Alles waar Dascha Polanco mee bezig is sinds 'Orange Is The New Black

Inhoudsopgave:

Alles waar Dascha Polanco mee bezig is sinds 'Orange Is The New Black
Alles waar Dascha Polanco mee bezig is sinds 'Orange Is The New Black
Anonim

Actrice Dascha Polanco werd beroemd in 2013 toen ze Dayanara "Daya" Diaz begon te spelen op Netflix 's populaire comedy-drama Orange Is the New Black. Helaas eindigde de show na zeven seizoenen in de zomer van 2019 - en ging Dascha door met andere projecten.

Vandaag bekijken we alles wat Dascha heeft gedaan sinds Orange Is the New Black is afgerond. Van co-starring naast Natasha Lyonne in een andere grote Netflix-hit om een enorme Instagram-fashionista te worden - blijf scrollen om te zien waar de actrice zich de laatste tijd mee bezig heeft gehouden!

10 Dascha verscheen in de comedy-drama 'Russian Doll'

De aftrap is het feit dat Dascha Polanco verscheen in Netflix's comedy-drama Russian Doll. In seizoen één van de show portretteerde Dascha Beatrice en speelde ze samen met Natasha Lyonne, Greta Lee, Yul Vazquez, Charlie Barnett, Elizabeth Ashley, Jeremy Bobb en Ritesh Rajan. Op dit moment heeft Russian Doll - dat in 2019 in première ging en is vernieuwd voor een tweede seizoen - een 7,9 rating op IMDb.

9 waarin ze herenigd werd met haar 'OINTB' co-ster Natasha Lyonne

Een ding dat fans zeker meteen opvielen, is dat Dascha Polanco in Russian Doll speelde naast haar voormalige Orange Is the New Black-collega Natasha Lyonne. Zoals de meesten zich zullen herinneren, speelde Natasha, terwijl Dascha Dayanara "Daya" Diaz speelde, haar medegevangene Nicky Nichols. Het is veilig om te zeggen dat de twee actrices verheugd waren om herenigd te worden voor een ander project!

8 Evenals het misdaaddrama 'When They See Us'

In 2019 verscheen Dascha Polanco ook in Netflix's misdaaddrama-miniserie When They See Us. Daarin speelde Dascha Elena en speelde ze naast Asante Blackk, Caleel Harris, Ethan Herisse, Jharrel Jerome, Marquis Rodriguez, Jovan Adepo, Chris Chalk, Justin Cunningham, Freddy Miyares, Marsha Stephanie Blake, Kylie Bunbury en Aunjanue Ellis.

Momenteel heeft When They See Us - dat is gebaseerd op de gebeurtenissen van de Central Park jogger-zaak in 1989 - een 8,9 rating op IMDb.

7 De 'OITNB'-ster werd een mode-icoon

Degenen die Dascha Polanco op Instagram hebben gevolgd, hebben vast gemerkt hoe stijlvol de actrice is. Hoewel we haar leerden kennen en van haar hielden via haar personage in Orange Is the New Black, kregen we niet veel te zien van de modieuze kant van de actrice in de show. Dascha gebruikt echter het populaire sociale-mediaplatform voor het delen van foto's om haar volgers over de hele wereld te inspireren om funky en gewaagde looks te rocken!

6 En ze vergaarde een nettowaarde van $ 5 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth is de Orange Is the New Black-ster erin geslaagd een indrukwekkend vermogen van $ 5 miljoen te verzamelen. Toegegeven, het grootste deel van Dascha's inkomen kwam echter zeker van de populaire Netflix-hit - sinds de show is afgelopen, heeft de actrice tal van andere projecten gevonden om geld aan te verdienen!

5 De actrice verscheen in de epische misdaadfilm 'The Irishman'

Een andere beroemde Netflix-hit waar Dascha Polanco deel van uitmaakte, is de epische misdaadfilm The Irishman uit 2019. Daarin portretteerde Dascha een verpleegster en speelde ze naast Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Stephen Graham en Harvey Keitel. Momenteel heeft The Irishman - dat is gebaseerd op het non-fictieboek I Heard You Paint Houses uit 2004 van Charles Brandt - een 7,8 op IMDb.

4 Evenals de muzikale dramafilm 'In The Heights'

De volgende op de lijst is het muziekdrama In The Heights uit 2021. Daarin portretteert Dascha Polanco Cuca en schittert zij naast Anthony Ramos, Corey Hawkins, Leslie Grace, Melissa Barrera, Olga Merediz, Daphne Rubin-Vega, Gregory Diaz IV en Jimmy Smits.

Momenteel heeft In The Heights - dat is gebaseerd op de gelijknamige musical van Quiara Alegría Hudes en Lin-Manuel Miranda - een 7,6 rating op IMDb.

3 Dasha verscheen in het bovennatuurlijke drama 'Evil'

Laten we verder gaan met het bovennatuurlijke drama Evil dat in 2019 in première ging. In de show portretteert Dascha Polanco Patti Hitchens en speelde ze samen met Katja Herbers, Mike Colter, Aasif Mandvi, Kurt Fuller, Marti Matulis, Brooklyn Shuck, Skylar Gray, Maddy Crocco, Dalya Knapp, Christine Lahti en Michael Emerson. Momenteel heeft Evil - waarvan het tweede seizoen onlangs in première ging - een 7,7 op IMDb.

2 The Star verzamelde een indrukwekkend aantal volgers op sociale media

Sinds haar doorbraak met Orange Is the New Black is Dascha Polanco erin geslaagd een behoorlijk indrukwekkende aanhang op sociale media te vergaren. Momenteel heeft de actrice 2,8 miljoen volgers op Instagram waar ze haar fans een kijkje geeft in haar leuke dagelijkse leven. Zoals degenen die Dascha volgen op het populaire platform voor het delen van foto's al weten - ze lijkt eigenlijk helemaal niet op haar personage in Orange Is the New Black.

1 Ten slotte heeft ze momenteel drie films in postproductie

En tot slot, om de lijst af te ronden, is het feit dat Dascha Polanco momenteel drie projecten in de maak heeft. De actrice speelt Jana in de nog te verschijnen dramafilm iGilbert - en ze zal ook de hoofdrol spelen in het fantasiedrama Samaritan en de televisiefilm Blood Relative. Het is veilig om te zeggen dat Dascha tot nu toe een behoorlijk druk 2021 heeft gehad.

Aanbevolen: