Full House Co-Stars Mary-Kate en Ashley Olsen eren Bob Saget, dood op 65

Inhoudsopgave:

Full House Co-Stars Mary-Kate en Ashley Olsen eren Bob Saget, dood op 65
Full House Co-Stars Mary-Kate en Ashley Olsen eren Bob Saget, dood op 65
Anonim

Mary-Kate en Ashley Olsen hebben hun stilzwijgen verbroken over de dood van hun Full House-co-ster, Bob Saget, die zondag plotseling op 65-jarige leeftijd stierf. De Olsen-zussen, die samen met de komiek speelden op de populaire ABC-show, zijn "diep bedroefd" door het verlies van hun tv-vader en "denken aan zijn dochters."

Mary-Kate en Ashley Olsen rouwen om het verlies van hun vriend en Full House co-ster Bob Saget

De beroemde privé-tweeling Olsen zegt dat de komiek een leidende aanwezigheid in hun leven zal zijn nadat hij dood werd gevonden in het Ritz-Carlton Orlando. Saget trad op in Florida en voerde een deel van zijn comedytour uit.

“Bob was de meest liefdevolle, medelevende en genereuze man. We zijn diep bedroefd dat hij niet langer bij ons is, maar we weten dat hij aan onze zijde zal blijven staan om ons zo gracieus te leiden als hij altijd heeft gedaan', zeiden Mary-Kate en Ashley in een gezamenlijke verklaring.

"We denken aan zijn dochters, vrouw en familie en betuigen ons medeleven", vervolgden ze.

De Olsen-tweeling werkte van 1987 tot 1995 samen met Saget aan de geliefde sitcom Full House uit de jaren 90. Mary-Kate en Ashley Olsen deelden de rol van Michelle Tanner, de jongste dochter van Sagets personage, Danny Tanner.

De Olsen-tweeling waren de enige leden van de hoofdcast die niet terugkeerden voor Netflix' Fuller House-reboot in 2016. Ondanks dat ze niet terugkeerden naar de reboot, bleven de zussen contact houden met hun tv-vader; de twee steunden hem tijdens een comedyshow in 2009 en Ashley Olsen herenigde zich met Saget tijdens zijn liefdadigheidsevenement in 2017.

John Stamos, Candace Cameron Bure en Dave Coulier hebben ook gereageerd op de plotselinge dood van Saget

De zus op het scherm van de tweelingmodemagnaat, Candace Cameron Bure, was ook bedroefd door het plotselinge overlijden van Saget. De actrice, die D. J. Tanner, bracht hulde op Twitter en zei dat Saget "een van de beste mensen" was die ze ooit in haar leven had gekend, en dat ze "zo veel" van hem hield.

John Stamos en Dave Coulier eerden ook hun oude vriend en co-ster.

Dave Coulier, die Joey Gladstone speelde, zei dat zijn "hart gebroken was" door de dood van Saget.

Hij vervolgde: Ik hou van je, Bob. Je eeuwige broer, Dave.'

Stamos, die Jesse Katsopolis speelde, zei dat hij "gebroken" en "ontdaan" was door de verrassende dood van zijn zwager op het scherm. De twee zouden een decennialange vriendschap vormen terwijl ze samen aan de show werkten.

“Ik zal nooit meer een vriend zoals hij hebben. Ik hou zo veel van je, Bobby , twitterde Stamos.

Aanbevolen: