Waarom Bob Saget ooit zei dat de hoofdrol in Full House hem 'besmet' had

Inhoudsopgave:

Waarom Bob Saget ooit zei dat de hoofdrol in Full House hem 'besmet' had
Waarom Bob Saget ooit zei dat de hoofdrol in Full House hem 'besmet' had
Anonim

Helaas, als er één ding is dat we allemaal zeker weten, is het dat uiteindelijk iedereen zijn laatste adem uitblaast. Het spreekt dan ook voor zich dat er elk jaar een lange lijst van overleden beroemdheden zal zijn. Toch zal zo nu en dan een ster sterven en zoveel fans zullen diep bedroefd zijn dat een tastbaar gevoel van verdriet online zal worden gedetecteerd. Toen de wereld hoorde dat hij was overleden, rouwden miljoenen mensen om het overlijden van Bob Saget en vrijwel iedereen wilde weten waarom de geliefde acteur en komiek was overleden.

Nadat Bob Saget zijn leven verloor, begonnen miljoenen van zijn fans na te denken over de fascinerende carrière van de man. Het lijdt natuurlijk geen twijfel dat Saget's belangrijkste aanspraak op roem de hoofdrol speelde in de uiterst succesvolle sitcom Full House en de spin-off-serie Fuller House. Immers, wat de sterren van Full House ook met hun carrière hebben gedaan, ze zullen altijd het nauwst geassocieerd worden met de sitcom. Met dat in gedachten is het des te verbazingwekkender dat Saget ooit zei dat de hoofdrol in Full House hem "bezoedelde".

Hoe Full House de comedycarrière van Bob Saget veranderde

Tegen de tijd dat Bob Saget op 65-jarige leeftijd overleed, leek de populaire komiek en acteur zijn plek in de wereld te hebben gevonden. Hoewel dat prachtig is, is de waarheid dat Saget gedurende zijn hele leven de ene tragedie na de andere moest verwerken. Het blijkt dat Saget de komedie schijnbaar omarmde als zijn manier om met alle tragedies in zijn leven om te gaan.

Gezien het feit dat Bob Sagets flair voor komedie op zijn minst gedeeltelijk voortkomt uit donkere hoofdstukken in zijn leven, is het logisch dat hij een behoorlijk extreem gevoel voor humor had. In 2006 werd Saget geïnterviewd door Ketul Patel van The Daily Northwestern. Tijdens dat gesprek sprak Saget over het feit dat vanaf het moment dat hij een carrière in stand-upcomedy begon na te streven, zijn grappen er waren.

“Ik begon mijn komedie toen ik 17 was, en ik had vanaf het begin wilde grappen. Mijn eerste grap was zelfs: 'Ik heb het brein van een Duitse herder en het lichaam van een 16-jarige jongen. Ze zitten in mijn auto. Wil je ze zien?'”

Toen Full House een enorme hit werd, werd Bob Saget beroemd door de rol van Danny Tanner. Natuurlijk waren Full House en het personage Danny Tanner op zijn zachtst gezegd buitengewoon gezond. Met dat in gedachten zou het zeker logisch zijn geweest als Saget ervoor had gekozen om zijn standup-routine een stuk tammer te maken. Op die manier zouden Full House-fans niet walgen als ze Saget op het podium zagen optreden. Volgens wat hij zei in het eerder genoemde The Daily Northwestern-interview, maakte de hoofdrol in Full House Saget's stand-upcomedy echter veel ordinairder.

Na te hebben gesproken over hoe donker zijn komedie altijd was, maakte Bob Saget duidelijk dat zodra hij zich realiseerde dat fans het grappig vonden om Danny Tanner te zien vloeken, hij veel verder ging. “De show heeft me veranderd. Ik had het gevoel dat mijn stem besmet was omdat ik dat publiek moest dienen. Als ik vloekte, zou het toen een groot probleem zijn geweest in mijn stand-up. Alles wat ik nu doe heeft een R-rating.”

Bob Saget was erg dankbaar dat hij de hoofdrol mocht spelen

Als je eenmaal verneemt dat Bob Saget zei dat de hoofdrol in Full House hem "bezoedelde", zou het kunnen klinken alsof hij er spijt van had dat hij deel uitmaakte van de show. Op basis van alles wat Saget heeft gezegd over wat de hoofdrol in Full House voor hem betekende, is het echter buitengewoon duidelijk dat dit niet verder van het geval kan zijn. Saget vertelde bijvoorbeeld hoezeer hij Full House-fans gedurende zijn hele leven regelmatig waardeerde, hoewel hij ook graag de spot met hen dreef.

Bovenop de genegenheid van Bob Saget voor Full House-kijkers, was het overduidelijk dat de acteur en komiek heel veel om zijn co-sterren gaf. In het eerder genoemde The Daily Northwestern-interview bijvoorbeeld, sprak Saget over onlangs herenigd te zijn met co-sterren voor een diner in een restaurant. "We waren met veertien en mensen keken ons alleen maar aan." Houd in gedachten dat de groep pas tien jaar na dat interview weer zou samenwerken, dus het is duidelijk dat ze herenigd zijn, simpelweg omdat ze allemaal van elkaar hielden.

Hoewel het duidelijk is dat Bob Saget dol was op al zijn Full House-collega's, leek hij een bijzonder hechte relatie te hebben met John Stamos. Immers, vóór Sagets overlijden heeft hij meer dan eens uitgedrukt hoeveel Stamos voor hem betekende, ook toen hij een ontroerend verjaardagshulde schreef voor zijn tegenspeler. Bovendien waren er na het overlijden van Saget berichten dat Stamos zijn verlies extreem zwaar nam.

Aanbevolen: