Vanderpump Rules: 10 dingen die we niet wisten over DJ James Kennedy

Inhoudsopgave:

Vanderpump Rules: 10 dingen die we niet wisten over DJ James Kennedy
Vanderpump Rules: 10 dingen die we niet wisten over DJ James Kennedy
Anonim

James Kennedy (ook bekend als de White Kanye) werd bekend na zijn tijd bij Bravo's Vanderpump Rules. De 28-jarige Londenaar kwam in het vierde seizoen op de show als hoofdcastlid en roerde de pot na het daten van de nieuwe single Kristen Doute. Door de jaren heen hebben fans James' beste momenten gezien en enkele van zijn laagste.

Van dronken sms'en naar Raquel tot hulp zoeken bij verslavingsproblemen, James heeft het allemaal meegemaakt voor de camera's. Hoewel fans de afgelopen vier seizoenen naar James hebben gekeken, zijn er een paar dingen die minder bekend zijn over de Brit-transplantatie.

10 Hij is al een jaar nuchter

Afbeelding
Afbeelding

In het achtste seizoen van Vandperump Rules neemt James elke dag voet bij stuk terwijl hij een nuchter pad koos. Fans van de show hebben James in veel slordige situaties gezien na een drankje te veel en het heeft hem in de loop der jaren wat vrienden gekost. Echter, na een rommelige ruzie met zijn vriendin Raquel, drong ze er bij hem op aan de hulp te zoeken die hij nodig had, anders zou ze het uitmaken.

Op de reünie gaf James toe dat het nuchtere leven goed met hem ging en dat hij op een betere plek was. En vanaf deze maand vierde James net een jaar van nuchterheid.

9 Hij opende voor grote namen

Afbeelding
Afbeelding

Volgens Fame 10 trad James Kennedy niet alleen op voor Steve Aoki in een cringey-aflevering van Watch What Happens Live, maar trad hij samen met hem op tijdens de DEADMEAT Tour in 2012.

Hij opende op tournee voor de elektronische band Modstep en Datsik, samen met de enige echte Steve Aoki. Afgezien van zijn eigen tour door de VS, is dit zijn grootste muzikale moment.

8 James en Tom Sandoval werkten bijna samen

Afbeelding
Afbeelding

Als je je kunt herinneren aan eerdere afleveringen van Vanderpump Rules, was Tom Sandoval net zo met muziek bezig als James, Schena en Lala. Hij en James probeerden zelfs samen muziek te maken, maar het werkte niet zo goed…

Volgens James was Tom stijf in de studio en was hij niet bereid om samen te werken met James. Zoals James tegen Heavy zei: "Tom kan erg controlerend zijn in de studio, zoals ik van eerdere bandleden heb gehoord. Ik voelde toen echt dat het niet onze muziek was die we maakten, maar muziek die hij door mij creëerde."

7 Hij heeft een zeer beroemde peetvader

Afbeelding
Afbeelding

Nu James de afgelopen vier seizoenen de Vanderpump Rules heeft gebruikt, vergeten de meeste fans hoe beroemd zijn familie in het buitenland is. James' peetvader was de enige echte George Michaels. Het blijkt dat de vader van James, Andros Georgiou, opgroeide met Michaels en jarenlang goede vrienden bleef totdat de twee later in hun leven ruzie kregen.

Dus hoe was het om een beroemde peetvader te hebben? "Je weet dat hij gewoon oom George was, echt waar", vertelde hij aan The Daily Dish. "Ik wist dat hij een zanger was, zoals 'Oom George is een zanger.' Het is niet alsof ik niet [wist] wie hij op dat moment was."

6 Hij wil niet terug naar Londen

Afbeelding
Afbeelding

Dankzij het charmante accent van James is het duidelijk dat de DJ uit Engeland komt. Maar wat bracht James van Engeland naar Los Angelas?

James herinnerde fans eraan dat zijn vader Engels was, terwijl zijn moeder Amerikaans was. Nadat hij in Londen was geboren en getogen, verhuisde hij op 14-jarige leeftijd naar Ibiza, Spanje. Hij merkte op hoeveel hij van Ibiza hield en werd verliefd op de muziekscene, maar na twee jaar vertrok hij naar Amerika. Hoewel James met liefde aan Londen terugdenkt, zou hij daar niet terug willen keren. "Als ik morgen Californië zou verlaten, zou je me op Ibiza vangen voordat je dat in Londen zou doen, dat is zeker," vertelde hij aan Heavy.

5 Kim Kardashian kwam binnen op zijn "White Kanye"-bijnaam

Afbeelding
Afbeelding

DJ James Kennedy luistert naar een andere naam in de muziekindustrie (die hij zelf noemde): de White Kanye. James zit misschien in de muziekindustrie, maar het is overduidelijk dat hij niet het natuurlijke talent heeft om te rappen zoals de echte Kanye West dat wel heeft.

Toch, waar komt deze naam vandaan en wat vindt Kim Kardashian West ervan? Hij vertelde The Daily Dish dat hij Kanye's methode voor muziek respecteerde en verbond. "Kanye heeft als persoon nooit aan zichzelf getwijfeld. Als je naar enkele van zijn vroegste interviews kijkt, is hij dezelfde Kanye die we tegenwoordig zien." En wat Kim betreft, ze vindt het "cool" dat hij zichzelf de Witte Kanye noemt…

4 Fans kunnen hem op cameo inhuren

Afbeelding
Afbeelding

Cameo is een app waar fans beroemdheden kunnen betalen om ze een shoutout te geven. Elke beroemdheid heeft een andere prijs voor hun service en geeft een tijdschema voor wanneer het bericht wordt afgeleverd. Degenen die voor de dienst betalen, vertellen de beroemdheid voor wie het is en waarom ze het cadeau doen (een verjaardag, afstuderen, bruiloft…).

Vanderpump Rules-fans kunnen James op Cameo inhuren voor $ 100 (zoals dit artikel is gepubliceerd) en reageren binnen twee dagen!

3 James inspireerde Peter om beter te worden

Afbeelding
Afbeelding

James heeft veel vreselijke dingen gedaan met de Vanderpump Rules. Hij beschaamde zijn vriendin als ze niets verkeerd deed, hij bedroog Kristen Doute en had er geen spijt van, hij maakte Katie dik en zei gruwelijke dingen tegen haar door de jaren heen… Soms kan James een monster zijn.

SUR's manager, Peter Madrigal, beweert echter dat James een andere man is. Hij vertelde Behind the Velvet Rope met David Yontef: "Hij heeft de meeste verandering gehad. Het is gek, weet je? Van elke dag drinken tot [nu], hij is een soort inspiratie voor mij."

2 Hij heeft zijn eigen podcast

Afbeelding
Afbeelding

Tegenwoordig lijkt iedereen een podcast te hebben. Dus James moest natuurlijk op de kar springen en een podcast hebben genaamd "Het gaat niet om de Podcast" (een woordspeling uit zijn epische "het gaat niet om de pasta!"-argument met Lala).

Elke week heeft James gasten in zijn show waar ze praten over willekeurige onderwerpen, muziek en wat James maar wil. De jury is er nog steeds niet uit hoe goed de podcast is.

1 James heeft zijn ouders te danken voor zijn carrière

Afbeelding
Afbeelding

Nu we weten dat James van Ibiza naar LA is verhuisd, hoe is een muzikant in opkomst bij SUR terechtgekomen? Het blijkt dat James' ouders Lisa Vanderpump en Ken Todd kenden van hun dagen in Londen.

Ze werden geïntroduceerd door choreograaf Bruno Tonioli en de rest was geschiedenis. Lisa had op een avond een diner met James' ouders en ze vroegen Lisa of ze James mocht inhuren als barback of busser bij SUR. Zonder deze connectie, wie weet waar James zou zijn.

Aanbevolen: