Had Bob Saget gezondheidsproblemen voorafgaand aan zijn overlijden?

Inhoudsopgave:

Had Bob Saget gezondheidsproblemen voorafgaand aan zijn overlijden?
Had Bob Saget gezondheidsproblemen voorafgaand aan zijn overlijden?
Anonim

De dood van cabaretier en acteur Bob Saget op 9 januari 2022 liet zijn fans, vrienden en familie verwoest achter. Het kwam schijnbaar uit het niets, want het ging goed met hem en hij was momenteel op zijn stand-uptour in Florida. Nadat hij zijn geplande check-out in het Orlando Ritz-Carlton niet had gehaald en familieleden niet in staat waren om met hem in contact te komen, kwamen de hulpverleners naar zijn hotelkamer en werd hij ter plaatse dood verklaard.

In politierapporten werd gemeld dat Saget een natuurlijke dood is gestorven, maar er was duidelijk iets mis waardoor hij te vroeg overleed. Terwijl updates blijven verschijnen rond het overlijden van de Full House-ster, had Saget een aantal oorzaken die uiteindelijk leidden tot zijn dood op 65-jarige leeftijd.

Doodsoorzaak onthuld

Tragisch genoeg was Sagets laatste Instagram-post op de dag van zijn overlijden, waarbij hij het publiek prees tijdens zijn stand-up optreden in Orlando en ernaar uitkeek zijn tour voort te zetten terwijl hij het gevoel had dat hij in zijn primetime was toen hij 26 was. Zodra de aankondiging van zijn overlijden naar buiten kwam, reageerden duizenden fans, waaronder beroemdheden zoals Mike Dirnt van Green Day, met "RIP" of verdrietige emoji's nadat ze zijn onverwachte dood hadden ontdekt.

Ondanks dat zijn doodsoorzaak een natuurlijke doodsoorzaak was, weerhield dat de theorieën er niet van dat de medische gezondheid van zijn familie een rol speelde. TheList meldde dat in Saget's boek, Dirty Daddy: The Chronicles of a Family Man Turned Filthy Comedian, zijn drie ooms stierven aan hartaanvallen tussen de leeftijd van 37 en 41. Saget verloor zijn beide ooms toen hij nog heel jong was, met zijn eerste één, oom Ozzie, die stierf toen hij nog maar acht was. Oom Manny stierf een jaar later, en toen Saget 15 was, stierf oom Sammy op 37-jarige leeftijd tijdens het tennissen. Zijn vader kreeg ook twee hartaanvallen, maar hij stierf er niet aan.

De theorie dat Saget stierf aan een hartaanval bleek onwaar toen zijn autopsie begin februari zijn overlijden aan het licht bracht. Volgens de autopsierapporten stierf Saget aan een hoofdtrauma. Hij had zowel een subduraal hematoom als een subarachnoïd hematoom, wat resulteert in bloedingen in de hersenen in verschillende secties. Saget had ook een subgaleaal hematoom, een verzameling bloed tussen de huid en de schedel die tijdens de impact plaatsvond.

Saget was ook covid-19 positief ten tijde van zijn overlijden

Naast een stomp hoofdtrauma dat bijdroeg aan zijn overlijden, werd Saget ook positief getest op Covid-19. Hij had echter geen symptomen van het virus en had geen ontsteking in zijn systeem. Saget had in plaats daarvan zijn voorgeschreven medicijn clonazepam in zijn systeem, dat moet helpen bij de behandeling van aanvallen, paniekstoornis en angst. Trazodon, een antidepressivum, was ook aanwezig in zijn systeem uit toxicologische rapporten.

Ondanks zijn leeftijd werd Saget niet erg beïnvloed door zijn Covid-19-diagnose. Saget beschreef zijn ervaring en zei in de podcast A Mediocre Time met Tom en Dan: "Het is niet goed, het voelt niet goed - ik had het." Hij droeg uit beleefdheid een masker tijdens zijn reis. Verwant aan zijn persoonlijkheid, grapte hij dat hij niet zeker wist of hij de Omicron-variant of Delta-variant had. Zoals vermeld in de autopsierapporten, herstelde Saget, terwijl hij Covid-19-positief was, snel van het virus, hoewel het stompe trauma van zijn hoofd de echte boosdoener van zijn overlijden werd.

Saget's weduwe en dochters klagen aan

Degenen die het meest zullen rouwen om wanneer een familielid onverwachts sterft, zijn de directe familieleden. Kelly Rizzo, de vrouw van Saget sinds 2018, en zijn dochters Aubrey, Lara en Jennifer hebben een rechtszaak aangespannen tegen de sheriff van Orange County en het kantoor van de lijkschouwer. Ze voegden eraan toe dat onderzoeksdocumenten over de dood van Saget vertrouwelijk moeten worden gehouden vanwege de grafische beschrijvingen. De familie voerde aan dat "in de rechtszaak dat het vrijgeven van deze informatie - hetzij via een verzoek om openbare documenten of op een andere manier - hen onherstelbare schade zou doen lijden in de vorm van extreme mentale pijn, angst en emotionele nood. '"

Sagets weduwe en drie dochters hebben het volste recht om in vrede te rouwen, maar met veel rapporten die openbaar werden, werd het uiteindelijk stressvoller omdat Sagets bijgewerkte informatie over zijn overlijden publieke belangstelling kreeg. Wat is onthuld, is al meer dan genoeg voor fans, vrienden en familie om het hoofd te bieden aan het verlies van een komiek, een acteur, een vriend, een vader en een echtgenoot. Hopelijk kunnen Sagets weduwe en zijn drie dochters hun privacy respecteren en wordt de acteur waarschijnlijk gezien als een bescheiden, vriendelijke en grappige man die genoot van wat hij deed, in plaats van hoe zijn dood plaatsvond.

Aanbevolen: