De bizarre manier waarop Charlize Theron van model naar Oscar-winnaar ging

Inhoudsopgave:

De bizarre manier waarop Charlize Theron van model naar Oscar-winnaar ging
De bizarre manier waarop Charlize Theron van model naar Oscar-winnaar ging
Anonim

Acteurs komen uit alle lagen van de bevolking, en naarmate de vertegenwoordiging in de industrie blijft groeien, zullen meer mensen hun kans op het grote scherm blijven krijgen. Sommige mensen gebruiken connecties in hun voordeel, anderen gebruiken hun familienaam en sommigen komen helemaal uit het niets om het te maken.

Ondanks dat Charlize Theron een totaal onbekende was voordat hij uitbrak als een ster, is hij enorm succesvol geworden. Dit heeft hoop gegeven aan degenen die niet verbonden zijn in het bedrijf.

Vandaag willen we terugblikken op een donker moment voor de actrice die per ongeluk haar hele carrière begon.

Charlize Theron is een Oscar-winnaar

Charlize Theron is ongetwijfeld een van de meest gevierde actrices ter wereld, en op dit punt in haar carrière heeft ze zo ongeveer alles bereikt waar een artiest op zou kunnen hopen. Ze speelde in hitfilms, heeft de grootste entertainmentprijzen gewonnen en heeft haar platform gebruikt om te proberen een verschil te maken in de wereld.

Theron is iemand die altijd de schoonheid had om op te vallen, maar toen ze haar acteervaardigheden verbeterde, was het slechts een kwestie van tijd voordat ze de juiste rollen vond om een ster te worden. Ze was niet van de ene op de andere dag een succes, maar toen ze eenmaal van start ging, was er gewoon geen reden om haar over te nemen.

De actrice hoeft op dit moment niet verder te werken, en toch blijft ze bezig met grote projecten. Hierdoor zal ze een erfenis achterlaten die maar weinigen zullen overschaduwen.

Voorafgaand aan dit alles zag het er niet zo goed uit voor de aspirant-ster

Charlize Theron had al vroeg worsteling

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, tenzij je een heleboel connecties hebt, is inbreken in de entertainmentindustrie ongelooflijk moeilijk om te doen. Voor sommige mensen zal het jaren duren, en voor anderen zal het gewoon nooit gebeuren. Desalniettemin kunnen degenen die het wel maken niet precies een horloge instellen op wanneer het zal gebeuren.

Voor Charlize Theron had ze in het begin van haar reis een aantal serieuze problemen, en op een gegeven moment gooide ze bijna de handdoek in de ring en ging ze terug naar huis.

Zoals Theron zei: "Ik ging drie dagen naar New York om model te staan, en daarna bracht ik een winter door in New York in het raamloze souterrain van een vriend. Ik was blut, ik volgde les bij het Joffrey Ballet, en mijn knieën begaven het. Ik realiseerde me dat ik niet meer kon dansen, en ik raakte in een zware depressie. Mijn moeder kwam over uit Zuid-Afrika en zei: 'Of je zoekt uit wat je nu gaat doen, of je komt naar huis, want je kunt mokken in Zuid-Afrika.'"

Het zag er erg somber uit voor de jonge Theron, en voordat ze beter werden, zou het uiteindelijk een breekpunt bereiken.

Een bankmeltdown heeft haar ontdekt

Terwijl ze geld probeerde te krijgen zodat ze wat geld kon hebben, kwam Theron tegen wat problemen op om haar geld te krijgen. De zaken namen een wending en de actrice moest haar zaak bepleiten bij de baliemedewerker van de bank.

Ik probeerde mijn laatste cheque te verzilveren van een modellenwerk in New York, maar omdat het een cheque van buiten de staat was, wilde de bank hem niet aannemen - en ik had het geld echt nodig. Dus Ik begon deze kassier te smeken om me te helpen,' zei Theron.

Normaal zal hier niets van komen, maar in wat misschien wel de grootste meevaller aller tijden moet zijn, veranderde dit precieze moment alles voor Charlize Theron.

Volgens CheatSheet: "Er kwam een man langs om haar te helpen en gaf haar daarna zijn kaart. De man was John Crosby, die acteurs John Hurt en Rene Russo vertegenwoordigde. Theron had een manager en een veelbelovende carrière."

Dit is iets dat vrijwel niemand anders op de hele planeet zou overkomen, en toch viel alles precies op zijn plaats voor Charlize Theron. Het is niet anders dan de situatie waarin Chris Pratt zich bevond toen hij willekeurig werd ontdekt terwijl hij als server op Hawaï werkte.

Naarmate de tijd verstreek, zou Charlize Theron haar kansen benutten, wat haar leidde tot waar ze nu is. Het is een onwerkelijk verhaal en het zou moeilijk te geloven zijn als het in een film zat. En dan te bedenken dat dit allemaal niet zou zijn gebeurd als ze niet zo dicht bij het dieptepunt was geweest in het midden van een bank.

Aanbevolen: