De verrassende manier waarop Adam DeVine's nieuwe vrouw erachter kwam dat ze met hem ging trouwen

Inhoudsopgave:

De verrassende manier waarop Adam DeVine's nieuwe vrouw erachter kwam dat ze met hem ging trouwen
De verrassende manier waarop Adam DeVine's nieuwe vrouw erachter kwam dat ze met hem ging trouwen
Anonim

Elk jaar wordt er een hele reeks romantische komedies uitgebracht. In bijna alle gevallen ontmoeten de twee personages in het midden van die films elkaar op een soort schattige manier. Met dat in gedachten denken fans misschien dat de meeste sterren die koppels worden ook op leuke manieren samenkomen. In werkelijkheid hebben echter veel sterren onthuld dat ze hun significante anderen op saaie manieren hebben ontmoet, zoals daten met hun werknemers of hun agenten ertoe brengen hun partner voor hen uit te vragen.

Aan de positieve kant, alleen omdat een relatie op een saaie manier begint, wil nog niet zeggen dat het paar geen fascinerend liefdesverhaal zal hebben. Sommige beroemdheden zijn zo verliefd geworden dat ze, nadat ze beweerden dat ze nooit zouden trouwen, toch door het gangpad liepen.

Nadat ze over dit soort verhalen hebben gehoord, lijkt het er zeker op dat die sterren een geweldige openbaring moeten hebben gehad die ertoe leidde dat ze besloten te trouwen. Hoewel Adam DeVine en zijn vrouw nooit hebben gesproken over niet willen trouwen, blijkt dat ze onthulde dat ze wist dat DeVine haar echtgenoot zou worden na zo'n openbaring.

Waarom zoveel mensen van Adam DeVine houden

Tijdens Adam DeVine's tijd in de schijnwerpers, heeft hij een breed scala aan personages geportretteerd die grotendeels bekend staan om één ding, hun intensiteit. Of dat nu betekent dat ze intens sympathiek, intens gek of intens overdreven zijn, DeVine heeft het nooit gemaild toen hij een rol op zich nam. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar te kijken naar de rol die DeVine beroemd heeft gemaakt.

Na het co-creëren van de show Workaholics samen met Blake Anderson en Anders Holm, speelde Adam DeVine een aantal jaren in de show samen met die twee. Helaas, na jaren van succes en het verzamelen van een grote cult-aanhang, kwam Workaholics in 2017 tot een einde, tot grote teleurstelling van de trouwe fans van de show.

Een paar jaar nadat Workaholics in première ging op televisie, maakte Adam DeVine zijn debuut in de show Modern Family. Gecast als Andy Bailey, zorgde DeVine's vertolking van het geliefde personage er al snel voor dat veel van de fans van de show verliefd op hem werden.

Tegen de tijd dat Modern Family eindigde, dachten veel fans van de show dat Hailey Dunphy met Andy had moeten eindigen in plaats van Dylan. Ze wilden op zijn minst echt dat Andy nog een keer zou komen opdagen. Dankzij DeVine's populaire vertolking van Andy, zijn er nog steeds veel mensen die tot op de dag van vandaag verliefd op hem zijn als acteur.

Toen Chloe Bridges besloot dat Adam DeVine degene was

Voordat Chloe Bridges en Adam DeVine een koppel werden, ging ze uit met Cody Linley en Spy Kids-ster Daryl Sabara, die nu getrouwd is met Meghan Trainor. Bovendien gaan er geruchten dat Bridges kort betrokken was bij Hunger Games-ster Josh Hutcherson.

Natuurlijk werkte geen van die relaties waardoor ze met Adam DeVine kon daten nadat ze elkaar hadden ontmoet op de set van de onderschatte horrorkomedie The Final Girls.

Hoewel sommige mensen Chloe Bridges het beste kennen vanwege haar rol in de mysterieuze dramaserie Pretty Little Liars, blijkt ze een geweldig gevoel voor humor te hebben. Immers, sinds Bridges en DeVine bij elkaar kwamen, hebben ze hun gekke kant vaak samen in het openbaar getoond.

Hoewel Chloe Bridges en Adam DeVine een bal samen lijken te hebben, weet iedereen die een relatie heeft gehad dat koppels falen of slagen op basis van hoe ze omgaan met de moeilijke momenten. Toch besluiten de meeste mensen dat ze die hebben gevonden nadat ze met hun partner van een soort gelukzaligheid hebben genoten. In 2020 sprak Bridges echter met US Weekly en onthulde dat ze op een moment van strijd wist dat DeVine de ware voor haar was.

“Ik weet niet of dit te persoonlijk is, maar het moment dat ik wist dat hij The One was, was eigenlijk tijdens een onenigheid die we in het begin van onze relatie hadden. Hij zei iets in de trant van: "We moeten het uitzoeken, want uit elkaar gaan is geen optie." Ik dacht: "Wauw, dat respecteer ik echt." Ik denk dat dat een houding is die hij kreeg van de succesvolle huwelijk. Wat er ook gebeurt, je houdt het vol. Jij zoekt het uit.”

Eerder in het eerder genoemde US Weekly-interview maakte Chloe Bridges duidelijk dat ze vanaf het begin veel van Adam DeVine hield. "Ik wist dat ik hem leuk vond en we leken gewoon niet in staat om uit elkaar te blijven." Het is echter fascinerend om te horen dat DeVine het hart van Bridges volledig won vanwege de manier waarop hij zichzelf behandelde tijdens een gevecht.

Aanbevolen: