Megan Fox en Brian Austin Green's enorme leeftijdsverschil maakte sommige fans ongemakkelijk

Inhoudsopgave:

Megan Fox en Brian Austin Green's enorme leeftijdsverschil maakte sommige fans ongemakkelijk
Megan Fox en Brian Austin Green's enorme leeftijdsverschil maakte sommige fans ongemakkelijk
Anonim

Fans houden ervan om Megan Fox bij te houden, en natuurlijk haar datingleven. Ze heeft meerdere openbare relaties gehad, met als meest recente haar verloving met zangeres en acteur Machine Gun Kelly. Haar langste relatie, haar huwelijk met Brian Austin Green, maakte sommige fans echter een beetje ongemakkelijk. Omdat Megan Fox heel open is over de behandeling die ze in de industrie heeft gekregen, voornamelijk vanwege haar seksualiteit en uiterlijk, willen fans het beste voor haar. Het echtpaar had een relatie van tien jaar die velen in verwarring bracht, voornamelijk vanwege hun leeftijdsverschil van 13 jaar.

Megan Fox en Brian Austin Green hadden een moeilijke relatie, tussen hun meningsverschillen over het opvoeden van hun kinderen en wanneer ze er officieel mee moesten stoppen. Na tien jaar samen hebben ze nog steeds veel liefde voor elkaar, maar dat was niet de bedoeling. Zelfs met de nieuwe relatie van Megan Fox met Machine Gun Kelly, hebben fans nog steeds veel te zeggen over haar huwelijk en relatie met Brian Austin Green.

6 Megan Fox en Brian Austin Green's Age Gap

Megan Fox was pas achttien jaar oud toen ze een relatie aanging met Brian Austin Green, die dertig jaar oud was. Omdat ze meer dan twaalf jaar ouder was dan zij, voelden veel fans zich ongemakkelijk bij deze relatie. In 2010 stapten de twee officieel in het huwelijksbootje en kregen ze een tienjarige relatie. Hoewel het paar vele jaren samen was, werd het grootste deel van die jaren doorgebracht in onenigheid en hartzeer, in een poging om een gedoemd huwelijk te laten slagen, vooral voor de drie kinderen die ze samen hebben.

5 Megan Fox en Brian Austin Green's tienjarige relatie

Ongeacht hoe het publiek deze leeftijdskloof zag, Megan Fox en Brian Austin Green bleven meer dan tien jaar bij elkaar. Na elkaar te hebben ontmoet toen ze nog maar achttien was, trouwden de twee slechts een paar jaar later. Hoewel zowel Megan als Brian al geruime tijd een nieuwe relatie hebben, werd hun scheiding officieel bekrachtigd in februari 2022.

4 De rotsachtige weg van het stel naar de scheiding

Megan Fox en Brian Austin Green hadden geen snelle scheiding, of een makkelijke wat dat betreft. Het echtpaar heeft samen drie kinderen en wilde hun huwelijk laten slagen, maar het ging gewoon niet werken. Voordat ze aan hun tien jaar durende huwelijk begonnen, hadden ze in 2009 een verbroken verloving.

Toen, in 2015, toen het paar al twee kinderen had, was Megan Fox klaar om te scheiden. Met een hangende scheiding die boven hun relatie zweefde, onthulde Megan haar babybuil en dat veranderde alles. Het paar bleef bij elkaar om te proberen hun huwelijk te laten werken.

3 Megan Fox en Brian Austin Green hebben samen kinderen

Veel fans zijn boos om de publieke meningsverschillen tussen Megan Fox en Brian Austin Green te zien als het om hun kinderen gaat. Het paar had via sociale media openbare ruzies over hoeveel van hun kinderen ze zouden moeten delen. Toen Brian Austin Green zich echter hield aan de openbare eisen van Megan Fox om foto's van hun kinderen op sociale media te verwijderen, waren fans niet al te blij. Hoewel Megan het volste recht heeft om de gezichten van haar kinderen niet overal op internet te willen zien, waren fans teleurgesteld om te zien hoe de situatie werd aangepakt.

2 Megan Fox's huidige leeftijdsverschil met machinegeweer Kelly

Vreemd genoeg hebben mensen hun afkeer getoond van Megan Fox en haar huidige verloofde, Machine Gun Kelly, vanwege hun leeftijdsverschil. Na een tienjarige relatie te hebben gehad met een man die zoveel jaar ouder is dan zij, vinden fans het vreemd dat mensen boos zijn omdat Machine Gun Kelly vier jaar jonger is dan zij. Fans kwamen in de verdediging van het paar en stopten de opmerkingen over een klein leeftijdsverschil.

1 Fans blijven trouw aan het volgen van Megan Fox's relaties

Met een nieuwe verloofde en overal krantenkoppen, blijven fans trouw aan het volgen van de relaties van Megan Fox. Hoewel het leeftijdsverschil van dertien jaar veel mensen ongemakkelijk, bezorgd of gewoon in de war maakte, willen fans gewoon Megan in een gelukkige relatie zien. Het werkte niet met Brian Austin Green, maar fans zijn dol op haar nieuwste en heetste relatie met Machine Gun Kelly. Zelfs hun vriendschap met het paar Kourtney Kardashian en Travis Barker heeft fans gek gemaakt van hun schandalige berichten. Megan Fox en Machine Gun Kelly staan bekend als een van de populairste koppels van beroemdheden van die tijd, en fans zijn geobsedeerd.

Aanbevolen: