Alles waar Pablo Schreiber mee bezig is geweest sinds 'Orange Is The New Black

Inhoudsopgave:

Alles waar Pablo Schreiber mee bezig is geweest sinds 'Orange Is The New Black
Alles waar Pablo Schreiber mee bezig is geweest sinds 'Orange Is The New Black
Anonim

Netflix is de afgelopen jaren om een aantal redenen een krachtpatser geworden, waaronder de stortvloed van fantastische originele films en shows. Er zijn altijd nieuwe dingen om naar te kijken op Netflix, maar met aanbiedingen zoals Outer Banks en Ozark hebben ze bewezen dat ze iets goeds weten als ze het zien.

Orange is the New Black was een van de eerste Netflix-hits en Pablo Schreiber was fantastisch in de show.

Fans willen weten wat Schreiber heeft uitgespookt sinds hij Pornstache speelde, en we hebben hier alle details.

Pablo Schreiber was op 'Orange Is The New Black'

Orange is the New was een fantastische show tijdens de beste seizoenen, en hoewel de hoofdrolspelers ervoor zorgden dat mensen terug bleven komen voor meer, waren de secundaire personages net zo interessant. Dit leidt ons naar de man met de bijnaam Pornstache, die briljant werd gespeeld door de getalenteerde Pablo Schreiber.

De acteur had een schat aan ervaring voordat hij de beruchte rol kreeg, maar de dingen kwamen echt in een hogere versnelling toen hij Pornstache speelde. Hij was subliem in vrijwel elke scène waarin hij zich bevond, en zijn aanwezigheid was altijd voelbaar terwijl hij in de show was. Ondanks dat hij een tegenstander was, konden fans geen genoeg van hem krijgen.

Toen hij het had over de show en het personage, benadrukte Schreiber dat alles twee kanten heeft.

"Het probeert die lijn van leven in beide werelden te bewandelen, omdat het een zinvol kunstwerk is dat praat over de staat van de vrouwengevangenis en al die dingen. En tegelijkertijd kan het waanzinnig hilarisch zijn en zou het niet moeten zijn ongelooflijk serieus genomen. Ik zeg dat omdat je het karakter van Pornstache op beide manieren kunt bekijken."

Being on Orange is the New Black was een geweldige manier voor Schreiber om enorme vooruitgang te boeken bij het reguliere publiek, en hij is druk bezig geweest sinds zijn tijd in de show, inclusief veel werk op het grote scherm.

Hij is in films geweest zoals 'Skyscraper'

Hoewel hij niet per se bekend staat als iemand die veel filmwerk doet, heeft Pablo Schreiber een indrukwekkende lijst met credits. Zelfs als je alleen maar naar zijn post-Orange-werk kijkt, is het duidelijk dat studio's graag met hem samenwerken.

Enkele van zijn grootste kredieten zijn Den of Thieves, Skyscraper en First Man. Den of Thieves was een bijzonder interessant project, omdat het een film was die al meer dan tien jaar in de maak was.

Schreiber sprak hierover in een interview en zei: "Ja, twaalf of vijftien jaar zoiets. Zo erg zelfs, dat ik net een film deed met The Rock in Vancouver (Skyscraper) en ik ging daarheen en het eerste wat hij zei toen hij me zag was: 'Hé man, Den Of Thieves, ik had die film tien jaar geleden moeten maken!' gemaakt en hopelijk vinden mensen het leuk."

Die film verdiende $ 80 miljoen, dus we zouden zeggen dat het goed is gekomen.

Al zijn werk op het grote scherm is geweldig, maar Schreiber is ook op het kleine scherm furore blijven maken.

Pablo Schreiber heeft ook veel tv-credits

Als je de credits van Pablo Schreiber bekijkt, wordt het vrij duidelijk dat de man het talent heeft om uit te blinken op het kleine scherm.

Schreiber zit in projecten als American Gods en Defending Jacob sinds zijn periode bij Orange is the New Black. Voorafgaand aan dat project had hij heel veel werk gedaan aan andere indrukwekkende shows.

Het belangrijkste dat momenteel met Schreiber gaande is, is natuurlijk de rol van Master Chief in de Halo-serie. Dit ding was jaren in de maak, en er was een beetje een verdeeldheid toen werd aangekondigd dat hij het iconische videogamepersonage speelde.

Fans waren eraan gewend geraakt om Steve Downes als het personage te horen, en velen gingen ervan uit dat Schreiber indruk zou maken. De acteur stopte dit idee echter op sociale media.

"Ik doe geen impressies, ik speel personages. Hoewel iedereen de Master Chief kent, is deze show een kans voor ons allemaal om John te leren kennen. Bedankt voor je vriendelijke woorden. We werken allemaal ongelooflijk moeilijk om iets op het scherm te brengen waar iedereen achter kan staan, "postte hij.

De show moet nog debuteren, maar er is een hoop geroezemoes omheen. Hopelijk kan het zijn hoge verwachtingen waarmaken.

Pablo Schreiber heeft het behoorlijk druk gehad sinds hij Pornstache speelde, en als Halo toeslaat, rolt hij in het deeg tijdens die show.

Aanbevolen: