Is Brian Austin Green doorgegaan met acteren na zijn scheiding van Megan Fox?

Inhoudsopgave:

Is Brian Austin Green doorgegaan met acteren na zijn scheiding van Megan Fox?
Is Brian Austin Green doorgegaan met acteren na zijn scheiding van Megan Fox?
Anonim

Brian Austin Green is vooral bekend om zijn vertolking van David Silver in de televisieserie Beverly Hills, 90210. Tien seizoenen lang keken fans naar de ups en downs van David en Donna's romance, zijn ambitieuze muziekcarrière en zijn worsteling met drugsmisbruik. Green bleef acteren na zijn baanbrekende rol in de show en ontmoette Megan Fox op de set van Hope & Faith in 2004. Fox had een hoofdrol in de sitcom en zijn optreden in één aflevering was het begin van een 10-jarig huwelijk.

Brian en Megan trouwden in 2010 en ze delen samen drie zonen: Noah Shannon, 9, Bodhi Ransom, 7, en Journey River, 5. Ze besloten in mei 2020 uit elkaar te gaan en Megan vroeg zes maanden later de scheiding aan. Momenteel heeft Fox een spraakmakende relatie met rapper, Machine Gun Kelly, terwijl Green een relatie heeft met professionele ballroomdanseres, Sharna Burgess. Sinds hun scheiding… heeft Green niet meer zo'n grote rol gespeeld als vroeger. Green duikt als nooit tevoren in de diepten van reality-tv!

5 Brian Austin Green was op 'The Masked Singer'

Brian Austin Green verscheen voor het eerst in The Masked Singer, een reality-tv-serie voor zangwedstrijden, een paar maanden nadat zijn scheiding was afgerond. Green werd onthuld als de Giraf nadat alle juryleden zijn identiteit verkeerd hadden geraden. Zelfs zijn maatje Robin Thicke, die al van kinds af aan bevriend is met Green, had het bij het verkeerde eind.

"We waren beste vrienden als tieners", zei de zanger van "Blurred Lines" nadat de identiteit van Green werd onthuld. “Vroeger ging ik altijd met hem naar de 90210-set. Ik houd van je. Ik kan niet geloven dat jij het bent.'

Green zong een paar keer in de show, omdat zijn personage een aspirant-artiest was, dus hij kon zijn droom echt waarmaken. Helaas zorgden zijn inspanningen ervoor dat hij pas in de derde aflevering werd uitgeschakeld.

4 Brian Austin Green is op 'The Masked Dancer'

Na zijn verschijning in die realityshow ging Green naar een naburige show genaamd The Masked Dancer. In plaats van te worden beoordeeld in het bijzijn van de menigte, was hij nu degene die oordeelde. Green sloot zich aan bij een panel van getalenteerde juryleden voor seizoen één van deze dansshow, waaronder Ken Jeong, Paula Abdul en Ashley Tisdale.

3 Brian Austin Green deed mee aan 'Dancing With The Stars'

Nadat Green en Fox in 2020 uit elkaar gingen, begon hij Dancing With the Stars 'Sharna Burgess te zien. Hij sloot zich aan bij zijn pro-vriendin voor seizoen 30 van de hit reality-danswedstrijd. Zijn danskunsten moeten iets beter zijn geweest dan zijn zang, want hij werd uitgeschakeld in de vierde week van de competitie.

Hij samen met Bachelor aluin, Matt James werden uitgeschakeld tijdens een dubbele eliminatie. Na rug aan rug te hebben gedanst tijdens de nacht van Disney-helden en schurken, pakten Brian en Sharna hun ooglapjes in en gingen naar huis. Hun Pirates of the Caribbean Paso Doble leek gewoon niet goed te landen bij het publiek.

2 Brian Austin Green speelde in op 'The Conners'

Sinds zijn scheiding verscheen Brian eindelijk voor het eerst in een non-realityshow op The Conners. Het leek alsof zijn acteertijd voorbij was, maar dit optreden gaf de fans hoop. Green zegt dat de algehele ervaring op de ABC-sitcom surrealistisch was.

"Vanwege COVID en het moeten dragen van maskers en al dat soort dingen, komen we niet weer samen op de manier waarop ik dat duidelijk zou willen", zegt hij tegen ET. “Zoals, ik ben meer een knuffelaar en ik hou er echt van om aanhankelijk te zijn met mensen. En dus hebben we dat niet kunnen doen vanwege de regels.” Green voegt eraan toe dat ondanks de beperkingen, hij en Sara Gilbert nog steeds contact moesten opnemen. “We hadden een paar van die momenten… Tussen de repetitiescènes door praatten we over hoe lang we elkaar al kennen. Omdat ik Sara voor altijd ken.'

1 Sharna en Brian's relatie

Interessant genoeg zou Brian Austen Green op DWTS zitten voordat de pandemie toesloeg en zijn partner was Sharna Burgess. Dit is hoe ze elkaar ontmoetten voordat ze het allereerste celebrity-pro-partnerschap werden dat daadwerkelijk een relatie had. Snel vooruit, ze zijn al bijna anderhalf jaar gelukkig aan het daten. Het stel ontmoette elkaar tijdens de hitte van de pandemie en hun relatie is sindsdien solide.

Sharna herinnerde zich de eerste keer dat ze Brian ontmoette en zei: "Hoe grappig zou het zijn als ik de liefde van mijn leven zou vinden tijdens een pandemie? Ik ben op zoek naar dat soulmate-ding - dat ding waar dat iets in jou dat iets in hen herkent." Ze voegde eraan toe: "We hebben tijd vrijgemaakt en we hebben elkaar echt leren kennen om wie we van binnen zijn. En we hebben echt iets moois gebouwd."

Sharna en Brian houden hun relatie behoorlijk privé, dus hun tijd op DWTS samen heeft hen echt een wereld van aandacht opgeleverd. Het paar concentreert zich op het weer oppakken van hun normale routine en niet op een 24/7 dansrepetitieschema!

Aanbevolen: