Is Megan Fox bevriend met Sharna Burgess, de vriendin van Brian Austin Green?

Inhoudsopgave:

Is Megan Fox bevriend met Sharna Burgess, de vriendin van Brian Austin Green?
Is Megan Fox bevriend met Sharna Burgess, de vriendin van Brian Austin Green?
Anonim

In 2020 gingen Megan Fox en Brian Austin Green na bijna 10 jaar huwelijk uit elkaar. De Transformers-actrice had eerder in 2015 een echtscheiding aangevraagd, maar besloot het af te zeggen toen ze erachter kwam dat ze zwanger was van hun jongste zoon, Journey. Nu ze verloofd is met Machine Gun Kelly en naar verluidt een co-ouderschapsrelatie onderhoudt met haar ex-man, vragen fans zich af of ze ook kan opschieten met Green's vriendin, Sharna Burgess, die ook zwanger is van hun eerste baby samen. Dit is wat we weten.

Megan Fox's gedachten over Brian Austin Green en Sharna Burgess'

In februari 2022 maakten Green en Burgess bekend dat ze hun eerste kindje samen verwachtten. Volgens een insider was Fox eigenlijk "enthousiast" over het nieuws. "Megan heeft Brian en Sharna gefeliciteerd en ze kon echt niet blijer voor hen zijn", vertelde de bron destijds aan Hollywood Life. "Megan heeft het gevoel dat Sharna een totale zegen is en denkt dat ze een geweldige moeder gaat worden." Ze voegden eraan toe dat de Jennifer's Body-ster "heel blij" is dat de Beverly Hills, 90210 aluin "iemand heeft gevonden die hem gelukkig maakt", voordat ze zeiden dat Burgess "zo'n pop is".

De bron sprak ook over het eerdere drama van Fox en Green na hun breuk. "Ze zijn allebei verder gegaan en ze realiseert zich dat ze uit elkaar zijn gegaan, zodat ze elk hun ware zielspartners konden vinden", legt de insider uit. "Megan is blij dat Brian iemand heeft gevonden die zijn liefde zo verdient en die van hem houdt… Een ding dat Megan Brian nooit zal afnemen, is dat hij een verdomd goede vader is en dat altijd is geweest."

Een tweede bron merkte ook op dat er geen "concurrentie" is tussen de exen als het gaat om hun nieuwe leven. "Uiteindelijk is hij een geweldige vader en Megan is erg blij om te zien dat hij doorgaat met zijn leven, want zij doet hetzelfde", deelden ze. "Als Megan zelf nog een kind heeft of als ze gaat trouwen, is dat op haar eigen voorwaarden. Maar het is veilig om te zeggen dat Megan blij is voor Brian in dit nieuwe hoofdstuk van zijn leven."

Wat Sharna Burgess van Megan Fox vindt

In maart 2022 beantwoordde Burgess de vraag van een fan op haar Instagram-verhaal over hoe ze "omgaat met het volgen in de voetsporen van Megan Fox". Ze schreef in een lange post dat ze zichzelf niet vergelijkt met de actrice. "Normaal gesproken zou ik dit soort vragen niet beantwoorden, maar ik denk dat veel vrouwen moeite hebben zichzelf te vergelijken met een partner x [sic]. Of met andere vrouwen in het algemeen", schreef ze. "Dat komt omdat de samenleving heeft bedacht dat we een bi-hy en competitief geslacht zijn, dat we onmogelijk gelukkig kunnen zijn met wie we zijn zonder te willen wat 'zij' (wie dat voor jou ook is) heeft. We worden meer afgemeten aan ons uiterlijk en ons gewicht dan aan iets anders."

Ze complimenteerde Fox ook en zei dat ze haar eigen "geweldige" vrouw is. "Ze is haar eigen zelf en een geweldige vrouw. Zoals ik mezelf ben en een geweldige vrouw. Dit idee dat je 'in de voetsporen treedt' van je partners X [sic] is gevaarlijk, ' vervolgde Burgess. "Als je naar dat idee leeft, zal het je naar hetzelfde resultaat leiden. De relatie eindigt. Je bent een unieke unieke [sic] vrouw, volg niet in iemands voetsporen, maak je eigen pad. Creëer het pad JIJ wilt."

Ze eindigde haar verklaring en herinnerde fans eraan "dat vrouwen ongelooflijke, krachtige wezens zijn." Ze voegde eraan toe: "We hoeven anderen niet af te breken om ons sterker te voelen. Maar elkaar helpen, elkaar respecteren en elkaar optillen is wat ons echt niet te stoppen maakt. Een gemeenschap van vrouwen om je heen is een geschenk. Ik hoop dat dat is iets wat je met de tijd beseft."

Megan Fox en Brian Austin Green's co-ouderschapsrelatie

In een aflevering van With Brian Austin Green zei de acteur dat hij en Fox hebben besloten om een "verenigd front" te behouden voor hun drie kinderen. "Wat een gezin betreft, is wat we hebben gebouwd echt cool en het is echt speciaal", deelde hij. "Dus hebben we besloten dat we ervoor moeten zorgen dat we dat niet verliezen. Laten we ervoor zorgen dat we altijd vrienden met elkaar zijn en dat we een verenigd front zijn met de kinderen. We doen gezinsvakanties en vakanties met het gezin en maak daar echt een focus van met de kinderen."

Een bron zei ook dat Green de relatie van Fox met MGK steunt en zegt dat haar geluk hoe dan ook ten goede komt aan hun kinderen. "Brian weet dat wanneer Megan gelukkig is, hun kinderen hiervan profiteren", legt de insider uit. "Tot nu toe is het één grote, gelukkige, samengestelde familie." Ook de dochter van de rapper kan goed overweg met de kinderen van Fox. "Haar kinderen Bodhi, Journey en Noah vinden hem supercool, en de dochter van MGK, Casie, is dol op Megan en haar kinderen", aldus de bron."De kinderen kunnen het goed met elkaar vinden, wat enorm is. Zelfs Brian, die eerlijk gezegd niet dacht dat Megan en MGK het zouden volhouden, vindt het prima met de toekomstige stiefvader van zijn kinderen."

Aanbevolen: