Johnny Galecki is een man van weinig woorden als hij op een luchthaven loopt

Inhoudsopgave:

Johnny Galecki is een man van weinig woorden als hij op een luchthaven loopt
Johnny Galecki is een man van weinig woorden als hij op een luchthaven loopt
Anonim

Dankzij zijn succes op The Big Bang Theory kon Johnny Galecki een behoorlijk vermogen opbouwen, ter waarde van $ 100 miljoen. Niet alleen dat, maar hij heeft zijn persoonlijke leven heel stil gehouden, met fans die heel weinig weten over zijn vroegere relaties, vooral vanuit zijn gezichtspunt.

In het volgende zullen we kijken naar zijn roem en hoe het leven was vóór de oerknal. Daarnaast bekijken we hoe de sitcom zijn leven veranderde en hoe hij omgaat met roem in openbare instellingen, zoals op het vliegveld.

Johnny Galecki kreeg zijn eerste smaak van roem dankzij Roseanne

Voorafgaand aan zijn enorme bekendheid in The Big Bang Theory, begon Johnny Galecki met een andere grote sitcom, Roseanne. Volgens de acteur was het een enorme leerervaring. Toen hij het eenmaal op TBBT had gemaakt, had hij al de ervaring om voor een live publiek te filmen, wat erg belangrijk was.

Niet alleen dat, maar hij werd ook goed verzorgd op Roseanne, dankzij de samenwerking met enkele van de beste professionals in het vak.

Johnny vertelde hoe de show de rest van zijn carrière beïnvloedde, vooral vanuit acteerstandpunt naast Variety.

"Die ervaring, van 16-21, beschouw ik op veel manieren echt als mijn universiteit. Om met Roseanne, die uit de stand-upwereld komt, en John (Goodman), die een vreselijk gedisciplineerde filmacteur is, te werken, had ik de beste professoren in het vak."

Galecki nam dat mentorschap als een belangrijk hulpmiddel voor de rest van zijn carrière. Toen hij eenmaal op Big Bang was, schoot zijn populariteit omhoog.

Johnny Galecki's populariteit schoot omhoog met TBBT, maar hij was aanvankelijk niet zeker van het project

Ja, we weten allemaal van het succes van de show naast CBS gedurende 12 seizoenen - in werkelijkheid had het veel langer kunnen duren als Jim Parsons er niet was geweest.

Toch was Johnny Galecki zelf in het begin niet zo zeker van de rol en de kans dat de show zou slagen. Tijdens het auditieproces onthulde Galecki dat hem Sheldon werd aangeboden in plaats van Leonard - iets dat hem persoonlijk niet aansloeg.

"Het was een zeer egoïstisch verzoek van mijn kant. Ik was niet in staat geweest om die verhalen van het hart te doorkruisen. Ik ben vaak gecast als de beste vriend of de homo-assistent van welk personage dan ook om te ontdekken die relaties. Ik zei dat ik liever deze man zou spelen, die een toekomst van romantische triomfen en moeilijkheden lijkt te hebben."

Zelfs met de rol van Leonard was de acteur niet overtuigd door het script van de show, waarbij hij vermeldde dat het moeilijk te verkopen was.

"Het was letterlijk een moeilijke show om te verkopen, denk ik. Ik bedoel, wat was de slogan? Zoals, "twee nerds en een hete blondine"? Ik zou die show niet kijken. En toch kon ik Ik kan geen betere manier bedenken om het op de markt te brengen, en op het eerste gezicht was dat wat de show was."

"Ik wist vanaf mijn eerste gesprekken met Chuck Lorre, voordat er ook maar een woord op de pagina was geschreven, dat dit geen serieversie van Revenge Of The Nerds zou worden - met alle respect voor die geweldige film Dit zouden echte jongens zijn die het geluk hebben zo briljant te zijn, maar ook de pech hebben zo briljant te zijn."

Gelukkig was de chemie er vanaf het begin, vooral tussen Parsons, Cuoco en Galecki. De show domineerde sitcom TV, hoewel het ook enorm veel bekendheid kreeg voor de cast.

Johnny Galecki is erg privé en dat geldt ook als hij in het openbaar is

In het echte leven en bij de fans lijkt Johnny Galecki een man van weinig woorden. Als het gaat om zijn vroegere relaties, heeft Johnny er zelden over gesproken - noch heeft hij details over zijn persoonlijke leven gedeeld.

Blijkbaar is hij hetzelfde in openbare instellingen, zoals op luchthavens. De video, die op YouTube is geplaatst, laat zien dat Galecki in feite fans ontwijkt als hij de auto verlaat, en als hij het vliegveld binnenkomt, aarzelt hij om vragen te beantwoorden. Hij doet het eindelijk aan het einde, maar op een zeer lage toon.

Zelfs als de acteur de roltrap opgaat, houdt hij zijn hoofd heel laag en probeert hij zo min mogelijk aandacht te krijgen.

De man geniet gewoon van rust en zichzelf houden… kun je het hem kwalijk nemen?

Aanbevolen: