90 Day Fiance': de reden achter de splitsing van Caleb Greenwood en Alina Kozhevnikova

Inhoudsopgave:

90 Day Fiance': de reden achter de splitsing van Caleb Greenwood en Alina Kozhevnikova
90 Day Fiance': de reden achter de splitsing van Caleb Greenwood en Alina Kozhevnikova
Anonim

Veel stellen die hebben meegedaan aan de realityshow hebben problemen in het paradijs. Bijvoorbeeld, de sterren van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days, Caleb Greenwood en Alina Kozhevnikova, gingen uit elkaar. De twee ontmoetten elkaar 13 jaar geleden nadat Alina Caleb een bericht had gestuurd dat ze haar Engels wilde oefenen. Ze waren toen allebei 15 jaar oud. Enkele jaren later verloren ze elkaar uit het oog, maar vonden elkaar weer op Tinder. Alina en Caleb zagen het als een teken en besloten een romantische relatie aan te gaan. Sindsdien is er echter veel drama tussen hen geweest.

Onlangs heeft TLC Alina Kozhevnikova ontslagen nadat ze een heleboel ongelooflijk aanstootgevende posts op sociale media had geplaatst. Hierdoor hebben fans zelfs nooit het echte einde tussen Alina en Caleb te weten gekomen. Het paar ging uit elkaar en het lijkt er zelfs op dat ze op dit moment alle banden volledig hebben verbroken. Ze zijn misschien niet eens vrienden. Vanaf het begin had Caleb problemen met Alina's lengte, maar dit was niet de enige reden achter hun breuk. Hier is alles over de gecompliceerde relatie van Alina Kozhevnikova en Caleb Greenwood.

Waarom zijn Caleb Greenwood en Alina Kozhevnikova uit elkaar gegaan?

Vanaf het begin wist het paar dat Alina's handicap op een dag hun relatie zou beïnvloeden. Alina werd geboren met een diastrofische dysplasiestoornis waardoor ze klein was. Op dit moment lijkt het erop dat hun verhaallijn eindelijk tot een einde is gekomen sinds ze besloten hun eigen weg te gaan. In aflevering 9 van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days beëindigde Caleb hun relatie vanwege hun lengteverschil. Dit kwam nadat er verschillende racistische berichten waren gevonden op Alina's sociale media-pagina's.

Fans kunnen zich gemakkelijk herinneren wanneer Caleb er niet in slaagde een toegankelijk hotel voor Alina te boeken. Hij gaf ook commentaar op haar lengte toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Precies op dat moment zagen de kijkers van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days dat er vroeg of laat problemen zouden komen. Caleb was echter niet de enige die fouten maakte in hun relatie. Er was een tijd dat Alina haar opdringerige gedrag vertoonde toen ze Caleb bleef vragen om seks. Daarnaast wilde ze ook dat ze officieel waren voordat hij terugging naar de Verenigde Staten.

Is Caleb Greenwood aangetrokken tot Alina Kozhevnikova?

In één aflevering zagen kijkers Caleb tegen Alina zeggen dat hij tijd nodig had omdat het nieuw voor hem was. Bovendien voegde hij eraan toe dat hij haar echt leuk vond, hoewel hij niet gewend was om met kleine vrouwen om te gaan. Caleb legde Alina uit dat hij gewend was om als een vrijgezel te leven en dat samenwonen met haar een uitdaging zou zijn. Terwijl ze afscheid namen op de luchthaven van Turkije, vroeg Caleb aan Alina om contact te houden en dat hij hetzelfde zou doen. Desalniettemin veranderde er veel nadat de tijd van Alina en Caleb op de show voorbij was. Een van de veranderingen was dat Alina uiteindelijk haar baan verloor.

Caleb Greenwood heeft Alina Kozhevnikova ontvolgd op Instagram

Het stel zou elkaar enige tijd taggen in hun berichten, maar dat stopte uiteindelijk. Momenteel lijkt Caleb Alina te hebben ontvolgd op sociale media. Fans van tv-shows zijn erg goede online stalkers en tot nu toe hebben ze ontdekt dat Alina's foto's nog steeds in Caleb's feed staan. Bovendien merkten ze ook dat Caleb stopte met het liken en becommentariëren van Alina's posts. Enige tijd geleden vroeg een van Alina's volgers haar waarom Caleb niet langer op haar berichten reageerde. Ze antwoordde later met "waarom?" en hem getagd. Caleb heeft echter nooit gereageerd.

Nadat een van Alina's racistische berichten weer boven water kwam, schreef Caleb dat hij geen enkele vorm van vooroordelen of racisme in zijn verhaal goedkeurde. Misschien is dat de reden waarom Caleb langzaam zijn interesse in haar verloor. Onlangs plaatste een Reddit-gebruiker dat hun vriendin een gemeenschappelijke vriend had die jaren geleden op een date met Caleb ging. Caleb nam in november 2021 contact met haar op in de hoop af te spreken. Tot nu toe kunnen fans zien dat hij al bezig is om verder te gaan met zijn vorige relatie; dat is als de geruchten waar lijken te zijn. Volgens een recent artikel van InTouchWeekly is het paar misschien nog steeds een beetje vriendelijk.

Waarom is Alina Kozhevnikova niet langer op '90 Day Fiancé'?

Net als Ella Johnson en Johnny Chao zorgen sommige stellen in de show voor controverse en opwinding bij fans. Alina is echter om vele redenen bekend geworden, niet alleen door haar polemische berichten. Alina Kozhevnikova schreef geschiedenis als de eerste kleine persoon die de hoofdrol speelde in de 90 Day-franchise. Ze werd een inspirerende figuur door haar nooit te laten weerhouden van het najagen van haar dromen en het vinden van liefde.

Terwijl de TLC-ster begon als een favoriet bij de fans vanwege haar doorzettershouding en openhartigheid over haar handicap, ging het snel mis voor het aspirant-model met haar gedrag in de show en haar talloze minachtende opmerkingen over de Aziatische en zwarte gemeenschappen door de jaren heen.

Aanbevolen: