De reden achter 'Vanderpump Rules'-koppel Raquel Leviss en James Kennedy's splitsing

Inhoudsopgave:

De reden achter 'Vanderpump Rules'-koppel Raquel Leviss en James Kennedy's splitsing
De reden achter 'Vanderpump Rules'-koppel Raquel Leviss en James Kennedy's splitsing
Anonim

De Vanderpump Rules brachten regelmatig de gebreken tussen Raquel Leviss en James Kennedy onder de aandacht. Hun relatie werd op de proef gesteld met een reeks beschuldigingen van bedrog, maar het leek erop dat ze altijd een manier vonden om erachter te komen. Hun tumultueuze relatie ontvouwde zich in het bijzijn van fans, maar het kwam nog steeds als een absolute schok toen ze onthulden dat ze na vijf jaar samen zijn hun verloving hadden afgeblazen.

Toen ze hun splitsing aankondigden, was het duidelijk om te zien dat Raquel degene was die de stekker uit hun toekomst samen trok, en dat James wanhopig probeerde een manier te vinden om haar in zijn leven te houden. Ze had al de beslissing genomen om uit elkaar te gaan en er waren veel redenen waarom ze niet langer bereid was om deze relatie verder te onderzoeken.

10 Raquel Leviss' hart 'was er niet meer in'

Het is altijd duidelijk wanneer een relatie echt voorbij is, en Raquel twijfelde er niet aan dat ze klaar was. Er veranderde iets voor haar tijdens de vakantie en de manier waarop ze zich voelde over James veranderde onomkeerbaar. Toen hij met James sprak, kon hij aan de blik in haar ogen zien dat "haar hart er niet meer in zat", en dat was absoluut correct. Raquels besluit was vastbesloten en ze hield stand bij het beëindigen van haar verloving.

9 Wat ging er mis tussen Raquel Leviss en James Kennedy

Er waren een heleboel dingen die ervoor zorgden dat Raquel zich zo voelde. Toen ze sprak over Scheana Shay's "Scheananigans" podcast, maakte ze duidelijk dat "een opeenstapeling van dingen" haar tot deze beslissing had geleid. Er waren gewoon te veel dingen die niet werkten, en een aantal gedragingen die ze voortdurend had getolereerd. Het kwam op een punt dat ze het gewoon niet meer aankon. Het stel ging uit elkaar vlak voor de reünieshow vol drama.

8 James Kennedy kon niet opschieten met de familie van Raquel Leviss

Een van de grootste twistpunten voor Raquel Leviss was het feit dat James Kennedy het niet goed kon vinden met haar ouders. Het leek alsof hij een wrok tegen hen koesterde en in zijn ogen leken ze nooit te meten. De feestdagen brachten veel spanningen tussen beide partijen met zich mee, en Raquel bekende dat ze het gevoel begon te krijgen dat ze tussen hen moest kiezen. Toen ik me zo voelde, werd het duidelijk dat deze strijd te overweldigend was. Ze zette haar familie op de eerste plaats.

7 Raquel Leviss vreesde voor hun toekomstige kinderen

De feestdagen waren erg stressvol voor Raquel vanwege het feit dat haar familie en verloofde in dezelfde kamer waren, maar natuurlijk niet met elkaar konden opschieten. Raquel worstelde met een aantal moeilijke emoties en begon zich voor te stellen hoe het leven zou zijn als ze samen kinderen zouden krijgen. Gezien de manier waarop James over haar familie dacht, was ze er zeker van dat hij hun toekomstige kinderen negatieve dingen over haar ouders zou vertellen, en ze zag de mogelijkheid om zich van haar directe familie te isoleren om James te sussen. Dit scenario beloofde niet veel voor een positieve toekomst.

6 James Kennedy's woedeproblemen

James Kennedy heeft laten zien dat hij een scherpe tong heeft, een harde houding heeft en heel snel boos is. Fans hebben het bij verschillende gelegenheden tijdens de show uit de eerste hand gezien en Raquel Leviss heeft zijn woede ervaren. Toen ze het moment beschreef waarop ze besloot om dingen met James te beëindigen, zei ze: "Het was een beetje op Thanksgiving, waar ik me realiseerde dat ik niet meer in deze relatie wilde zijn, en omdat James een geschiedenis heeft van acteren. en omdat ik boos was, waren mijn moeder en ik allebei bezorgd dat hij niet goed zou reageren toen ik het hem vertelde."

5 Raquel Leviss vreesde voor haar veiligheid

Als een direct gevolg van zijn opvliegendheid en onvoorspelbare gedrag, vreesde Raquel Leviss eigenlijk voor haar veiligheid toen ze bij James Kennedy was. Dat was een schok voor fans om te horen, en waarschijnlijk nog moeilijker voor haar om te verwerken. Ze zei dat ze wist dat ze het uit zou maken met hem toen ze in Disneyland waren, na Thanksgiving, maar ze voelde zich op dat moment niet veilig genoeg om het nieuws te vertellen. Ze zei dat ze vond dat ze "daarvoor een act moest opvoeren om er zeker van te zijn dat ik veilig was."

4 Raquel voelde zich emotioneel niet gesteund

Raquel Leviss beschreef dat ze zich geïsoleerd voelde tijdens haar relatie met James Kennedy. Ze begon te vertellen dat ze niet het gevoel had dat ze een partner had die ze kon vertrouwen en waarmee ze haar gevoelens kon delen. Op zoek naar steun van James is niet altijd een vriendelijke reactie ontvangen. Tijdens de breuk vertelde ze hem dat ze het gevoel had dat hij zijn eigen pad had gecreëerd en dat ze het bedroefd vond dat hij ervoor had gekozen haar niet emotioneel te steunen en er te zijn om haar terug te hebben wanneer ze dat het meest nodig had.

3 Raquel Leviss haatte de manier waarop James Kennedy anderen behandelde

Het was niet alleen de manier waarop James haar behandelde die een probleem was. Raquel maakte ook bezwaar tegen de manier waarop hij anderen behandelde en heeft nagedacht over een aantal gevallen die gênant en ongemakkelijk voor haar waren. Tijdens hun breuk vertelde ze hoe ze zich voelde toen James hard, onbeleefd en minachtend was tegenover anderen en verklaarde dat ze zelf nooit iemand zo zou behandelen. Ze voelde dat zijn temperament door associatie slecht op haar werd weerspiegeld en zei: Ik waardeer de manier waarop je andere mensen behandelt niet; het is niet hoe ik andere mensen behandel. En elke keer dat je iemand mishandelt, sterft er een stukje van mij van binnen.'

2 James Kennedy had geen kans meer

Na het horen van de harde realiteit dat Raquel Leviss niet langer door het gangpad wilde lopen en een toekomst met hem wilde delen, smeekte James Kennedy om vergiffenis en vroeg of hij iets kon doen om de uitkomst te veranderen. Raquel stond vast in haar besluit en maakte hem duidelijk dat ze hem al zoveel kansen had gegeven en dat zijn ware aard bleef doorschijnen. Dit was het einde van de weg en ze had geen capaciteit om meer mogelijkheden voor verbetering te bieden.

1 Zullen James Kennedy en Raquel Leviss vrienden blijven?

Nu ze niet langer een item zijn, lijkt het erop dat Raquel Leviss en James Kennedy veel beter met elkaar overweg kunnen. Fans beginnen te denken dat ze voorbestemd waren om vrienden te worden en geen geliefden. Ze hebben hun breuk netjes gehouden door elkaar niet online te vernielen, en Raquel is zelfs zo ver gegaan om te zeggen: "We brachten zoveel tijd met elkaar door, en hij was op een gegeven moment de liefde van mijn leven, maar meer dan dat hij was mijn beste vriend en we deelden alles samen. We gaan ons best doen om vrienden te zijn."

Aanbevolen: