Hoe Sebastian Stan zijn huiveringwekkende transformatie voor een andere man uitvoerde

Inhoudsopgave:

Hoe Sebastian Stan zijn huiveringwekkende transformatie voor een andere man uitvoerde
Hoe Sebastian Stan zijn huiveringwekkende transformatie voor een andere man uitvoerde
Anonim

In de goede gratie van Marvel komen is een geweldige manier om je carrière van de grond te krijgen. Natuurlijk, de studio heeft al eerder wrijving met mensen gehad, maar als je erin zit, kunnen dingen onmiddellijk ten goede veranderen. Of je nu al een grote naam bent, of op het punt staat uit te breken, Marvel kan iedereen klaarstomen voor succes.

Sebastian Stan heeft zijn carrière naar een ander niveau getild met zijn MCU-werk, en hij heeft ook gezorgd voor drastisch verschillende projecten. Stan heeft zelfs een aankomende A24-film met veel buzz, en hij debuteerde onlangs met zijn grote transformatie voor het project.

Laten we eens kijken naar de wilde en schokkende transformatie van de acteur!

Sebastian Stan is een populaire acteur

In de jaren sinds hij uitbrak en een herkenbare artiest werd, heeft Sebastian Stan zich ontwikkeld tot een van de mistige jongens in de industrie. De man heeft zichzelf overtroffen op het grote en kleine scherm, en vanaf nu wordt het alleen maar beter voor hem.

De acteur had wat tijd nodig om echt op gang te komen, maar hij vond al vroeg succes in projecten als Gossip Girl en Hot Tub Time Machine.

Dingen begonnen echter snel te veranderen nadat Stan was gecast als Bucky Barnes in de MCU. Hoewel hij heel veel werk buiten de franchise heeft gedaan, is het gemakkelijk te zien dat zijn tijd bij Marvel een belangrijke rol heeft gespeeld bij het uitgroeien van een wereldster.

Tot nu toe is Stan verschenen in 9 verschillende MCU-projecten, met zijn meest recente optredens in The Falcon and the Winter Soldier en What If…?.

De acteur heeft uitzonderlijk werk geleverd bij het opbouwen van zijn carrière, en als hij vooruitkijkt, heeft hij een aantal geweldige dingen in de maak.

Hij heeft een aantal grote projecten op de tap

Op IMDb kunnen we zien dat Sebastian Stan verschillende projecten op de tap heeft.

Dit jaar heeft hij nog steeds Sharper klaar voor release. Dat project bevat namen als Justice Smith, John Lithgow en Julianne Moore, en de logline van het project luidt: "een oplichter neemt het op tegen de miljardairs van Manhattan"

Stan wordt ook getagd om te schitteren in The Brutalist. Dat project bevindt zich nog in de pre-productiefase, met een logline die luidt: "Een architect emigreert naar de Verenigde Staten in 1947 en besteedt de volgende drie decennia aan het ontwikkelen van zijn meesterwerk."

The Brutalist speelt ook de hoofdrol van Vanessa Kirby, Joel Edgerton en Marion Cotillard.

Natuurlijk kun je niet negeren dat er in de toekomst ook een nieuwe Captain America-film, genaamd New World Order, uitkomt. Stan is officieel niet verbonden aan dat project, maar gezien wat er in The Falcon and the Winter Soldier is gebeurd, kunnen we ons niet voorstellen dat Bucky Barnes afwezig is.

Onlangs debuteerde Stan met zijn personage uit een andere aankomende film die veel potentieel heeft.

Hij nieuwe look voor A24's 'A Different Man'

Volgens Variety: "Zie Sebastian Stan zoals je hem nog nooit eerder hebt gezien. De acteur debuteerde een eerste foto op Instagram van zijn aankomende indie-drama "A Different Man" dat fans verblufte. Stan speelt een man met neurofibromatose die een gezichtsreconstructieve operatie ondergaat, om vervolgens geobsedeerd te raken door een acteur die de hoofdrol speelt als hem in een toneelstuk gebaseerd op zijn leven. "The Worst Person in the World" breakout Renate Reinsve en "Under the Skin" acteur Adam Pearson schitteren naast Stan."

A24 is de studio die de film tot leven brengt, wat betekent dat fans een bepaald kwaliteitsniveau van de film verwachten. De studio staat tenslotte bekend om hun uitzonderlijke werk, en het is duidelijk dat Stan de karbonades heeft voor deze rol.

De site gaf ook wat productie-informatie over het project.

"Het drama, geschreven en geregisseerd door Aaron Schimberg, is momenteel in productie in New York City. Paparazzi-foto's van de set onthulden voor het eerst Stans schokkende transformatie in de film. De acteur gaf toen een officiële eerste blik op zijn protheses vrij -gedreven beurt op Instagram. Stan is ook uitvoerend producent van het project, "schreef de.

Het is een totaal nieuwe look voor Stan, en het is verfrissend om te zien hoe de acteur zich in andere genres waagt. Hij heeft fantastisch werk geleverd als de Winter Soldier met Marvel, en hij lijkt vastbesloten te bewijzen dat hij meer is dan alleen een superheldenster.

Zijn werk in Hulu's Fresh was bijvoorbeeld een briljante verandering van tempo, en die film kreeg een aantal stevige recensies voor de ster.

Het zal nog even duren voordat we Sebastian Stan in A Different Man zien schitteren, en als zijn uitvoering half zo goed is als dit prothetische werk, dan zou deze film fantastisch moeten zijn.

Aanbevolen: