Waarom Larry King's vermogen en landgoed zoveel controverse veroorzaakten toen hij stierf

Inhoudsopgave:

Waarom Larry King's vermogen en landgoed zoveel controverse veroorzaakten toen hij stierf
Waarom Larry King's vermogen en landgoed zoveel controverse veroorzaakten toen hij stierf
Anonim

Gedurende de 87 jaar van Larry King op aarde heeft hij ontzettend veel bereikt. King werd bijvoorbeeld een van de beroemdste interviewers die geen traditionele late night talkshow presenteerde. Natuurlijk is het een kunst om goede gesprekken uit de sterren te krijgen, zoals blijkt uit het feit dat er in de loop der jaren zoveel interviews met beroemdheden zijn misgegaan. Gelukkig voor de overgrote meerderheid van de mensen die door King werden geïnterviewd, was hij zo beroemd, grotendeels vanwege zijn vermogen om ontspannen en onthullende gesprekken met de sterren te voeren. Helaas is echter niemand perfect en King had memorabel een ongemakkelijk interview met Jerry Seinfeld.

Toen Larry King ging zitten voor een interview, wilde hij altijd dat de resulterende krantenkoppen draaiden om de antwoorden die hij uit zijn gasten kon krijgen. Helaas was King echter geen onbekende om zelf in de krantenkoppen te komen, vaak vanwege zijn tumultueuze liefdesleven. Alsof dat nog niet erg genoeg was, kwam hij na het overlijden van King nog een keer in de krantenkoppen vanwege de strijd om zijn landgoed.

Larry King's "geheime" wil wordt onthuld

Op 23 januari 2021 vernam de wereld het ongelukkige overlijden van Larry King. Gezien het feit dat King 87 jaar in leven was en hij veel heeft bereikt, vierden de meeste mensen die hoorden dat hij niet langer onder de levenden was zijn leven in plaats van te rouwen om zijn overlijden. Als het echter ging om de mensen die het dichtst bij King stonden, had het gemakkelijk veel moeilijker kunnen zijn om te accepteren dat Larry weg was. Erger nog, het zou niet lang duren voordat duidelijk werd dat er een strijd zou komen om het landgoed van Larry King.

Volgens rapporten liet Larry King een landgoed van $ 2 miljoen achter en vele, vele miljoenen meer in een trust toen hij stierf. Met dat in gedachten zou je kunnen denken dat niemand ruzie hoeft te maken over King's geld, aangezien er meer dan genoeg was om rond te gaan. In werkelijkheid echter, maakte het feit dat King midden in de scheiding zat van zijn oude vrouw voor zijn overlijden en dat er een nieuw testament was, de zaken enorm gecompliceerd.

Aangezien Larry King en Shawn Southwick meer dan twintig jaar getrouwd waren en hun scheiding nog niet rond was, gingen de meeste mensen ervan uit dat veel van zijn geld naar zijn vrouw zou gaan. Echter, gezien het feit dat King ooit zei dat hij en Southwick "net een punt bereikten waarop we niet met elkaar konden opschieten", leek het heel goed mogelijk dat Larry niets meer aan Shawn wilde overlaten. Volgens een handgeschreven testament dat werd geopenbaard na het overlijden van King, was dat laatste het geval omdat hij Southwick niets naliet.

De strijd om het landgoed van Larry King

Als we de details van het leven van Larry King ten tijde van zijn overlijden terzijde schuiven, lijkt het altijd verdacht wanneer familieleden van een rijk persoon een handgeschreven testament opstellen dat meer geld overlaat. Met dat in gedachten is het logisch dat Shawn Southwick, toen het nieuwe testament werd onthuld, aan Page Six vertelde dat ze zou gaan strijden om een deel van wat King achterliet te krijgen.

"We hadden een zeer waterdicht familielandgoedplan." Volgens wat Shawn Southwick tegen Page Six zei, hebben zij en Larry King in 2015 zijn echte testament "als een paar" opgesteld. "Het bestaat nog steeds, en het is de legitieme wil. Periode. En ik ben er volledig van overtuigd dat het stand zal houden, en mijn advocaten zullen waarschijnlijk tegen het einde van de dag een reactie indienen." Bovendien beweerde Shawn dat de twee kinderen die ze had met King, voor wie ze allebei hoe dan ook gezorgd hadden, geen idee hadden dat hun vader zijn landgoedplannen zogenaamd had gewijzigd.

In de loop der jaren zijn er veel voorbeelden geweest van juridische strijd over landgoederen die al jaren aan de gang is. Het is bijvoorbeeld algemeen bekend dat toen de tycoon-echtgenoot van Anna Nicole Smith stierf, het model en zijn familie een langdurige juridische strijd om zijn geld verwikkelden. Met dat in gedachten gingen de meeste mensen ervan uit dat wanneer Shawn Southwick onthulde dat ze voor de rechtbank zou gaan vechten om een stuk van de nalatenschap van Larry King te krijgen, de rechtszaken heel lang zouden duren.

Gelukkig voor alle betrokkenen duurde het niet lang voordat Shawn Southwick en de begunstigden van de "geheime" wil van Larry King hun geschillen voor de rechtbank schikten. Hoewel de details van de schikking onbekend zijn, is het duidelijk dat veel vastgoedexperts van mening waren dat het nieuwe testament geen stand zou houden in de rechtszaal. Natuurlijk, als juridische experts op afstand hun mening geven over rechtszaken, is het altijd slim om hun mening met een korreltje zout te nemen.

Aanbevolen: