Dit zijn de meest indrukwekkende gewichtsverliesverhalen over '90 dagen verloofde

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest indrukwekkende gewichtsverliesverhalen over '90 dagen verloofde
Dit zijn de meest indrukwekkende gewichtsverliesverhalen over '90 dagen verloofde
Anonim

De sterren van 90 Day Fiancé laten het echt allemaal aan de camera's zien. De koppels van deze populaire TLC reality-franchise maken ruzie over alles onder de zon, van familie tot huwelijk en kinderen en hoe ze geld gaan verdienen, en ze praten openhartig over de problemen van een langeafstandsrelatie. Fans hebben gezien hoe sommige paren hun pad vervolgden en andere uit elkaar gingen, en het lijkt alsof er altijd een leuke nieuwe spin-off is om naar te kijken.

Angela Deem is veel afgevallen en er zijn verschillende andere 90 dagen verloofde sterren die hetzelfde hebben gedaan. Blijf lezen om de 90 dagen verloofde sterren te ontdekken met de meest indrukwekkende gewichtsverliesverhalen.

6 Tiffany Franco is 60 pond afgevallen

Fans leerden Tiffany Franco kennen toen ze verscheen in seizoen 1 van 90 Day Fiancé: The Other Way met Ronald Smith. Tiffany en Ronald zijn uit elkaar gegaan en Tiffany heeft wat veranderingen in haar leven aangebracht.

Tiffany Franco viel 60 pond af en volgens In Touch Weekly heeft ze veel eiwitshakes gegeten en zei ze: "Ik probeer 60 tot 70 gram eiwit per dag binnen te krijgen. zoveel mogelijk vloeistof. Water is het beste!" Tiffany besloot een maagverkleinende operatie te ondergaan, de zogenaamde verticale sleeve gastrectomie.

5 David Toborowsky zegt dat zijn vrouw Annie hem veel heeft geholpen

Volgens Life & Style Magazine deelde David Toborowsky dat hij in staat was een broek te dragen die hij in bijna vier jaar niet meer kon dragen, en hij zei dat zijn vrouw Annie hem hielp om door te gaan met de reis. David zei: "Ik heb nog een lange weg te gaan" en "Je bent de beste aanmoediging ter wereld geweest."

David verloor zoveel gewicht dat hij 10 hele broekmaten naar beneden ging, volgens Us Weekly. David zei dat hij aan het sporten was en gezond at en deelde met de publicatie: Ik ben er niet perfect in. Want als je naar een Mexicaans restaurant gaat, kun je niet zomaar een frietje eten.”

4 Bretagne Banks verloor 70 pond

Een andere ster die een indrukwekkende hoeveelheid gewicht heeft verloren, Brittany Banks viel 70 pond af.

Reality Blurb meldde dat Brittany in oktober 2021 een video op haar Instagram-account plaatste en vertelde hoe ze de kilo's kwijt kon. Brittany schreef: "Gewoon een beetje focus, mijn eetgewoonten aanpassen en veel meer wandelen toegevoegd. Nu ben ik 133. Wanneer ik weer dik wil worden, zal ik met mate meer eiwitten en koolhydraten toevoegen."

3 Colt Johnson verloor gewicht door regelmatig naar de sportschool te gaan

Een andere ster die veel is afgevallen en er anders uitziet, is Colt Johnson. Volgens Soap Dirt gaat hij veel naar de KILO CLUB in Las Vegas en trainen is hoe hij de kilo's heeft laten vallen. De publicatie stelt het gewichtsverlies op 40-50 pond.

Monsters en critici vermeldden dat Colt's ex Larissa, die fans zich herinneren te hebben gezien op 90 Day Fiance, eerder de draak zou steken met zijn gewicht. TV Shows Ace meldde dat Colt tegen camera's in de show zei: "Sinds mijn breuk met Jess, ben ik op een rare plek in mijn leven. Ik hou niet echt van wat ik in de spiegel zie" en hij zou "proberen af te vallen en gewoon gezond te zijn." Colt heeft nu ook lang haar en een baard en deelde in mei 2021 met zijn Instagram-volgers dat hij en Vanessa Guerra verloofd waren.

2 Big Ed verloor ongeveer 23 pond

Fans kijken al een tijdje naar de verschillende relatieproblemen van Big Ed, en de ster heeft het ook gehad over afvallen door foto's van zichzelf te laten zien in de sportschool terwijl hij aan het trainen is op Instagram.

Big Ed verloor 23 en een halve pond en volgens In Touch Weekly zei hij: "Ik ben ongeveer vijfenhalve centimeter van mijn middel afgevallen en ik ben ongeveer 23 en een halve pond afgevallen. Ik ben een paar kilo aangekomen omdat ik veel gewicht heb getild." Hij zorgde er ook voor dat hij zich in september 2021 een week lang op een "gezondheidsuitdaging" concentreerde.

1 Molly Hopkins verloor 40 pond

Molly Hopkins is volgens In Touch Weekly 40 pond afgevallen, en dat komt door het trainen en bewust zijn van wat ze eet.

De publicatie meldde dat Molly zei dat ze Teami-thee begon te drinken en "meer bewust werd van" haar eten. Ze zei ook: "Ja, ik ben hiermee echt afgevallen!" van de thee en voegde eraan toe: "Ik ben meer dan 40 pond afgevallen … nee, het was niet in dezelfde maand, het is in de loop van de tijd geweest." 2021 Instagram-post, Molly deelde met haar volgers dat als ze met haar wilden praten over het uitzoeken van hun darmproblemen, ze er voor hen zou zijn als "Vertrouw me, ik weet het omdat ik elke snelle oplossing in het boek heb geprobeerd en ALLEEN totdat ik de dingen op de juiste manier begon te doen, veranderden de dingen voorgoed! Het echte antwoord waar je naar op zoek bent, is GUT HEALTH."

Aanbevolen: