. We zitten tenslotte midden in de pandemie en een onbekende fan verraste hem door zijn persoonlijke ruimte te schenden.

Levine beweert dat zijn reactie verkeerd werd begrepen, en ging verder met te zeggen; "Als ik denk dat iemand zou geloven dat ik dacht dat onze fans onder ons of minder dan ons waren, draait mijn maag om. Dat is gewoon niet wie ik ben. Dat is niet wie ik ooit ben geweest."

Hij ging verder met het rechtvaardigen van zijn reactie en gezichtsuitdrukking door te zeggen; "Ik wil dat jullie weten dat ik echt geschrokken was. En soms, als je geschrokken bent… moet je het van je afschudden en verder gaan, want ik doe mijn werk daarboven. Daar ben ik trots op."

Dit zette fans ertoe aan om met meer steun voor Levine te reageren, waarbij sommigen zeiden dat de bedoelingen van deze fan heel anders hadden kunnen zijn, en ze kwam dicht genoeg bij hem dat als ze hem kwaad wilde doen, ze dat had kunnen doen makkelijk gedaan.

Adam Levine's persoonlijke ruimte werd geschonden tijdens deze uitwisseling, waarvan hij hoopt dat dit werd benadrukt als onderdeel van zijn formele reactie op dit probleem.

Aanbevolen: