Brian Austin Green verbreekt de stilte over de verloving van ex-vrouw Megan Fox

Inhoudsopgave:

Brian Austin Green verbreekt de stilte over de verloving van ex-vrouw Megan Fox
Brian Austin Green verbreekt de stilte over de verloving van ex-vrouw Megan Fox
Anonim

Brian Austin Green is naar verluidt blij voor Megan Fox nadat ze woensdag haar verloving met Machine Gun Kelly aankondigde. De twee waren bijna 10 jaar getrouwd en hebben drie kinderen, en zolang ze "op dezelfde lijn staan met de kinderen", is hij "gelukkig voor haar".

Brian Austin Green is blij voor zijn ex-vrouw en machinegeweer Kelly, zolang ze de kinderen maar oog-in-oog zien

The Beverly Hills, 90210-acteur is naar verluidt verder gegaan en is niet eens verrast om te zien dat zijn ex-vrouw opnieuw gaat trouwen. Een bron dicht bij de acteur zei dat hij "wist dat het eraan zat te komen".

Dat is prima met Brian, zolang ze oog in oog blijven als het gaat om het opvoeden van hun drie kinderen. De twee hebben sinds hun scheiding co-ouderschap en de kinderen blijven een "topprioriteit" voor Brian. De acteur is "gefocust op zijn kinderen en is er gewoon voor hen."

Verwacht ook niet dat Brian jaloers zal zijn, want de acteur is "helemaal verder gegaan" en er is "een andere vrouw waar hij dol op is. Vijf maanden nadat het stel hun scheiding aankondigde, begon hij te daten met Dancing with the Stars' Sharna Burgess.

Brian vertelde People Magazine dat de twee "ontmoeten in een coffeeshop en daarna een paar dates hadden". Maar toen de pandemie toesloeg, zaten de twee samen in huis, waarvoor de acteur dankbaar was omdat ze de tijd konden nemen, en het was "echt geweldig".

De twee vierden hun eerste verjaardag in oktober.

De twee zijn vriendschappelijk en gaan zo snel verder, waardoor het gemakkelijker wordt

Er werd eerder gemeld dat de twee een "veel vreedzamere co-ouderschapsrelatie" hadden, omdat ze allebei zo snel liefde vonden met andere partners.

Wat Megan betreft, ze begon te daten met The Blonde Don in 2020 nadat ze hem had ontmoet op de set van de film Midnight in the Switchgrass. Sindsdien zijn de twee open over hun gloeiend hete relatie.

Eerder deze week verraste MGK Megan met een op maat gemaakte verlovingsring die hij samen met sieradenontwerper Stephen Webster maakte. Het prachtige stuk is voorzien van een diamant en smaragd ter ere van hun respectieve geboortestenen.

MGK stelde de vraag in de Ritz-Carlton Spa in Puerto Rico onder een banyanboom, een plek waar de twee ooit zaten en 'vroegen om magie'. Ze legde uit dat er offers waren om hun relatie te laten werken, maar dat ze 'bedwelmd waren door de liefde'.

Aanbevolen: