Dit is wat 'Full House'-castleden hebben gezegd over Bob Saget

Inhoudsopgave:

Dit is wat 'Full House'-castleden hebben gezegd over Bob Saget
Dit is wat 'Full House'-castleden hebben gezegd over Bob Saget
Anonim

De kinderen van de jaren '80 en '90 van de wereld rouwen deze week als het nieuws over de plotselinge dood van Bob Saget bekend werd. Bob Saget was de hele jaren '90 bijna constant op onze tv-schermen als liefhebbende patriarch Danny Tanner op Full House en als de gastheer van America's Funniest Home Videos. (Gen Zs, America's Funniest Home Videos was alsof YouTube elke dag maar een half uur aan stond… en Bob Saget de host was.)

Zijn dood heeft zoveel fans getroffen die het gevoel hadden dat ze hem echt kenden, deels vanwege zijn oprechte leven en in zijn vertolking van de sitcom-vader. Anderen in Hollywood spreken al lang lovende woorden over hem en de meest consistente rode draad is zonder twijfel zijn vriendelijkheid; bijna iedereen die ooit met hem heeft gewerkt, zo lijkt het, heeft ingestemd met zijn vriendelijke en medelevende hart en hoe snel hij de mensen om hem heen vertelde dat hij van hen hield. Bob Saget liet veel rouwenden achter, en zijn Full House-castgenoten zijn zeker enkele van de meest opvallende. Dit is wat zijn Full House-collega's hebben gezegd over zijn dood.

6 John Stamos: 'Ik ben niet klaar om te accepteren dat hij er niet meer is'

John Stamos, ook bekend als de ultragladde oom Jesse, was duidelijk ontdaan. Hij heeft nu verschillende foto's op zijn Instagram-account geplaatst als eerbetoon aan zijn overleden vriend en zijn verdriet is voelbaar. "Ik ben nog niet klaar om te accepteren dat hij er niet meer is", schreef hij. "Ik ga nog geen afscheid nemen. Ik ga me hem daarbuiten voorstellen, nog steeds onderweg, doend waar hij van houdt met heel zijn hart en humor. Hij staat op het podium, moordend! Nog een set van twee uur in voor een paar honderd van de gelukkigste mensen op aarde. Ze lachen zo hard dat ze huilen."

5 Andrea Barber: 'Hij had het grootste hart van iedereen in Hollywood'

Andrea Barber, beter bekend als DJ's beste vriend Kimmy Gibbler, plaatste op Instagram: "Deze doet pijn. Hij had het grootste hart van iedereen in Hollywood. Hij gaf de grootste knuffels. Ik baal ervan dat ik hem nooit meer zal kunnen knuffelen. Bob beëindigde elke tekst, elke interactie met 'Love you'. Het maakte niet uit hoe lang of kort we uit elkaar waren geweest. Hij had zo intens en zo intens lief. En hij aarzelde nooit om je te vertellen hoeveel je voor hem betekende. Dit is de grootste les die ik van Bob Saget heb geleerd – aarzel niet om mensen te vertellen dat je van ze houdt. Ik voel me vredig in de wetenschap dat Bob precies wist hoeveel ik van hem hou. Rust goed, mijn beste vriend. Ik twijfel er niet aan dat je iedereen in de hemel aan het lachen maakt tot hun wangen pijn doen, net zoals je hier op aarde deed."

4 Mary Kate en Ashley Olsen: 'Hij zal aan onze zijde blijven'

Omdat Mary Kate en Ashley Olsen amper peuters waren tijdens de Full House-dagen, zou je denken dat ze zich niet veel zouden herinneren van de opnames van de show of van hun medecastleden. Maar een legende als Bob Saget zou zeker een blijvende indruk maken; de inmiddels volwassen tweeling zei in een gezamenlijke verklaring: “Bob was de meest liefdevolle, medelevende en genereuze man. We zijn diep bedroefd dat hij niet langer bij ons is, maar weten dat hij aan onze zijde zal blijven staan om ons zo gracieus te leiden als hij altijd heeft gedaan. We denken aan zijn dochters, vrouw en familie en bieden onze condoleances aan."

3 Dave Coulier: 'Ik laat nooit los, broer'

In een van de meest tranentrekkende eerbetoon schreef Dave Coulier, die oom Joey speelde voor Danny Tanner van Bob Saget op Full House, op Instagram: "Ik ontmoette Bob toen ik 18 jaar oud was. weet dan dat twee worstelende stand-upcomics uiteindelijk voor altijd broers zouden worden. Ik wou dat ik nu op je kon leunen door al deze tranen heen. Ik hou van je.' Als dat je niet goed maakt, wat dacht je dan van de opmerking die Bob Sagets vrouw Kelly Rizzo op Daves foto schreef? Ze zei: "Dave. Bob zei CONSTANT: 'Niemand in mijn leven laat me harder lachen dan Dave.' Hij moet me 6 jaar lang elke dag 10 Dave-verhalen hebben verteld [sic]. Ik kan niet wachten om je te knuffelen. Ik hou van je."

2 Jodie Sweetin: 'Je had hier langer moeten zijn… Hoe onbeleefd.'

Jodie Sweetin leende wat woorden van haar Full House-personage Stephanie om haar emotionele Instagram-eerbetoon aan Bob Saget af te ronden. Ze schreef: "Er zijn niet genoeg woorden om uit te drukken wat ik vandaag voel. Ze zijn ook niet groot genoeg om zelfs maar een stukje vast te leggen van wie hij was. Een ding dat ik wel weet, is dat we nooit een kans hebben gemist om het aan elkaar te vertellen andere, 'ik hou van je'. Elke keer dat we praatten, werden er minstens 3 of 4 uitgewisseld aan het einde van een gesprek, of het nu sms, telefoontje of persoonlijk was." Na het delen van enkele van haar favoriete herinneringen aan de man die ze 'de beste tv-vader ooit' noemde, concludeerde ze: 'Je had hier langer moeten zijn…wat onbeleefd.'

1 Lori Laughlin: 'Woorden kunnen niet beginnen om uit te drukken hoe verwoest ik ben'

In een verklaring aan Us Magazine zei Bob Saget's castmate en vriend Lori Laughlin, die tante Becky speelde: "Woorden kunnen niet beginnen uit te drukken hoe verwoest ik ben. Bob was meer dan mijn vriend; hij was mijn familie. Ik zal zijn vriendelijke hart en snelle humor missen. Bedankt voor een leven vol prachtige herinneringen en gelach. Ik hou van je, Bobby."

Aanbevolen: