Vanderpump Rules': een kijkje in de relatie tussen Lala en Raquel

Inhoudsopgave:

Vanderpump Rules': een kijkje in de relatie tussen Lala en Raquel
Vanderpump Rules': een kijkje in de relatie tussen Lala en Raquel
Anonim

Onder de gecompliceerde relaties en steeds veranderende dynamiek tussen de castmates van Bravo's Vanderpump Rules komt die van Lala Kent's en James Kennedy's. De twee begonnen als eendagsvlieg, maar hebben door de seizoenen heen turbulentie ervaren doordat ze allebei worstelden met hun eigen reis naar nuchterheid.

Nu lijkt het erop dat het paar weer cool is, vooral gezien het feit dat ze net samen een nieuw nummer hebben uitgebracht, maar de vriendin van Lala en James, Raquel Leviss, heeft hun eigen bagage om door te spitten.

Een van de grootste blow-ups van vorig seizoen was tussen Lala en Raquel in SUR Restaurant & Lounge tijdens Brunch with Billie. Lala ging op Raquel af en noemde haar dom, nadat ze had gehoord dat Raquel haar slechte gedrag de schuld gaf van het overlijden van haar vader. Sinds dat iconische gevecht van seizoen zeven hebben de twee zelden een burgerontmoeting gehad.

Seizoen Acht Drama

Dit seizoen reikte Lala via sms contact met Raquel om het goed te maken. Lala typte: "Schena vertelde me een beetje over jou en James. Ik denk dat ik je enig inzicht kan bieden als iemand die veel heeft meegemaakt als het gaat om mijn drinken en hoe het mensen om me heen heeft beïnvloed, vooral de persoon die ik hou het meest van."

Deze sms komt nadat James het dieptepunt bereikte met zijn drinken en Raquel gemene sms-berichten stuurde in een dronken woede. Omdat ze allebei om James geven, besloten de twee elkaar te ontmoeten in de hoop op verzoening, wat veelbelovend leek nadat Lala haar excuses had aangeboden voor haar gedrag in het verleden en Raquel de verontschuldiging accepteerde.

Hoewel ze dingen uitgepraat hebben, verliepen de zaken niet meteen van een leien dakje voor de twee. In de volgende afleveringen bleven de ruzies volgen terwijl Lala Raquel bleef aanvallen. Deze recentere ruzies kwamen voort uit Lala die Raquel vertelde dat James op een feestje dronk en Raquel twijfelde aan Lala's oprechtheid.

Nadat het gevecht was uitgezonden, plaatste Lala op Instagram een halfslachtige verontschuldiging: "Ik heb nooit en zal nooit iemand zijn die het kan schelen wat mensen van me denken als het gaat om wat ze zien op Vanderpump Rules. Voor mij, alles komt met het territorium. We knallen weg, we handelen uit, het is wat het is. Mijn vechtstijl is al geruime tijd zo. Ik zal het bezitten als ik het mis heb of als ik te ver ben gegaan, maar om in schaamte te leven, dat gebeurt niet. Het leven is te kort. Ik hou ervan om op Vanderpump Rules te zijn, ik hou van het proces van filmen, ik hou ervan hoe ieders kijk anders is, ik hou ervan als mensen tenen gaan, en ik hou ervan wanneer mensen make-up nog meer. Aan het eind van de dag is dit reality-tv en ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor het kijken, ik hou van jullie, zelfs als jullie niet van mij houden."

De toekomst van hun vriendschap

Lala ging onlangs naar Andy Cohen's Watch What Happens Live en zei: "Toen ik de afleveringen terugkeek, dacht ik natuurlijk, oké, ik weet dat Raquel een lieve meid is en ze heeft geen gemeen bot in haar lichaam… op het moment dat ik net van haar af kwam praten over mijn vader als een excuus en toen voelde ik dat ze nuchterheid minimaliseerde, dus ik was gewoon zo getriggerd.[Dat zijn] twee heel belangrijke dingen in mijn leven. Ik had het gevoel dat ze behandelde alsof ze minuscuul waren. Ja, ik heb spijt van de manier waarop ik haar heb behandeld. We hebben ons uiterste best gedaan om dingen goed te maken in onze kleine vriendschap die we nu hebben. Ik had het veel kunnen afzwakken."

Het lijkt erop dat er een waarheid is gemaakt tussen de twee. Beide meisjes plaatsten dezelfde foto op Instagram, waarmee ze symbolisch een einde maakten aan hun vete en Lala gaf zelfs commentaar op Raquel's post: "Een van de hoogtepunten voor mij dit seizoen. We hebben nog een ruige aflevering, dan is het vanaf hier en verder."

Als dit niet genoeg zegt, heeft Raquel gewoon gegokt op Lala's podcast, Give Them Lala… met Randall, waar Lala Raquel prijst omdat ze zichzelf met 'genade en evenwichtigheid' heeft behandeld. Randall Emmett, de verloofde van Lala, bevestigt in de podcast dat "Vanderpump-drama achter ons ligt."

Aanbevolen: