Timothée Chalamet-fans in Meme Frenzy nadat hij een glimp van zichzelf deelde als Willy Wonka

Inhoudsopgave:

Timothée Chalamet-fans in Meme Frenzy nadat hij een glimp van zichzelf deelde als Willy Wonka
Timothée Chalamet-fans in Meme Frenzy nadat hij een glimp van zichzelf deelde als Willy Wonka
Anonim

Fans hebben in eerste instantie de cast van Timothée Chalamet als Willy Wonka afgewezen, maar de acteur heeft iedereen verbluft met een glimp van zijn personage! De voor een Oscar genomineerde ster zal de jonge snoepmaker spelen in een aanstaande prequelfilm over het leven van het fictieve personage - voordat de geliefde Chocoladefabriek ontstond.

Op zondag deelde Chalamet een foto van de set van de films, waarop hij de kenmerkende chocoladebruine hoge hoed van het personage draagt, en een frambozen topjas met een veelkleurige sjaal en vest eronder. In vergelijking met het kostuum gedragen door acteur Gene Wilder in de film uit 1971, zijn de kleuren op het kostuum van Chalamet dieper.

Chalamet's foto gaat viraal terwijl fans memes maken

In het bijschrift citeerde de acteur de iconische regel van Wilder uit de film: "De spanning is verschrikkelijk, ik hoop dat het zal duren…WONKA," en voegde snoep-emoji's toe.

Timothée gaf fans ook een kijkje in Wonka's wandelstok, in een Instagram-verhaal op zijn account. De prop lijkt gemaakt te zijn van hout en messing, met de bovenkant van de rietopening om een ingepakt cadeau binnenin te onthullen.

Kort nadat de Call Me By Your Name-ster een eerste glimp had opgevangen van zijn vertolking van Wonka, raakten de fans van Chalamet in een razernij op sociale media en begonnen ze memes te maken, waarbij ze grapten dat hij leek op Charles Dickens uit The Muppet Christmas Carol.

"oh jezus, nu staat iedereen weer op het punt om te dorsten naar willy wonka…" schreef een fan.

Een ander suggereerde dat wij Timothée misschien een "hit" op zijn pad krijgen omdat hij er comfortabel uitzag in de rol, ondanks dat het een komedie en een musical was, beide genres waar hij zich zelden mee bezig houdt.

"Timothee Chalamet als Gonzo als Charles Dickens," voegde een fan toe en deelde een meme.

"Je hebt vandaag Twitter gewonnen. Bedankt voor deze lmao, " reageerde een ander.

"ik vecht tegen die kleine kinderen voor een gouden ticket om de fabriek van willy wonka binnen te gaan, zodat ik timothée chalamet kan zien," grapte een fan.

Hoewel de plot van Wonka nog niet is gedeeld, zal de prequel van Warner Bros. zich naar verwachting jaren voor de gebeurtenissen van Charlie and the Chocolate Factory van auteur Roald Dahl afspelen. Het zal zich richten op het vroege leven van Willy Wonka, voordat hij de eigenaar werd van de chocoladefabriek.

Aanbevolen: