Deze ster ging van een van de laagst betaalde films naar een waarde van $ 70 miljoen

Inhoudsopgave:

Deze ster ging van een van de laagst betaalde films naar een waarde van $ 70 miljoen
Deze ster ging van een van de laagst betaalde films naar een waarde van $ 70 miljoen
Anonim

Een nachtelijke sensatie worden, gebeurt gewoon niet in de wereld van Hollywood. Het vergt jaren ervaring om je te vestigen bij de elite en zelfs dan is de erkenning soms echt niet gemakkelijk.

De acteur die we vandaag behandelen, behoort nu tot de elite, met een nettowaarde van $ 70 miljoen. Hij werkte samen met enkele van de besten, waaronder Steve Carell, Rachel McAdams, Emma Stone en zoveel anderen.

De weg ernaartoe was echter gevuld met verkeersdrempels. Hij verklaarde als kindacteur en later zou de Canadees de sprong maken naar indie-achtige films.

Laten we zeggen dat hij op dat moment de bank niet kapot maakte, hij kreeg $ 1.000 per week betaald voor een bepaalde rol, hoewel de gok zijn vruchten afwierp omdat het hem een enorme erkenning gaf bij de massa.

In de jaren 2010 bracht hij zijn carrière naar een ander niveau, en plotseling werd hij de best betaalde, met bijna $20 miljoen per film.

Laten we eens kijken naar zijn reis, gaande van $ 1.000 per week naar een coole $ 70 miljoen op de bank.

De Strijd

Dus wat was de eerste grote baan van deze acteur… volgens Interview Magazine zong hij samen met zijn zus op bruiloften.

"Mijn zus en ik zongen altijd op bruiloften. We zongen 'When a Man Loves a Woman' voor de bruid. We deden het vlak voor de kousenbandceremonie."

"Terwijl de bruid op de stoel zat, ging ik op mijn knieën zitten en zong het lied, en dan zong mijn zus nog een lied, en dan zongen we samen 'Old Time Rock & Roll'. En soms, als we het echt zouden doden, zong ik "Runaround Sue."

De ster zou uiteindelijk genomineerd worden voor een Academy Award, hoewel dat al vroeg een verre droom leek.

"Nou, het voelt alsof ik nog niet zo lang geleden in een tv-show was met de naam Young Hercules, waarin ik een nepbruin kleurtje kreeg en een strakke leren broek droeg en vocht tegen denkbeeldige monsters."

Dus wie is deze mysterieuze man, niemand minder dan Ryan Gosling!

In 2006 besloot hij een passieproject op zich te nemen, wat hem slechts $ 1.000 per week opleverde. De investering pakte goed uit, want Gosling maakte kans op een Oscar voor de rol in de film 'Half Nelson'.

Gosling geeft toe dat hij gemotiveerd was om de rol op zich te nemen op basis van passie en niets anders.

“Veel acteurs die opgemerkt worden, spelen met het idee om ‘twee voor hen en één voor jou’ te maken, maar meestal werkt dat niet”, zegt Gosling.

“Toen ik Ryan en Anna ontmoette, maakten ze meteen indruk op me omdat ze geen stelletje vlotte praters waren. Ze waren niet nep. Ze wilden een film maken, en dat was het dan.”

De vrijheid die hij kreeg in de film was ook zeer de moeite waard.

Het was zoveel vrijheid als ik ooit heb gehad. Bovendien werkte ik met al deze geweldige niet-acteurs die beter waren dan ik ooit zal zijn. Ze waren niet geconditioneerd om overtuigend te liegen. maakt je echt boos, maar het was het zeker waard.”

Na de film veranderde Goslings leven volledig en werd hij nu tot de elite gerekend. Zijn cv uit de jaren 2010 bewijst dat zeker. Het was vlak daarvoor een klassieke film die hem op de kaart zette.

2004 was een groot jaar

Net voor 'Half Nelson' werd Gosling een ster dankzij de hitfilm 'The Notebook'. Hij verdiende maar liefst $1 miljoen voor de rol.

Ondanks het kleinere budget bracht de film meer dan $ 100 miljoen op. Gosling brak de bank ook niet met de film en in feite werden anderen in zijn rol beschouwd, waaronder George Clooney.

George gaf met Cinema Blend toe dat hij te oud was voor de rol: "Paul en ik hadden het erover om het te doen, en we zaten daar op een dag en ik keek naar hem en ik ga, 'ik kan niet doe deze film, Paul.' Hij was als, 'Waarom?' Ik had zoiets van: 'Omdat iedereen weet hoe je eruit ziet als je 30 bent."

Je hebt blauwe ogen, ik heb bruine ogen. Je bent op je 30ste te beroemd om voor mij te spelen als je 30 bent, dat gaat nooit werken.' En hij zegt: 'Ik denk dat je gelijk hebt.'

Gosling floreerde na de film en hij bereikte echt zijn hoogtepunt in de jaren 2010 en werd een van de meest winstgevende filmsterren ter wereld.

Films als 'Drive', 'Gangster Squad', 'La La Land', 'Blade Runner 2049' en meerdere anderen maakten de ster een stuk rijker dan slechts $ 1.000 per week - hij ging er een paar maken van extra nullen voor 'Blade Runner', met een salaris van $ 10 miljoen.

Hij heeft een heel lange weg afgelegd sinds zijn 'Mickey Mouse Club'-dagen.

NEXT - Wie werd er meer betaald voor 'The Notebook': Rachel McAdams of Ryan Gosling?

Aanbevolen: