Jada Pinkett Smith verbreekt eindelijk haar stilte op de klap van de Oscar

Inhoudsopgave:

Jada Pinkett Smith verbreekt eindelijk haar stilte op de klap van de Oscar
Jada Pinkett Smith verbreekt eindelijk haar stilte op de klap van de Oscar
Anonim

Jada Pinkett Smith verbreekt eindelijk haar stilzwijgen over de tijd dat haar man, Will Smith, zich een weg baande naar internationale bekendheid. De actrice sprak de aanval van haar man op Chris Rock aan tijdens de Red Table Talk-aflevering van woensdag, maar wees alle verantwoordelijkheid voor het fiasco af, in plaats daarvan adviseerde ze de twee mannen om te "genezen" en "dit uit te praten".

Jada Pinkett Smith sprak kort over de klap

Passend was de aflevering van Red Table Talk van woensdag rond alopecia, een aandoening van Jada die tot haaruitval leidt, en het onderwerp van een grap waardoor Chris werd aangevallen. De ster van Matrix Resurrections startte het populaire Facebook Watch-programma door rechtstreeks tegen de camera te praten.

“Dit is een heel belangrijke Red Table Talk over alopecia. Gezien wat ik heb meegemaakt met mijn eigen gezondheid en wat er bij de Oscars is gebeurd, hebben duizenden mensen contact met me opgenomen met hun verhalen', zei ze. "Ik gebruik dit moment om onze alopeciafamilie de kans te geven om te praten over hoe het is om deze aandoening te hebben en om mensen te informeren over wat alopecia eigenlijk is."

"Nu, over Oscar-avond, mijn diepste hoop is dat deze twee intelligente, capabele mannen [Will en Chris] de kans krijgen om te genezen, dit uit te praten en te verzoenen", vervolgde de gastheer. “De toestand van de wereld van vandaag, we hebben ze allebei nodig. En we hebben elkaar eigenlijk allemaal meer dan ooit nodig. Tot die tijd blijven Will en ik doen wat we de afgelopen 28 jaar hebben gedaan, en dat is samen uitvinden wat we leven noemen.”

Ze sloot het moment af door haar kijkers te bedanken voor het luisteren, waarbij ze effectief de verontrustende aanval van haar man aanpakte - waarvoor hij zich nooit persoonlijk heeft verontschuldigd - door er helemaal niet op in te gaan.

Jada blijft de klap aanpakken zonder het helemaal aan te pakken

Red Table Talk noemde de klap tijdens de langverwachte première van seizoen 5 in april. De aflevering begon met een titelkaart die suggereerde dat Jada niet van plan was het gedrag van haar man binnenkort te bespreken.

"Gezien alles wat er de afgelopen weken is gebeurd, is de familie Smith gefocust op diepe genezing", luidde de openingstitel. “Sommige van de ontdekkingen rond onze genezing zullen aan tafel worden gedeeld wanneer de tijd roept. Tot die tijd zal de tafel zich blijven aanbieden aan krachtige, inspirerende en helende getuigenissen zoals die van onze ongelooflijk indrukwekkende eerste gast.”

Aanbevolen: