Was Betty White stiekem eenzaam toen ze stierf?

Inhoudsopgave:

Was Betty White stiekem eenzaam toen ze stierf?
Was Betty White stiekem eenzaam toen ze stierf?
Anonim

Na bijna een eeuw op aarde smeedde de baanbrekende actrice een aantal blijvende connecties, maar haar persoonlijke leven was turbulent en werd onderbroken door een verwoestend persoonlijk verlies - een verlies waardoor veel fans zich afvroegen met wie White het dichtst bij was in haar laatste jaren. Omdat ze na eerdere huwelijken nooit een andere echtgenoot heeft genomen, vragen fans zich af of ze stiekem eenzaam was toen ze stierf?

De entertainmentwereld stond op zijn kop toen op 31 december 2021 werd aangekondigd dat Hollywood-icoon en Golden Girls-frontvrouw Betty White op 99-jarige leeftijd was overleden. De 'Queen of Comedy' leefde toen bijna een eeuw bouwde een supersterrencarrière op die maar liefst zeven decennia duurde. Haar carrière was gevuld met talloze onderscheidingen, waardoor het moeilijk is om zilveren schermen zonder haar voor te stellen. Maar ondanks haar sprankelende nalatenschap kreeg het persoonlijke leven van het icoon te maken met verschillende tegenslagen. Drie keer getrouwd, twee keer gescheiden, en zonder biologische kinderen, veel fans willen meer weten over de relaties die de grote actrice heeft achtergelaten.

We kijken naar de vriendschappen die White smeedde, de echtgenoot op wie ze verliefd was, en de niet zo soepel verlopende huwelijken die er in de loop der jaren niet in slaagden een duidelijker beeld te schetsen van het bedrijf dat ze deelde in haar laatste paar jaar.

The Original Golden Girl had tot het einde een loyale schare fans

Alvorens in te gaan op het onderwerp, is het de moeite waard om op te merken dat White een enorme mijlpaal naderde net voordat ze geslaagd was. De actrice zou op 17 januari 100 jaar worden en het evenement had online voor veel buzz gezorgd. Op 28 december plaatste White op Instagram: "Mijn 100ste verjaardag… ik kan niet geloven dat het eraan komt".

Haar opwinding werd gedeeld door haar trouwe fanbase die van plan waren om Betty's verjaardagsvieringen bij te wonen door de film Betty White: 100 Years Young te bekijken - een evenement waaraan velen zeker zullen deelnemen. Met alleen al 1,9 miljoen volgers op Instagram, haar grote dag zou zeker geen eenzame aangelegenheid zijn geweest.

De actrice had 120 filmcredits op haar naam staan, dus het is begrijpelijk dat White ook hechte en duurzame relaties deelde met andere Hollywood-sterren. Onder degenen die snel hun verdriet uitten, waren haar co-sterren van The Proposal. Kort na haar dood ging White's kleinzoon Ryan Reynolds op het scherm naar Instagram om hulde te brengen aan de vrouw die 'geweldig was in het trotseren van verwachtingen'. Hij voegde eraan toe: "Ze slaagde erin heel oud te worden en op de een of andere manier niet oud genoeg. We zullen je missen, Betty. Nu weet je het geheim."

Betty White verloor de liefde van haar leven

White's liefdesleven had zijn tijd in de schijnwerpers toen ze haar geloften drie keer herhaalde. White's eerste huwelijk was een oorlogsroman. Na een ontmoeting met de veteraan piloot Dick Barker van het Amerikaanse leger tijdens haar tijd in de American Women's Voluntary Service, trouwde het paar in 1945.

Het huwelijk reisde echter snel naar het zuiden en ze gingen slechts zeven maanden later uit elkaar en scheidden uiteindelijk in hetzelfde jaar. Later liep ze voor de tweede keer door het gangpad met Lane Allen, een talentagent die de echtgenoot van White was van 1947 tot 1949.

Het was de derde keer dat de echte charme voor White bewees nadat ze in 1961 Allen Ludden, presentator van de spelshow Password, ontmoette.

Ludden verleidde White en hoewel het paar verliefd werd; zoals White aan CBS News vertelde, was hij de liefde van haar leven. Ze wees zijn voorstel echter niet één maar twee keer af. Pas in 1963 accepteerde White eindelijk en het paar stapte in het huwelijksbootje in Las Vegas. Het duo was samen 18 jaar getrouwd totdat Allen in 1981 op tragische wijze stierf na een kortstondige strijd tegen maagkanker.

Haar laatste woorden waren voor haar overleden echtgenoot om te horen

White kon zichzelf er nooit toe brengen te hertrouwen na Ludden en sprak openhartig over de diepe pijn van het verlies van hem. In 2017 bekende ze aan CBS News: "Ik mis het om iemand vast te houden" voordat ze eraan toevoegde met haar kenmerkende sass: "Als je het beste hebt gehad, wie heeft de rest nodig?". En het lijkt alsof de pijn van het verliezen van Allen nooit Volgens The Sun was Betty's assistent aanwezig op het moment van de dood van de icoon en deelde ze in een hartverscheurend interview "het allerlaatste woord uit haar (Betty's) mond was 'Allen'."

Ze had blijvende familiebanden

White heeft in de loop der jaren vele titels gehad: 'pionier', 'dierenactivist', 'komiek'. Een extra, maar even belangrijke titel die misschien vergeten is, is 'stiefmoeder'. White heeft zelf nooit kinderen gehad, maar koos ervoor om zich op haar carrière te concentreren, maar dit betekende niet dat ze eenzaam was nadat Ludden was overleden.

Op het moment dat ze trouwden, was Luddden al vader van drie tieners uit zijn vorige huwelijk: Martha, Sarah en David.

De drie kinderen werden geboren tussen 1948 en 1952, dus waren ze ver in de zestig en begin zeventig toen White stierf. Hoewel ze nooit in de voetsporen van hun stiefmoeder traden, sprak ze vaak trots over hen in interviews en maakte ze duidelijk dat ze met zijn vieren een hechte eenheid vormden.

Maar White bracht ook haar laatste jaren weg van huis door

Sinds 31 december zijn er meer details gedeeld over de omstandigheden rond de dood van White. Op 2 januari deelde White's agent het nieuws dat de actrice vredig in haar slaap was overleden, twee dagen na een beroerte. Volgens de Daily Mail stierf White echter niet in haar ouderlijk huis.

In plaats van haar laatste dagen door te brengen in Carmel, Californië, waar White een leven had opgebouwd en gedeeld met haar overleden echtgenoot Allen, stierf de actrice in haar huis in West LA - waar ze verbleef sinds de pandemie begon om Covid te proberen te vermijden. Volgens hetzelfde rapport, als White haar zin had gehad, zou ze de rest van haar jaren in haar Carmel-huis hebben doorgebracht, waar ze zich meer op haar gemak voelde.

Aanbevolen: