Dit is wat Bob Saget echt denkt van zijn tv-dochters uit 'Full House

Inhoudsopgave:

Dit is wat Bob Saget echt denkt van zijn tv-dochters uit 'Full House
Dit is wat Bob Saget echt denkt van zijn tv-dochters uit 'Full House
Anonim

Hoewel veel throwback-shows tegenwoordig opnieuw worden opgestart, komt het niet vaak voor dat een cast zich kan herenigen zoals de originele acteurs van 'Full House' dat deden.

Toegegeven, aangezien "Michelle" niet in de serie zat, was er een beetje een gat zonder de Olsen-tweeling. Maar de rest van de cast kreeg de kans om de band die ze in de originele serie hadden gevormd opnieuw te bekijken, en het leek alsof ze heel hecht waren tijdens de opnames.

Toch denken sommigen dat Bob Sagets relatie op het scherm met zijn tv-dochters meer inhoudt dan op het eerste gezicht lijkt. Sommige mensen hadden zelfs kritiek op de cast omdat ze nep waren, en kijkers hebben Candace Cameron Bure specifiek uitgeroepen omdat ze 'te veel' waren.

Dus wat zegt tv-vader Bob Saget over zijn nepdochters, zowel op de set als daarbuiten?

Bob Saget sprak openhartig met Candace Cameron Bure

In zijn podcast praatte Bob Saget met tv-dochter Candace Cameron Bure over onder meer hun gedeelde ervaringen op de set van 'Full House' en 'Fuller House'.

Ze bespraken niet alleen Candace's vroege dagen in acteren, waar ze leerde voor zichzelf opkomen en de projecten waar ze aan werkte echt te leiden, maar ook de manier waarop het publiek haar bijna pest.

Candace legde uit dat mensen vaak hebben gezegd dat ze nep is en dat de beschuldiging haar echt dwars zat. In de podcast legde Candace uit dat ze meestal negatieve opmerkingen aan zich voorbij laat gaan. Maar de beschuldiging dat ze nep is, raakte haar echt.

Toen hem direct werd gevraagd of hij het ermee eens was dat Cameron Bure nep was, antwoordde Bob Saget dat hij niet dacht dat ze dat was. Integendeel, hij verklaarde dat ze "parmantig" is en dat daar niets mis mee is. Verder merkte hij op dat Candace een positief persoon is, en er is absoluut niets onoprechts aan haar.

Het lijkt erop dat de tv-dochter van Bob Saget nog steeds een hechte relatie heeft met de man die haar vader op het scherm is sinds ze negen was, maar wat heeft hij te zeggen over zijn andere tv-kinderen?

Wat heeft Bob Saget gezegd over tv-dochter Michelle?

Hoewel er een beetje onhandigheid was rond de revival van 'Fuller House' vanwege de afwezigheid van de Olsen-tweeling, lijkt het erop dat het Bob Saget niet zoveel deed. Hij kent de tweeling tenslotte voor altijd en heeft blijkbaar een hechte band met hen gesmeed tijdens 'Full House'.

Ondanks dat niemand er meteen uit wilde komen en Mary-Kate Olsen of Ashley Olsen wilde dissen voor het negeren van de reboot-uitnodiging, suggereerden veel fans dat de tweeling dacht dat ze te goed waren om terug te keren naar de sitcom.

Bob Saget lijkt echter veel respect te hebben voor zijn voormalige tv-dochters.

Begin 2021 werd Saget in een andere podcast gevraagd met welke tv-dochter hij de nauwste relatie had. Het was een moeilijke beslissing, merkte hij op, maar hij zei wel dat hij de Olsen-tweeling vaak bezocht als ze in dezelfde stad waren.

Hoewel de twee niet met de rest van de familie Tanner op tv terugkwamen, zijn ze nog steeds verbonden met iedereen met wie ze hebben gewerkt, stelt Saget.

Bob Saget's dochters verbonden met zijn tv-kinderen

Een andere potentieel ongemakkelijke podcastvraag was dat Bob Saget uitlegde met welk tv-kind hij de nauwste connectie had op de set. Maar Bob redde de ongemakkelijkheid door te zeggen dat het net als bij zijn eigen kinderen was, en dat hij van al zijn tv-dochters hetzelfde hield.

Bovendien zag hij Jodie Sweetin echt als vergelijkbaar met zijn echte dochters, deels omdat ze met zijn kinderen zou logeren tijdens het filmen van 'Full House'. Hij legde uit dat Jodie met zijn dochter Aubrey omging, waardoor ze echt een groot gelukkig gezin waren, zowel op als buiten de set.

Maar Bob verklaarde ook dat al zijn tv-kinderen een groot deel van zijn leven na de sitcom zijn geweest.

Bob Saget dankt de meiden die hem steunen

Een ander gespreksonderwerp in de podcast was hoe ondersteunend Bob's tv-kinderen door de jaren heen zijn geweest. Nu ze allemaal volwassenen zijn, geeft Saget toe dat hij steun heeft gekregen van de voormalige kindacteurs, vooral toen hij moeilijke tijden doormaakte in het leven.

Het is hartverwarmend om te weten dat hun band niet alleen voor de camera's was en dat de hele familie Tanner elkaar op veel manieren echt steunt.

Over het algemeen is Bob Saget waarschijnlijk best blij dat hij 'Full House' niet vroeg heeft verlaten, ook al was dat zijn bedoeling. Na al die jaren is dit waar hij het meest bekend om staat, en op de best mogelijke manier.

Aanbevolen: