Katie Price reageert op het vermijden van de gevangenis nadat ze haar auto heeft omgedraaid

Inhoudsopgave:

Katie Price reageert op het vermijden van de gevangenis nadat ze haar auto heeft omgedraaid
Katie Price reageert op het vermijden van de gevangenis nadat ze haar auto heeft omgedraaid
Anonim

Voormalig glamourmodel en reality-tv-ster Katie Price heeft haar supporters bedankt. Deze verklaring komt de dag nadat ze een voorwaardelijke straf kreeg, na haar arrestatie in september tijdens het rijden onder invloed.

Woensdag werd de 43-jarige ster, voorheen bekend als Jordan, de gevangenis bespaard, ondanks het feit dat de rechter volhield dat Price het verdiende om Kerstmis achter de tralies door te brengen. De moeder van 5 hield vol dat ze zich bewust was van de schade die haar acties hadden kunnen veroorzaken.

Dankzij haar familie en vrienden voor hun steun, zal Price niet werken om beter te worden en haar geestelijke gezondheid te verbeteren. Ze heeft de afgelopen tien jaar zes keer een rijverbod gekregen na een reeks overtredingen.

Katie Price bijna in de cel na kantelen van auto

Katie Price Excuses
Katie Price Excuses

Op woensdag kreeg Katie Price een gevangenisstraf van 16 weken met een schorsing van 12 maanden door districtsrechter Amanda Kelly, evenals een rijverbod van twee jaar bij de Crawley Magistrates' Court. Het model veroorzaakte ook de rijovertreding terwijl hij werd gediskwalificeerd en geen verzekering had.

De enige reden waarom ze niet naar de gevangenis werd gestuurd, was omdat ze had voldaan aan de noodzakelijke gerechtelijke vereisten, waaronder het bijwonen van een revalidatiecentrum. Er wordt aangenomen dat de politie in beroep kan gaan tegen de voorwaardelijke straf.

Jonathan Karani vertelde de rechtbank dat de ex-vrouw van Peter Andre betrokken was bij de botsing op de B2135 nabij Partridge Green in West Sussex op 28 september. Ze was aan het rijden om een vriend in de buurt te bezoeken toen de auto rond 06.20 uur crashte. Price's BMW werd ontdekt door een lid van het publiek, maar er waren geen getuigen ter plaatse.

Ze had de auto op zijn linkerkant gekanteld en werd onderuitgezakt op de passagiersstoel aangetroffen. Hij moest het Britse model uit het voertuigraam trekken. Toen de politie arriveerde, gaf ze toe dat ze niet had mogen rijden.

Katie Price kreeg een gevangenisstraf van 16 weken

Tijdens die hoorzitting in september kreeg Price een gevangenisstraf van 16 weken met uitstel van 12 maanden, een rijverbod van twee jaar, 100 uur onbetaald werk, 20 sessies rehabilitatiewerk met proeftijd en werd veroordeeld tot het betalen van $ 288.

Haar veroordeling werd uitgesteld op voorwaarde dat ze in het Priory Center wordt behandeld, geen verdere overtredingen begaat en in de tussentijd een rijverbod krijgt. De districtsrechter vertelde de rechtbank dat de verontruste I'm A Celebrity Get Me Out of Here-ster al $ 9, 803 verschuldigd was in verband met eerdere overtredingen en een van de ergste verkeersovertredingen had die ze ooit had gezien.

Aanbevolen: